.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Hybrid View

Момиче тогава ква приятелка си! Ти нали не го харесваш? По добре си запази приятелството с нея а пак тоя щом е такав та разделя приятелки заебете го и двете не е за вас

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Emi ... tq ako go obi4a 6te iska toi da e happy i ako te lofka tebe 6te iska ti da si happy ....
    Ти у ред ли си?
    Ami da ... ako dvamata sa naistina vliubeni i ako tq im e dobra priqtelka 6te gi ostavi da se obi4kat.
    Пич/момиче - ти си некво адското лице просто.Тако'а тарикатче ня'я.Аре о'ди си съветвай твоите приятели, па те да се прецакват.
    Тука искаме да помогнем на момичето докато е време а ти...
    И да - Приеми го Лично!

Ся обаче съм почти сигурен, че доста я наплашихме.Всички сме на едно мнение (почти), но въпреки това тя не е писала нито един пост:
    а)Много е глупава и безотговорна и всичко което казахме е напразно.
    б)Много е срамежлива и вече се мрази, понеже си втълпява факта, дето още не е факт.

При вероятен отговор Б, трябва да знаеш, драга читателко, че още има шанс.Затова и си играя да пиша.Направи каквото трябва.
    ~~ От тука насетне коментарите само ще се дублират и са излишни.

Pri mene se polu4i sa6tata situaciq ama niq bqhme 2 mom4eta s 1 momi4e Moq priqtel be6e s neq a tq prez tova vreme iska6e mene stana taka 4e moq priqtel razbra i se rasardi no se opravihme .Sled tova tq be6e s men minaha se 4 dena i mi kaza 4e iska pak da e s moq pr za6toto mnogo si go haresvala Ok na drugiq den be6e s nego Tq otide na more i kakvo stana tam bila s biv6iq si priqtel i se polu4i mnogo golqm luboven tiragalnik Za tova ne razvalqite priqtelstvo zaradi momi4e ili mom4e za6toto nakraq go duhate
    Вълчицата я няма,тя вече е при друг,
    а на нейно място трайно самотата остава тук,
    сърцето бие бавно,
    очите гледат жадно,
    а времето вместо да лекува прави гадно

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: Най-добрата ми приятелка го обича-а той иска мен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тази вечер излизах с момчето в което е влюбена най-добрата ми приятелка.проблема е в това,че отначало и двамата само си приказвахме,но нещата излязаха извън контрол(едва не спахме)той ми каза че винаги е имал чъвства към мен(което аз знаех защото той го показва непрекъснато)и не е имал нищо към нея.Но тя всеки ден плаче за него аз аз се натискам с него по цяла нощ?каква приятелка съм аз?
    хех ми според мен ако си и наистина приятелка и обясни всичко така като го казваш на нас а пък ако наистина държите една на др тя ще те разбере!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Еми хубав въпрос си задаваш,ако успееш и да си отговориш - евала.Много станаха приятелствата (особено женските),които се развалят заради момче,дано се усетиш навреме
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Град
    плД рулЗззззЗзз
    S edna duma: KURVA

Цитирай Първоначално написано от Mitizaro
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Emi ... tq ako go obi4a 6te iska toi da e happy i ako te lofka tebe 6te iska ti da si happy ....
    Ти у ред ли си?
    Ami da ... ako dvamata sa naistina vliubeni i ako tq im e dobra priqtelka 6te gi ostavi da se obi4kat.
    Пич/момиче - ти си некво адското лице просто.Тако'а тарикатче ня'я.Аре о'ди си съветвай твоите приятели, па те да се прецакват.
    Тука искаме да помогнем на момичето докато е време а ти...
    И да - Приеми го Лично!

Ся обаче съм почти сигурен, че доста я наплашихме.Всички сме на едно мнение (почти), но въпреки това тя не е писала нито един пост:
    а)Много е глупава и безотговорна и всичко което казахме е напразно.
    б)Много е срамежлива и вече се мрази, понеже си втълпява факта, дето още не е факт.

При вероятен отговор Б, трябва да знаеш, драга читателко, че още има шанс.Затова и си играя да пиша.Направи каквото трябва.
    ~~ От тука насетне коментарите само ще се дублират и са излишни.
    Ти некав проблем ли имаш с мене??? Аз просто казвам 4е ако са наистина влюбени и тя им е истинска фр ще ги остави да са заедно ... Пфууу не е нужно да се правиш на интересен/а ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    oh.. i az iam takuv problem .. 6te ti dam suvet --> po dobre izbirai nqkoi ot dvamata priqtelkata ti vse nqkoga 6te razbere

Миличка, преди седмица две се сблъсках с този проблем.Моята приятелка харесваше едно момче адски много, но тоой пък харесва мен, аз също имах симпатии... Бяхме на дискотека, прегръщахме се а-у беше ми хубаво, но на другия ден ми беше некво кофти и реших да не се занимавам с него.кОлкото и да те кефи по добре заеби нещата щото има момчета, колкото щеш, а приятелите са малко.Постави се на нейно място, никак няма да й е приятно...

ООООО...по-добре да не ти казвам що за приятелка си,щото за да зададеш въпроса,вече си го осъзнала. По-добре го заеби тоз пич дет ти бърка живота......момчета много-истински приятели малко.затова се вземи в ръце и направи нещо по въпроса,че от 2 стола ше останеш на земята накрая

Re: Най-добрата ми приятелка го обича-а той иска мен

Ако и беше приятелка,щеше да се откажеш от него!

:)

priqtelstvoto e nai vajno..po tozi vapros nqma kakvo da se govori..ako si sigurna che ti e istinska priqtelka i bi napravila sashtoto za teb-kaji chao na momcheto
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Guest
    Абе кво приятелство кви 5 лева...любовта над всичко бе...приятелството си е взаимно използване...то и любовта също но някак си е по смислено...
    Никой тук няма да може да ти даде свестен съвет така само ти ще можеш да си решиш...ако си харесваш пича не трябва да ти пука за приятелката...но ако е просто някаква си забивка няма смисъл да си скапвате отношенията заради единия пич...решението си е твое...(13-15 годишни пъпчиви тийнове няма как да ти кажат кво да правиш )

xaxa.umno..priqtelstovo bilo vzaimno izpolzvane..1.ne vinagi i vtoro..to lubovta e sashtata rabota <pak ne vinagi>.iskash da kajesh che ako si izrasnal s nqkoi i ste kato...sestri/bratq 7-8 godini i kato sreshnesh nqkoe momche/momiche i ako reshish che go ,,obichash" i priqtelstvoto v koshcheto..ako te iz**** i te zareje kakvo togava?nqma li da imash nujda ot priqtel????

Az sam v sa6toto polojenie po4ti de v momenta gadjeto na nai- dobrata mi pr q zarqza i po4na dam i pi6i kolko haresval men.............zn kolko e gadno i nikoga ne bih postapila podlo s neq mng 4esto e e slu4valo mom4eta koito az haresvam da haresat men , aa vednaj mom4e po koeto az mng si padah pak be6e hvarlilo oko na neq i ot togavqa razbrah kolko e gadno ............. napraAVO E ujasno no sega to4no godina sled kato az haresvah mom4eto koeto haresvaa6e neq se slu4va sa6toto samo 4e neinoto gadje iska men. ......... Qvno vsi4ko se vra6ta na tozi svqt nz

Qvno vsi4ko se vra6ta na tozi svqt nz

taka e...za vsichku e taka..i kogato pravish neshto, vinagi trqbva da se postavqsh na mqstoto na dr i da si pomislish kak bil se chuvstval ti

Guest
    Хах ти си мн зле!Ти сама твърдиш,че тя ти е най-добра приятелка и в момента и забиваш нож в гърба!Зарежи го,любов не любов...!Трябва да кажеш на приятелката си,щом ти е истинска след време ще те разбере!Тъпо е да се криете и да продължавате да излизате!Ако разбера,че най-добрата ми приятелка се е натискала с момчето,което харесвам-трудно ще ми бъде да я погледна дори...нищо че това е само едно момче...Просто лошо нещо правиш

Guest
    Гледай One Tree Hill
    Без ебавка!Брук и Пейтън бяха в същото положение.

ne 4etoh do tuka koi kvo e pisal 6tot sum siguren 4e si4ki sa opliuli avtorkata
    kum neq, a i kum vsi4ki:
    kvo zna4enie ima neinata priqtelka? mnogo vajno kato go obi4ala i revqla za nego, tva kvo ob6to ima v slu4aq? mom4eto samo si izbira s koq da bude!!! toi si e izbral avtorkata, na neq qvno su6to i haresva 6tom se natiskat po cqla no6t... kuf e problema? priqtelkata i da si gleda rabotata, moje avtorkata i pi4a da sa 6taslivi zaedno puk zaradi neinata priqtelka da se precaka vsi4ko. avtorkata ne e vinovna 4e go haresva i 4e toi q haresva, spored mene trqbva da sa si zaedno, a i predstavete si kak 6te se 4ustva mom4eto sled ne6to ot sorta na: "emi priqtelkata mi te obi4a i za tva ne trqbva da sme zaedno 6tot az sum i priqtelka puk ni6to 4e ti ne q haresva6 i ni6to nqma da stane m/u vas, a pri nas 4ustvata sa vzaimni"

Moqt syvet e da bydesh otkrovenna s priqtelkata si i da i kajesh kak sedqt neshtata.Zashtoto nqma nishto po-hybavo ot istinata,kolkoto i da boli ot neq...,zashtoto zamisli se edin den kogato tq razbere za vsichko tova...togava kakvo shte stane...?Znaesh li tq e plakala po celi dni i noshti pred teb za nego i e izlivala dyshata si,a ti v syshtoto vreme si q yspokoqvala i zad gyrba i si s nego...povqrvam mi mnogo boli ot takova predatelstvo....
    Az sym izpadala v podobna sityaciq,samo che az bqh na mqstoto na priqtelkata ti...,imah vryzka s edno momche...i vsichko beshe 6 mejdy nas,no v edin moment vsichko vze da otiva podqvolite,sedqh si i se pitah kakvo stava zashto se polychava taka,iskah savet ot moqtta
    A qui

Do sega chetoh i drygite mneniq po-vyprosa,naistina mnogo sa obvineniqta i prochie,no v sluchaq moje samo avtorkata da si reshi kakvo da pravi,vse pak tuk stava qsno,che mejdu priqtelkata i vaprosniq,nqma nishto...(kakto beshe pri men).V sluchaq nqma da se razvali nechiq vryzka,no s tova da krie do bezkrai kakvo stava v deistvitelnost ot priqtelkata si nqma da stigne dalech....v tova sym obedena.....
    Zashtoto sled kato priqtelkata i razbere :shte posledva vaprosa ^Zashto ne mi kaza,ta nali sme nai-dobri priqtelki,zashto me izlyga...?^
    Moq savet otnovo e ,ako naistina darjish na tvoqta priqtelka,razkaji i vsichko no bez da skrivash malkite detaili...tova naistina shte e nai-dobroto reshenie...Istinata...
    A qui

Цитирай Първоначално написано от hforce
    ne 4etoh do tuka koi kvo e pisal 6tot sum siguren 4e si4ki sa opliuli avtorkata
    kum neq, a i kum vsi4ki:
    kvo zna4enie ima neinata priqtelka? mnogo vajno kato go obi4ala i revqla za nego, tva kvo ob6to ima v slu4aq? mom4eto samo si izbira s koq da bude!!! toi si e izbral avtorkata, na neq qvno su6to i haresva 6tom se natiskat po cqla no6t... kuf e problema? priqtelkata i da si gleda rabotata, moje avtorkata i pi4a da sa 6taslivi zaedno puk zaradi neinata priqtelka da se precaka vsi4ko. avtorkata ne e vinovna 4e go haresva i 4e toi q haresva, spored mene trqbva da sa si zaedno, a i predstavete si kak 6te se 4ustva mom4eto sled ne6to ot sorta na: "emi priqtelkata mi te obi4a i za tva ne trqbva da sme zaedno 6tot az sum i priqtelka puk ni6to 4e ti ne q haresva6 i ni6to nqma da stane m/u vas, a pri nas 4ustvata sa vzaimni"
    а представи си как ше се чуфстфа приятелката на афторката след като разбере, че например..са си заедно ;]
    ~!1912!~

Град
    Лапландия!?
    Хъх дано на никой да не се пада такава приятелка като теб а ти толкова ли ти е акъла да се натискаш с него след като знаеш че приятелката ти има чувства към него,не можеше ли да поставиш приятелката си на първо място и все пак гаджета и такива с които да се натискаш много но истинските приятели са найстина малко!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си