- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрата ми приятелка го обича-а той иска мен
Да браво - точно в десятката уцели...Първоначално написано от fantasigirl
Да си се замисляла защо тя не спомена че го харесва?
95% че е само от прищявка...Точно долна постъпка, равняваща се на нож в гърба.Защо си мислиш, че той не я харесва?Може би не й е отделил време?Плюс това ако е с някоя друга, тя най-вероятно ще го обича.Или ще е кучка и той ще я заебе...ако и той не е повърхностно копеле.Но смисъла в тва е че Твоята приятелка го харесва.И ти го знаеш.И Въпреки, че ти е най-добра приятелка - Явно не е достатъчно да се откажеш от удоволствието.
Причината поради която си се логнала със гост миличка, е че явно найстина те е страх да споделиш истината на приятелката си...Ми разбираемо е, и проблема е че дори и ти знаеш какво ще стане.Знаеш че ще е права нали?Тогава какъв е смисъла да търсиш морална подкрепа тука...щото ме съмнява, че ще се откажеш от него и да ти кажем.Тактиката е проста - търсиш одобрение за да се отървеш от чувството за вина.Даа - тя ти пречи вмомента.Еми има само един начин и всички колеги го знаем тука.
А тва "fantasigirl" дето го изръси е абсолютно в егоистичен стил.Ти приятелки нямаш ли?Да си се сещала някога за друг освен за себе си?Повърностни хора...съжелявам че употребявам тоя епитет отново, но няма начин,защото това е единствената дума за вас...
Като ти е само за кефа на тебе оди си го прави, ама явно тя не е абсолютно като тебе все още.
ЕДИТ - тя не мисли бе...тя знае, щото се водят все пак най-добри другарки.Ама да не ти прави впечатление тъпата ми логика потвърдена от поста й...
П.П - бях малко груб, но тва е премерено действие.Извинете ме.