Ай и аз малко да се включа в разказите . Моят проблем идва от мен самия. Имах си приятелка която много обичах и и го казвах постоянно и тя вярваше в мен, никога не ме следеше какво правя дали говоря с момичета и там женските му работи...обаче аз ест. съм лаком и прекалих с нейното доверие и се целувах с момичето което тя най много мрази. Разделихме се за известно време ... но през това време аз се целувах с едно момиче което харесвах преди това в училище. Със същото това момиче бях на море ( върнах се вторник ) и правихме секс и спяхме заедно и всичко си беше сякаш ходим. Но аз нямаше как да продължа да бъда с нея не само защото не я обичам а защото обичам Силвия ( 1вото момиче ) но преди да тръгна на море прекарах 1 вечер със едно момиче от съседната къща която също се влюби в мен и ми пращаше смс-и и ми звънеше обясняваше ми се и тей ... разбрах ,че Силвия е тръгнала със момче малко след като заминах , но след като се върнах разбрах ,че са скъсали преди 3 дни. Някак си в мен пак се възвърна надеждата да бъда отново с нея . И след като тя самата ми призна ,че го иска ( тая сутрин ) но снощи бях със момичето с което бях на море ( прибирах се с нея ) и тя беше много разстроенаи изтъкна мен като причина говорихме си за живота и за нейния и за моя . Нейния е по тежък защото е без родител ( майка ) и аз в момент на слабост я прегърнах а тя ме целуна ( аз отвърнах ) и точно на прибиране разбрах ,че едвали не пак съм и върнал надеждите ... и ся не знам к'во да правя. Не обичам да наранявам хората които ме обичат . Иначе мога със няколко думи да ги разкарам от себе си ..целта е да не нараня чувствата им ( което е невъзможно ) но поне да го направя по деликатно .. аз просто не се сещам за начин !