.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Но не са много хората, които са зрели за възрастта си. Историята е същата като тази с хомосексуалността на момичетата - всички си въобарзяват, че е така, но са съвсем малко тези, които са наистина такива.
    Не знам.. може би си права, но не ми харесва, че така съдят хората, които ходят с по-голям или по-малък от тях човек...

ПП: И аз съм забелязал, че при момичетата, които твърдят, че са хомо/би е по-сложна работата ...
    На който му се убива време...

Фен
    Град
    Burgassssss
    Не съм съгласен с доста неща до момента та да започвам-широкото твърдение че момичетата израстват по бързо от момчетата-до но това с еотнася до 7-8 клас макс после бих казал че се изравняваме ако не даже момчетта малко минават моммичетата,после има много голяма разлика в държанието на човек когато е с приятели и "тъпеят" и когато сме малко към 2-3 момчета замислетесе колко се смее едно момиче на ден от сърце и колко едно момче
    а какво точно разбирате под се развиват по бързо почти всички момичета които познавам са на моето ниво ако не и по доло защото за тях светъ изглежда доста по различен -рози и любов
    аз съм на 16 и 70%от приятелите ми работят в същото време от приятелките работят около 10% и наистина за какво им е да работят като за дрешки пари дават мама и татте а като излезем плаща 25 годишният им батко мога да говоря достатъчно много по този въпрос но сега водя монолог за това кажете и вие нещо и да си побъбрим
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Guest
    Учили сте го по биология(би трябвало) :
    Момичетат започват своето "израстване", съзряване на по-ранна възраст от момчетата и завършват съзряването си доста по-късно от момчетата

Фен
    Град
    Burgassssss
    да учили сме и че е нормално да с епривличат от по старите
    момичетата казват че не гледат парите ,а животтът ме е научил на обратното
    казват че търсят чуство за хумор а наи забавните хора които познавам са си сами всички има с екефят ама само така не за нещо по сериозно
    абе като цяло момичетата са мноо тъпи
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dinkisa
    казват че търсят чуство за хумор а наи забавните хора които познавам са си сами всички има с екефят ама само така не за нещо по сериозно
    +1

Град
    Varna
    Не съм съгласен с доста неща до момента та да започвам-широкото твърдение че момичетата израстват по бързо от момчетата-до но това с еотнася до 7-8 клас макс после бих казал че се изравняваме ако не даже момчетта малко минават моммичетата,после има много голяма разлика в държанието на човек когато е с приятели и "тъпеят" и когато сме малко към 2-3 момчета замислетесе колко се смее едно момиче на ден от сърце и колко едно момче
    а какво точно разбирате под се развиват по бързо почти всички момичета които познавам са на моето ниво ако не и по доло защото за тях светъ изглежда доста по различен -рози и любов
    аз съм на 16 и 70%от приятелите ми работят в същото време от приятелките работят около 10% и наистина за какво им е да работят като за дрешки пари дават мама и татте а като излезем плаща 25 годишният им батко мога да говоря достатъчно много по този въпрос но сега водя монолог за това кажете и вие нещо и да си побъбрим
    Съгласен съм с мнението ти
    !!!Неграмотен СъМ!!!
    http://vbox7.com/play:d386e3f1

Tova,koeto si napisal e v izvesten smisul vqrno.Az kato momi4e ne otri4am 4e pove4eto ot nas trugvat ili pone haresvat po golemi mom4eta,ama kakvo da se pravi.Az li4no ne sum taka,no imam mnogo priqtelki koito haresvat mo4eta s po 5 godini po golqm.Ama spored men tova zavisi ot samoto momi4e.PUk i ne vqrvam vie mom4etata da ne se zanasqte po kaki4ki....nali taka???Taka 4e ne se bezpokoi ima vqkakvi hora puk i kazvat za vseki vlak si ima putnici,nezavisimo ot vuzrastta

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    +1
    +1 pi4aga kaza im go polovinata ot mneniqta tuka sa prostotii tuka vsi4kite momi4eta se izkaravat burzo razviva6ti se,enteligentni i krasivi

Guest
    Е, добре де, вярно има го момента на женската абсолютизъм (моят вид наистина доста генерализираме нещата).

Предпочитам да излизам с по-големи от мен, не заради друго, а защото те са по-завършени личности, съответно си знаят цената и не биха се излагали с глупости.

Все пак обаче, всичко е строго индивидуално. Винаги ще има две мнения по въпроса, пък и нападайки се един друг няма как да защитите тезите си. Хора, нрави - всякакви. Струва ли си да ставаме клавиатурни воини и то по въпрос, който като че е по-скоро едно постоянно явление?

Guest
    ахахаха, може и мотор, нали?

Град
    sofiq
    blagodarq na vsi4k ne trqbva da ima razlika vav vazrastai 4e se vku4iha v razgovora po temata.az ne tvardq 4e ne trqbva da ima razlika vav vazrazsta,to e estestvano da ima no 15 god momi4e i 23-24 godishen maz ne mi e ponqtno.ako momi4eno ve4e e na 19-20 razbiram no ako mi kazete 4e maz na 23 ima sastiq akal(vapreki 4e momi4etata sazrqvat po barzo|) kato 15 do 17 god momi4e vaobste nqma da vi povqrvam
    .spored men edno momi4e na 16 e normalno da izliza s nqkoi do 18-19 god.

Не четох другите коментари,но искам да кажа само едно - "поговорката" на вашата гиманазия е супер тъпа и долна !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    София
    Da,naistina nepriqtno e da chuesh "Mnogo si sladuk,no si maluk za men..."
    Ako sum sladuk i me xaresva kvo i prechi che sum po-maluk?

Град
    sf-to
    emi te sami si go pravqt az sum na 14 i sum zabelqzala 4e mom4etata na moita vuzrast se durjat katu oligofreni (ne slagam vs po ob6t znamenatel ama malku sa izlku4eniqta) zatfa i az gledam po nagore ama nai mn do 16-17 (tam sa pove4e izklu4eniqta) ama 4ak puk 25... ABSURD
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си