- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- za gela Contractubex
Rovih se iz neta i namerih dosta temi za tozi Contractubex .Nqkoi ot tuk polzval li go e?Naistina li zali4ava belezi ot papki?Kolko struva i kak se izpolzva?
Струва между 10 и 12 лева, мажеш по три пъти на ден и това е. Аз го ползвах за доста по-сериозен белег от такъв от пъпка и не ми го премахна, но определено стана по-малък и незабележим.
Saatana vittu perkele hate crew!
Хм, преди време го използвах за множеството ми белези по лицето... омръзна ми да се занимавам на втория месец, но не знам дали имаше ефект, вече не си спомням как ми бяха белезите преди... но инче се води като най- доброто гелче за белези. А в опаковката има подробно описание как се използва, какви масажчета се правят и т.н.
Късмет.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
az se opitah da mahna s nego belezi ot 6arka no ni6to ne stana
с него съм махала белези от срязване, сега почти не се виждат, а го ползвах само 3 седмици и съм доволна.
Аз в момента го ползвам (от 3 дни) и не знам дали си въобразявам, ама май започва да действа! Белезите ми са от рани, ама мисля, че е супер. Цената му е около 12-13 лева - различно в различните аптеки. Ама тубичката е само 20 грама. Ще ти трябва и втора сигурно, ама въпросът е че ДЕЙСТВА!!!
Успех!![]()
![]()
Около Нова Година го ползвах тоя гел обаче да ти кажа...уж заличавал ама на мен си ми останаха кофти белези по ръката... Та не знам де, може би зависи от типа кожа или де да знам, но съм чувала, че помагал много... Само мен ме издъни![]()