.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Moderated:Как да го разкараме от живота ни?

Проблема ми е следния и е истина.
    Наскоро станах boyfriend на 1 мацка. На моята възраст е и сме в 1 клас. На 17 сме. Това няма значение. До тук всичко е на 6, обаче във всяка приказка има и вещица. В този случай това е бившият й. Той е на 20-25 незнам колко е точно. Преди няколко месеца е излязал от казарма. Тя скъса с него и си бяхме дружки, обаче оня ши*аняк сега и прави проблеми. В смисъл, че ако го остави ще ям не 1 път много бой, от което не ми пука. Мога да ям бой от него, ама после и той ще яде
    Познава доста ченгета и доста бивши затворници. Аз само примерни граждани. Според мен си заслужава да защитя честта й. Тя неможе да го търпи. Беше се нанесъл у тях като цирей (с извинение) цели 2 години. До колкото разбрах той е на тема- ще си живеем заедно, докато не умрем. Имам и пистолет ама това няма да го вразуми.
    Давайте идеи как да го разкараме. Спешно е!!

Moderated by krem4et0
    т.1 и т.7 от Правилата на форума!
    РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ

You just beat the crap out of him.

Towa na onia 4okundur 6te mu otmine skoro.I az biah izpadnal w su6tata situacia predi godini. Iz4akaite malko vreme i sik4o 6e utihne.

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен

Re: Кофти работа

Цитирай Първоначално написано от Stelcho
    Проблема ми е следния и е истина.
    Наскоро станах boyfriend на 1 мацка. На моята възраст е и сме в 1 клас. На 17 сме. Това няма значение. До тук всичко е на 6, обаче във всяка приказка има и вещица. В този случай това е бившият й. Той е на 20-25 незнам колко е точно. Преди няколко месеца е излязал от казарма. Тя скъса с него и си бяхме дружки, обаче оня ши*аняк сега и прави проблеми. В смисъл, че ако го остави ще ям не 1 път много бой, от което не ми пука. Мога да ям бой от него, ама после и той ще яде
    Познава доста ченгета и доста бивши затворници. Аз само примерни граждани. Според мен си заслужава да защитя честта й. Тя неможе да го търпи. Беше се нанесъл у тях като цирей (с извинение) цели 2 години. До колкото разбрах той е на тема- ще си живеем заедно, докато не умрем. Имам и пистолет ама това няма да го вразуми.
    Давайте идеи как да го разкараме. Спешно е!!

звучи ми като поредната измислица и ми е интересно как е живял у тях без съгласието на гаджето и и на родителите й...
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Интересното е че в тъпите ни закони дори и да имаш разрешително за пистолет нямаш право да стреляш с него ДОРИ ПРИ САМОЗАЩИТА!

Град
    зад ъгъла
    И как бе душко на 17 имаш пистолет!? Газов ли е?! Къф е?! Като си толкова ербап отивате 3ма човека , бой по оня докато му омекнат зъбите и си тръгвате. Ако го набиете както трябва вярвай ми няма да посмее да отвърне!
    Play hard,go PRO!

Цитирай Първоначално написано от Homunuculus
    И как бе душко на 17 имаш пистолет!? Газов ли е?! Къф е?! Като си толкова ербап отивате 3ма човека , бой по оня докато му омекнат зъбите и си тръгвате. Ако го набиете както трябва вярвай ми няма да посмее да отвърне!
    Момчето ти каза, че въпросния индивид не е кой да е, а познава ченгета и затворници..едва ли ще остави един 17 годишен пикльо(от неговата гледна точка, не от моята ) да му скапе живота и да му земе мацката.Според мене ще се ядоса още повече.Ами защо не пробвате по културния начин.Според мен ще ви прави проблеми още известно време и после като види, че на момичето изобщо не и пука ще спре да се занимава...

P.S. защо темата е в "Секс"?!

Guest
    1v1 : )

Поговори направо с него. Опитай да се разберете човешки. Ако това не помогне го заплаши, че ще счупиш ръцете на някого от близките му. За целта първо научи телефонни номера и адреси на някого, на когото дръжи.
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Поговори направо с него. Опитай да се разберете човешки. Ако това не помогне го заплаши, че ще счупиш ръцете на някого от близките му. За целта първо научи телефонни номера и адреси на някого, на когото дръжи.
    филми филми
    хората не разбират от добро,докато не заиграе насилието.След това повече няма да го видите
    {Ar3 u GoNn4 FiGh7 FoR m3,d!e FoR m3,LiVe aNd Br3a7h3 FoR m3?
    Do YoU CaRe FoR m3? 'CuZ iF y0u DoN't 7h3n F.u.C.k. Y.o.U.}

Цитирай Първоначално написано от brokenhearted_
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    филми филми
    хората не разбират от добро,докато не заиграе насилието.След това повече няма да го видите
    Не е така - понякога и с добро става, но рядко. Все пак е добре да пробва с добро, преди да си цапа ръцете
    На който му се убива време...

Град
    Село.София
    Живей си живота ако ти създава проблем му счупи главата ако не се вразоми и продалжава да ви тормози или отиди в полиция или пак му счупи главата
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Тоя тип кърлежи обиикновено не се застояват дълго на една жертва...
    Сестра ми преди някакво време ходеше с някакъв подобен който беше твърдо решен да се жени за нея. Държеше се с нея като с парцал докато не и кипнеше, следваше раздяла за по 2-3 седмици, мили очички, още 2 седмици принца на мечтите и и после пак по старому. Накрая съвсем и писна и го разкара, което разбира се предизвика около двумесечен терор на всички вкъщи - то не бяха среднощни викове и молби пред прозореца и, не бяха обаждания по всяко време, не бяха заплахи... ебе мисля че можете да си представите. Изведнъж се кротна и след 2 месеца сестра ми получи покана за сватбата му( ) с някаква друга девойка която пича си чукал профилактично през 2те години за които бяха заедно... Наскоро тя пак ми се оплака че и бил звънял да и каже че горката му жертва не издържала и се развели и искал пак да се върне при нея (за сестрата става дума де...) След като тя категорично го отряза и този път повече не се е вясвал - сигурно има друга жертва...

Та няа се плашиш пич предполагам че и вашия случай е подобен...
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си