.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Съвет

Съвет

Кажете ми как да прикрия смучка?
    Пробвах с фон-дьо тен, обаче не става.
    Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"

mm s kosata , nqkoi lqtno tynko shalche...

Guest
    mmmm....tyrkai.go.sys.zlato..ili.s.lajica

abe zakvo ti e da e krie6?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от live2beCooL
    abe zakvo ti e da e krie6?
    Може би не иска техните или някой друг да знае.
    Аз не давам на приятеля ми да ми прави смучки,защото бащи ми ако види - Но веднъж ми беше направил и я прикрих с поло,защото тогава беше малко по-топло,но ти в тия жеги няма начин да облечеш поло.Първите един-два дена не може и с фон-дьо тен даже да се прикрие.Прикривай го с косата някак си и гледай да не се мяракш много пред ваще (ако тва изобщо е проблема).Но след втория ден някъде,вече сигурно ще стане с фон-дьо тен .
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    или си лепни една временна татуировка на мястото, а ако те накарат да я махнеш обясни как от търкането ти се е наранила малко кожата.

Благодаря за съветите.
    Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Със злато наистина става,малко е болезнено но нали знайш "Трай бабо за хубост" Айде успех
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Spravih se s polojenieto
    A kakvo ima6 predvit sus zlato?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си