.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    samo pitam
    Guest

za gela Contractubex

Rovih se iz neta i namerih dosta temi za tozi Contractubex .Nqkoi ot tuk polzval li go e?Naistina li zali4ava belezi ot papki?Kolko struva i kak se izpolzva?

не пише ли на кутийката?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Струва между 10 и 12 лева, мажеш по три пъти на ден и това е. Аз го ползвах за доста по-сериозен белег от такъв от пъпка и не ми го премахна, но определено стана по-малък и незабележим.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хм, преди време го използвах за множеството ми белези по лицето... омръзна ми да се занимавам на втория месец, но не знам дали имаше ефект, вече не си спомням как ми бяха белезите преди... но инче се води като най- доброто гелче за белези. А в опаковката има подробно описание как се използва, какви масажчета се правят и т.н.
    Късмет .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    az se opitah da mahna s nego belezi ot 6arka no ni6to ne stana

Guest
    с него съм махала белези от срязване, сега почти не се виждат, а го ползвах само 3 седмици и съм доволна.

aaaааааааа
    Guest

:)

Аз в момента го ползвам (от 3 дни) и не знам дали си въобразявам, ама май започва да действа! Белезите ми са от рани, ама мисля, че е супер. Цената му е около 12-13 лева - различно в различните аптеки. Ама тубичката е само 20 грама. Ще ти трябва и втора сигурно, ама въпросът е че ДЕЙСТВА!!!
    Успех!

Град
    Sofia
    Около Нова Година го ползвах тоя гел обаче да ти кажа...уж заличавал ама на мен си ми останаха кофти белези по ръката... Та не знам де, може би зависи от типа кожа или де да знам, но съм чувала, че помагал много... Само мен ме издъни

az ne sam polzvala tozi gel, no predi 2 godini se bqh prebila super zverski i izpolzvah medicasol 1% i ne mi ostanaha nikakvi belezi toi sa6to ne e mnogo eftin m/u 10-12 leva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си