- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Топиране :)
topiraneto se pravi v korenite s po-tunuk greben.sled tova napruskva6 s lak i si gotova![]()
moq nevinnost i greh.....
ъъм така...![]()
начии топирането става кат' земиш един гребен (или по-добре четка) иии започваш да решеш косата към корените...а по-добре шъ стани ако е с пяна или лак за коса
а относно тая прическа ..
първо тряа си напраиш асиметричен бретон ..
kak taka kum korenite ... toest obratno na normalnoto re6ene nali ... a i kfo 6e stane kato e kam korenite stranno mi eПървоначално написано от kIsSs<0R>kIlLL
![]()
моята и без да е топирана стои така понякога![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ni6to nqma da staneПървоначално написано от Анонимко
inache da,obratno na posokata na re6ene
moq nevinnost i greh.....
prosto vzima6 1 ki4ur i zapo4va6 da 4etka6 s greben ili 4etka nagore nadolu i taka si q topira6. sled tva slaga6 lak no ne prekaleno i si gotovaПървоначално написано от Анонимко
![]()
az p1rvo si pravq obem v korenie s presa i sled tva topiram sas siten greben i otgore moje da sloji6 i lak probfai \/ \
/ \
/ \
/ \
/
Аз като си тупирам косата първо хващам най-горния пласт коса и го защипвам с някаква шнола. След това взимам по-долния пласт коса и го разделям на 5 кичура, като всеки тупирам поодделно с гребенче за тупиране. Тупирам от корените към краищата като в корените по-интензивно. След това напръсквам с лак за коса и оставям кичура изправен няколко минути. Когато свърша с всички кичури отново ги пускам и ги фиксирам с лак за коса. След това пускам горния пласт коса и с едър гребен заглаждам и фиксирам с лак.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Няма да и навреди ли?![]()
От един път нищо няма да стане,но от честото топиране косъма се накъсва и пада.
А иначе и с преса на вафлички можеш да си наъдриш долния пласт коса на корените пак става обемно и май е по добре от топирането.
аз правя абсолютно същото,сичко е еднакво и пак на 5 кичура разделям =D>Първоначално написано от KaTinCeTy
![]()
![]()
![]()
няма любов
е вреди,ама ако използваш и други възстановяващи продукти примерноПървоначално написано от Анонимко
на мен с вафлички не ми става толкова обемно колкото с топиране,ане съм забелязала да ми пада косата
![]()
няма любов
От колко време го правиш това?И след месец ще почне да капе не се безпокойПървоначално написано от `sladko_kotence
А и каквито и възстановяващи продукти да използваш няма да ти помогнат.Все пак кое е по силно-един косъм или един гребен?Казвам ти го защото една приятелка много често се топираше и това се отрази зле на косата и.И все пак гледай да го правиш рядко за да нямаш големи проблеми.
Не е вярно! Аз си топирам косата от близо година, а преди и правех обем с преса и си е същата! Това зависи от косъма и от подръжката на косата, а не от това колко време я тупираш, а и на мен с топирането ми става по-хубав и траен обем отколкото с преса.Първоначално написано от Анонимко
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Първоначално написано от Анонимко
^^ ами ас се топирам от преди две години и несъм забелязала да ми капе косата![]()
ее надявам се и да е почне де![]()
Every time I lost control, I lost control you just gave me back my soul you tell me s'agpo, you tell me s'agapo...
аз пък по някой път го правя и с обла четка... после лак и готово :P
Просто аз
питайте ме мене как се топирам без лак, като няма кой да ми купитопирам я и я запичам
с пресата за изправяне, верно, че не държи като лак, ама какво да правя- утре ще си взема
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
хуу мии най-просто пиши във vbox ili youtube ии ще видиш http://www.youtube.com/watch?v=Paemp...eature=relatedПървоначално написано от Angel_For_Sale
и отстрани има много![]()
П.П не можех да се сдържаи съм със сини
![]()
очи
![]()
кво общо има
![]()
лелее да подръжаваш на снимка
![]()
![]()
ако беше с кафяви прическата и промяната няаше да стане а
![]()
![]()
![]()
Ами гледам другите са ти помогнали та имам едиин въпрос. . как е кифла на англ. . .![]()
![]()
![]()
Стана ми интересно докато гледах клипчета от типа how to do scene hair че е подобна като на кифлите, ама има нещо различно та да се опитам да схвана основната разлика и за тва. . как е кифла на англ
![]()
![]()
абе по-стара тема не можахте ли да изкарате![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ами момичето на снимката е топирано , да ! Топирането е много лесно .. в корените с тънко гребенче .. нагоре надолу - нагоре надолу > пръскаш с лак и си готова , после дооформяш .. и се кефиш и аз бях така преди хлътнала по тази мода ' топиране ' ама сега нещо се изтърка .. Е , успех [/i]
ами трабва да ти е на пластове че да стане !
значи ако си на пластове зимаш един кичур и почваш с четката да го сресваш надолу и така правиш около 5 кичура после си заглаждаш косата със четка и слагаш лак ! дано да си разбрала ако не потърси във някои сайт клипчета ! апак ако нямаш пластово може когато отидеш на фризьор да ти топира косата и от там вече да разбереш![]()
![]()