- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможно ли е?...
Ще ви помоля за един съвет...Така мойта история е следната..
Влюбена сам в едно момче което не е от София,той е от мойто село,но се познаваме от много одавна,преди 1 години аз отидох на селото ми за през лятото с мойта най добра приятелка.Там започнахме да се излизаме с тамошната компания,тя се оказа доста големичка и с много момчета,имаше само около 5 момичета.Първата година доста бързо свикнахме и се сближихме с компанията,обаче в тази компания беше и това момче.В началото той даже не ме забелязваше,както и аз него.Хванах си друго момче за гадже и с него ми беше добре,обаче си имахме проблеми и се разделихме.Тогава започнах да имам време за другите от компанията.Опознахме се на съвсем различно ниво вече с това момче и аз постепенно осъзнах че съм хлътнала по него,тогава взеха да стават някакви единични забивки,тръгнахме и чак тогава разбрах че той съвсем наскоро е приключил сериозна връзка и не мога да се надявам да изпитва нещо истинско към мен,на всичкото отгоре станаха още едни проблеми и ние се разделихме...Аз се върнах към София,но сме си подържали връзка,през цялата тази година аз си мислех че ще го забравя,но денем и нощем само той ми беше в акала,нямах търпение това лято да ида и да го видя пак...Когато бях там този месец с него се видяхме и осъзнах че чувствата ми към него са още по силни от преди,но се случиха още неща-моят бивш приятел постоянно ми се обеснява в любов,братовчеда на мойто момче също мн ме е харесал и постоянно говори за мен и ме преследва,аз в момента имам връзка с друг...абе сложна е историята,просто аз казах на това момче че зареди него ще зарежа всичко,и не ми пука за хорското мнение,той също изпитва към мен дадени чувства,но е по различен и казва че не иска да наранява приятелите си,че ни делят много неща и тем подобни неща и се чудя защо е нужно да е толкова сложно,нима хората като се обичат не могат да бъдат заедно?И питам ви,възможно ли е въпреки всичко между нас да се получи нещо,освен някои целувки скрити в мрака,далеч от погледите на другите?
Когато се смея пак за теб тъгувам.Когато вървя,пак за теб се спирам.И дори и да живея пак за теб умирам...
iskash da si s nego..toi iska da e s teb.........vzimate se.kakvo mu e slojnoto.ponqkoga trqbva da si egoist i da mislish za sebesi zashtoto mnogo chesto nqma koi da go pravi vmesto teb.Pravi si kefa.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Кофти работа. Ако толкова се харесвате - ходете. Но помисли - колко често ходиш на село? Само през лятото ли? Една връзка може ли да бъде по телефона? Знам какво е да бъдете разделени и хич не е приятно![]()
![]()
Дайте си шанс, пък вижте кво ще стане.
There is no point to fear the yesterday,
There is no point to hope for tomorrow,
There is point to live for the moment