- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- VITAMIN C
po princip trqbva da mi doide v na4aloto na avgust g/d kam 1-2 ta.. mai nqkoi mi beshe kazal 4e kato zimash vitamin c shte ti doide po barzo .. ili neshto se barkm.. ako nqkoi znae neka da pishe.. aa ako nqkoi dr znae drug na4in za da mi doide po-rano pak neka pishe![]()
![]()
![]()
vitamin c ne beshe li za da ti doide po-kusno![]()
moq nevinnost i greh.....
Витамин Ц е да намали цикъла като ти дойде,а не да ти дойде по-рано/по-късно или пък да го спре, както прочетох в други теми.
vitamin C predizvikva cikala ti..skoro bez da se usetq se nabutyh tyi kato obicham vitamin C ,a bqh bolna i si sdyvkah 10-15 i na drugiq den SURPRISE![]()
![]()
![]()
Аз пък знам,че от него ти идва по-късно.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз по принцип го използвам понякога, когато искам да ми свърши по-бързо.. и при мен действа. за друго не знам![]()
Попринцип е за намаляване.Не вярвам един обикновен витамин да го забави, за да дойде по късноо- не става просто.След като ти дойд е и пиеш просто нямалява.Няма шанс да го пиеш ,за да не дойде.И не се ебавайте с тия шитове.По-добре питайте в аптеката-има си медикаменти за отлагане![]()
и аз така съм чувалаПървоначално написано от eXtRaoRdinaRy
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
mi az puk nz za nito 1 ot tia ne6ta puk i ne vqrvam.to ako e tolkova lesno....