.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Guest

Най-добрата ми приятелка го обича-а той иска мен

Тази вечер излизах с момчето в което е влюбена най-добрата ми приятелка.проблема е в това,че отначало и двамата само си приказвахме,но нещата излязаха извън контрол(едва не спахме)той ми каза че винаги е имал чъвства към мен(което аз знаех защото той го показва непрекъснато)и не е имал нищо към нея.Но тя всеки ден плаче за него аз аз се натискам с него по цяла нощ?каква приятелка съм аз?

Emi ... tq ako go obi4a 6te iska toi da e happy i ako te lofka tebe 6te iska ti da si happy ....
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    Бати балъка тряя да е да иска пача като тебе...

Re: Най-добрата ми приятелка го обича-а той иска мен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тази вечер излизах с момчето в което е влюбена най-добрата ми приятелка.проблема е в това,че отначало и двамата само си приказвахме,но нещата излязаха извън контрол(едва не спахме)той ми каза че винаги е имал чъвства към мен(което аз знаех защото той го показва непрекъснато)и не е имал нищо към нея.Но тя всеки ден плаче за него аз аз се натискам с него по цяла нощ?каква приятелка съм аз?

v spaneto nishto lo6o nqma, dori i az go pravq ot vreme na vreme.. spox nqma da zabremeneesh

Град
    your mind,your body and your soul
    ti si ebasi priatelkata.tolkova li ne mojesh da si namerish drugo momche.kazvash che toi te haresva ok no ti ne kazvash nishto za chuvstvata si kam nego.ako mu se kefeshe shteshe da izbroish kolko hubavi kachestva ima kolko go haresvash i taka natataka...ako imah priatelka kato teb koqto zabiva nqkoi samo zashtot i POKAZVAL kolko mnogo i se kefi,otdavna nqmashe da ima kosa...
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

asdfff
    Guest

;]

phaha...zabavna si momiche mi ako naistina ti e na dobra fr ti nqq se zanimavsh s nego...ili kfo teb ti e kef da q preebash?!

vliuben
    Guest
    Xaxxaxa az ako sam na mqstoot na tova momiche shte se sramuvam che imam takava priqtelka mnogo mrazq takiva sluchai uj fr ama kakvko are da si flirtuvam az s toq kogoto tq haresva i edva li ne da go naprava s nego int priqtelstvo imate naistina potochno ti kam neq

Guest
    a ti haresva6 li go? 6tot si pisala..tq go obi4a.. toi haresva teb...a ti?ili prosto ti haresva da se natiskate i ni6to pove4e m? :PpP

vliuben
    Guest
    Da ti otgovor ana vaprosa ti nesi nikakva priqtelka eto tova shti kaja ne se ubijday ama tova e istinata

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Мисля че моя се пада честа да обобщя:
    Едно момче, в което е влюбена твоята най-добра приятелка харесва теб.На теб ти харесва и ти му отвръщаш.Както каза A_JoLiE ако тя ти е най-добра приятелка, и ти Найстина си влюбена истински в него, тя би трябвало да ви остави да сте щастливи...Но при положение че просто ти харесва да си обичана от него, е твърде грубо да забиваш нож в гърба на приятелката си (да това правиш - тя е харесала момчето и ти го е споделила).Все пак тя ти е най-близката и би трябвало да правиш жервти за нея, най-малката от които да се откажеш от просто една авантюра. - Най-важното - запитай се как ще се чувстваш на Нейно място.
    Но вмомента говоря хипотетично, затова бих желал да пишеш отново и да се изясниш дали найстина го обичаш или не...

А това дето го каза 182+44_4adel е най-лошото нещо...не само че все пак го правиш, но го правиш зад гърба й.Редно е поне тя да знае за ситуацията и то от теб.Рано или късно ще научи...помисли си как ще се почувства ако разбере от някой друг.

vliuben
    Guest
    Mitizaro evalata men mnogo dobre go kaza mnogo si prav

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Mushroom
    ...ako imah priatelka kato teb koqto zabiva nqkoi samo zashtot i POKAZVAL kolko mnogo i se kefi,otdavna nqmashe da ima kosa...
    100 na 100

Guest
    Momi4e zemi se osuznai ne se natiskai s mom4eto v koeto e vslubena priqtelkata ti ako naistina ste priqtelki Ako bqh na tvoita priqtelka i razbera kvi gi vur6i6 golqm skandal 4e i do boi 6te6e da se stigne ti voni6 be momi4e mom4eta pod put i nad put ama priqtelite sa rqdkost

Кофтииии - ако наистина ти харесва с него наистина е кофти, защото солидарността към приятелката ти казва "остави го" .. а ти искаш нещо съвсем различно. Аз лично бих ти се поразсърдила доста, ако бях на мяст на приятелката ти. Трябва д аикажеш все пак. Не я оставяй да разбира от някой друг, защото тогава ще се почувства много по-предадена.

Slad kato toi te haresva i ti go haresva6 zna4i trqbva da ste zaedno.Ti qvno si naistina dobra priqtelka 6tom misli6 4e tvoqta priqtelka go haersva i t.n.NO trqbva da razbere6 4e 6tom toi ne q haresva prosto nqma smisul,za6toto ako ne e s teb to 6te e s nqkoq druga.Taka 4e s tova mom4e vzemete i pogovorete s priqtelkata ti,obqsnete i kak stoqt ne6tata,za6toto nai lo6o e 4ovek da jivee v zabluda

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от fantasigirl
    Slad kato toi te haresva i ti go haresva6 zna4i trqbva da ste zaedno.Ti qvno si naistina dobra priqtelka 6tom misli6 4e tvoqta priqtelka go haersva i t.n.NO trqbva da razbere6 4e 6tom toi ne q haresva prosto nqma smisul,za6toto ako ne e s teb to 6te e s nqkoq druga.Taka 4e s tova mom4e vzemete i pogovorete s priqtelkata ti,obqsnete i kak stoqt ne6tata,za6toto nai lo6o e 4ovek da jivee v zabluda
    Да браво - точно в десятката уцели...
    Да си се замисляла защо тя не спомена че го харесва?
    95% че е само от прищявка...Точно долна постъпка, равняваща се на нож в гърба.Защо си мислиш, че той не я харесва?Може би не й е отделил време?Плюс това ако е с някоя друга, тя най-вероятно ще го обича.Или ще е кучка и той ще я заебе...ако и той не е повърхностно копеле.Но смисъла в тва е че Твоята приятелка го харесва.И ти го знаеш.И Въпреки, че ти е най-добра приятелка - Явно не е достатъчно да се откажеш от удоволствието.

Причината поради която си се логнала със гост миличка, е че явно найстина те е страх да споделиш истината на приятелката си...Ми разбираемо е, и проблема е че дори и ти знаеш какво ще стане.Знаеш че ще е права нали?Тогава какъв е смисъла да търсиш морална подкрепа тука...щото ме съмнява, че ще се откажеш от него и да ти кажем.Тактиката е проста - търсиш одобрение за да се отървеш от чувството за вина.Даа - тя ти пречи вмомента.Еми има само един начин и всички колеги го знаем тука.

А тва "fantasigirl" дето го изръси е абсолютно в егоистичен стил.Ти приятелки нямаш ли?Да си се сещала някога за друг освен за себе си?Повърностни хора...съжелявам че употребявам тоя епитет отново, но няма начин,защото това е единствената дума за вас...
    Като ти е само за кефа на тебе оди си го прави, ама явно тя не е абсолютно като тебе все още.

ЕДИТ - тя не мисли бе...тя знае, щото се водят все пак най-добри другарки.Ама да не ти прави впечатление тъпата ми логика потвърдена от поста й...

П.П - бях малко груб, но тва е премерено действие.Извинете ме.

Емии.. не мога да те разбера щом не го харесваш чак пък толкова много ( съдя по това ,че ти не си писала нищо за твоите чувства към него ..или може би греша )какво искаш да си ставате гаджета ли ,какво ? Или просто да си прецакаш приятелството за една нощ с човек , който приятелката ти го харесва??
    Всичко което се случва на Земята е написано на Небето

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    От друга страна пък не можеш го накараш да се влюби в твойта приятелка...Затва си му се накефи на мах .

rosu
    Guest
    Ти си приятелка, която никога не бих искала да имам!!! Постъпваш ужасно не само към приятелката си, но и към него.Трябва да му споделиш чувствата на приятеката ти към него и да видиш реакцията.После се оправяй сама

super gadno e..zashtoto dori pri polojenie che haresva teb, ne neq...ako beshe istinska priqtelka nqmashe da postapish taka. moje i da si bila vlubenav nego 4 godini ma kakto vidish che trygva s nai dobrata ti priqtelka i go zabravqsh!!!!!gadjeto mojesh da go imash 3-4-5 meseca no istinskata ti priqtelka shte e za cql jivot..pomisli varhu tova
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

awe taka e...ako toi ne q haresva....a ti go haresva6....po-dobre izlizaite..... ako ne izliza6 ti s nego 6e izliza nekfa druga....no nqma da e tfoqta priqtelka....taka 4e.....vse taq
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    за мен си е нож в гърба ако толкова ти прави чест да си харесвана и желана намери си някой друг и не го прави за сметка на приятелката си ... и поне уточни дали го харесваш защото това променя нещата малко или много

Момиче ти добре ли си?Каква приятелка си ти???
    Това е чисто лицемерие...
    Случвало ми се е моя приятелка да е влюбена в момче което харесва мен...и знаеш ли какво правя аз...отблъсквам въпросното момче...защото приятелите са малко...а познатите много...това е просто 1 момче...има много момчета...не избирай момчето пред приятелката си...това е подло...
    с моята най-добра приятелка излизаме вече от 3 години и сме като сестри...тя идва в нас да спи аз в тях...неийните родители са ме приели като тяхно дете и мойте - нея също...е това се казва приятелство...а не това твойто...осъзнай се докато имаш време...иначе рискуваш да си загубиш приятелката...кажи ми струва ли си да зарежеш приятелка заради 1 момче???
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Emi ... tq ako go obi4a 6te iska toi da e happy i ako te lofka tebe 6te iska ti da si happy ....
    Ти у ред ли си?
    Ami da ... ako dvamata sa naistina vliubeni i ako tq im e dobra priqtelka 6te gi ostavi da se obi4kat.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

ne e savsem taka..priqtelki sa..i pri polojenie che i dvete haresvat edno momche..ako sa naistina dobri fr prosto shte go zaebat i dvete..ima i dr momcheta.ne si zaslujava da si zaebavat priqtelstvoto za nekaf idiot
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си