.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Топиране :)

Момичета как си топирате косата за да се полу4и горе долу такъв вид?

И това въобще топиране ли е или какво? Супер мн ме кефи тая прическа мен горе долу ми е същия цвят коса и съм със сини очи и искам малко промяна Който може да помага Bye

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    topiraneto se pravi v korenite s po-tunuk greben.sled tova napruskva6 s lak i si gotova
    moq nevinnost i greh.....

kIsSs<0R>kIlLL
    Guest
    ъъм така...
    начии топирането става кат' земиш един гребен (или по-добре четка) иии започваш да решеш косата към корените...а по-добре шъ стани ако е с пяна или лак за коса
    а относно тая прическа ..
    първо тряа си напраиш асиметричен бретон ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kIsSs<0R>kIlLL
    ъъм така...
    начии топирането става кат' земиш един гребен (или по-добре четка) иии започваш да решеш косата към корените...а по-добре шъ стани ако е с пяна или лак за коса
    kak taka kum korenite ... toest obratno na normalnoto re6ene nali ... a i kfo 6e stane kato e kam korenite stranno mi e

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    моята и без да е топирана стои така понякога
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мойта стои някак си " пухкаво" ама не и така .... С топиране съм пробвала и става на слама ... Ако знаете некви трикчета казвайте 10х се пак на всички

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ъъм така...
    kak taka kum korenite ... toest obratno na normalnoto re6ene nali ... a i kfo 6e stane kato e kam korenite stranno mi e
    ni6to nqma da stane inache da,obratno na posokata na re6ene
    moq nevinnost i greh.....

ъъм така...
    prosto vzima6 1 ki4ur i zapo4va6 da 4etka6 s greben ili 4etka nagore nadolu i taka si q topira6. sled tva slaga6 lak no ne prekaleno i si gotova

Град
    blg
    az p1rvo si pravq obem v korenie s presa i sled tva topiram sas siten greben i otgore moje da sloji6 i lak probfai \/ \/ \/ \/ \/

Аз като си тупирам косата първо хващам най-горния пласт коса и го защипвам с някаква шнола. След това взимам по-долния пласт коса и го разделям на 5 кичура, като всеки тупирам поодделно с гребенче за тупиране. Тупирам от корените към краищата като в корените по-интензивно. След това напръсквам с лак за коса и оставям кичура изправен няколко минути. Когато свърша с всички кичури отново ги пускам и ги фиксирам с лак за коса. След това пускам горния пласт коса и с едър гребен заглаждам и фиксирам с лак.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Като топираш с ръка се изтощава по-малко

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Guest
    Няма да и навреди ли?
    От един път нищо няма да стане,но от честото топиране косъма се накъсва и пада.
    А иначе и с преса на вафлички можеш да си наъдриш долния пласт коса на корените пак става обемно и май е по добре от топирането.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Аз като си тупирам косата първо хващам най-горния пласт коса и го защипвам с някаква шнола. След това взимам по-долния пласт коса и го разделям на 5 кичура, като всеки тупирам поодделно с гребенче за тупиране. Тупирам от корените към краищата като в корените по-интензивно. След това напръсквам с лак за коса и оставям кичура изправен няколко минути. Когато свърша с всички кичури отново ги пускам и ги фиксирам с лак за коса. След това пускам горния пласт коса и с едър гребен заглаждам и фиксирам с лак.
    аз правя абсолютно същото,сичко е еднакво и пак на 5 кичура разделям =D>
    няма любов

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Няма да и навреди ли?
    А иначе и с преса на вафлички можеш да си наъдриш долния пласт коса на корените пак става обемно и май е по добре от топирането.
    е вреди,ама ако използваш и други възстановяващи продукти примерно на мен с вафлички не ми става толкова обемно колкото с топиране,ане съм забелязала да ми пада косата
    няма любов

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    Няма да и навреди ли?
    е вреди,ама ако използваш и други възстановяващи продукти примерно на мен с вафлички не ми става толкова обемно колкото с топиране,ане съм забелязала да ми пада косата
    От колко време го правиш това?И след месец ще почне да капе не се безпокой А и каквито и възстановяващи продукти да използваш няма да ти помогнат.Все пак кое е по силно-един косъм или един гребен?Казвам ти го защото една приятелка много често се топираше и това се отрази зле на косата и.И все пак гледай да го правиш рядко за да нямаш големи проблеми.

Няма да и навреди ли?
    От колко време го правиш това?И след месец ще почне да капе не се безпокой А и каквито и възстановяващи продукти да използваш няма да ти помогнат.Все пак кое е по силно-един косъм или един гребен?Казвам ти го защото една приятелка много често се топираше и това се отрази зле на косата и.И все пак гледай да го правиш рядко за да нямаш големи проблеми.
    Не е вярно! Аз си топирам косата от близо година, а преди и правех обем с преса и си е същата! Това зависи от косъма и от подръжката на косата, а не от това колко време я тупираш, а и на мен с топирането ми става по-хубав и траен обем отколкото с преса.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

;

Няма да и навреди ли?

^^ ами ас се топирам от преди две години и несъм забелязала да ми капе косата

ее надявам се и да е почне де
    Every time I lost control, I lost control you just gave me back my soul you tell me s'agpo, you tell me s'agapo...

Град
    [На Метри От Земята]
    аз пък по някой път го правя и с обла четка... после лак и готово :P
    Просто аз

питайте ме мене как се топирам без лак, като няма кой да ми купи топирам я и я запичам с пресата за изправяне, верно, че не държи като лак, ама какво да правя- утре ще си взема
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Голям фен Аватара на meche95

Re: Топиране :)

Цитирай Първоначално написано от Angel_For_Sale
    Момичета как си топирате косата за да се полу4и горе долу такъв вид?

И това въобще топиране ли е или какво? Супер мн ме кефи тая прическа мен горе долу ми е същия цвят коса и съм със сини очи и искам малко промяна Който може да помага Bye
    хуу мии най-просто пиши във vbox ili youtube ии ще видиш http://www.youtube.com/watch?v=Paemp...eature=related
    и отстрани има много

П.П не можех да се сдържа и съм със сини очи кво общо има лелее да подръжаваш на снимка ако беше с кафяви прическата и промяната няаше да стане а

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ами гледам другите са ти помогнали та имам едиин въпрос. . как е кифла на англ. . . Стана ми интересно докато гледах клипчета от типа how to do scene hair че е подобна като на кифлите, ама има нещо различно та да се опитам да схвана основната разлика и за тва. . как е кифла на англ
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на ameli
    абе по-стара тема не можахте ли да изкарате
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    абе по-стара тема не можахте ли да изкарате

Ами момичето на снимката е топирано , да ! Топирането е много лесно .. в корените с тънко гребенче .. нагоре надолу - нагоре надолу > пръскаш с лак и си готова , после дооформяш .. и се кефиш и аз бях така преди хлътнала по тази мода ' топиране ' ама сега нещо се изтърка .. Е , успех [/i]

ами трабва да ти е на пластове че да стане !
    значи ако си на пластове зимаш един кичур и почваш с четката да го сресваш надолу и така правиш около 5 кичура после си заглаждаш косата със четка и слагаш лак ! дано да си разбрала ако не потърси във някои сайт клипчета ! апак ако нямаш пластово може когато отидеш на фризьор да ти топира косата и от там вече да разбереш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си