- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Топиране :)
Моята коса не е на пластовеПървоначално написано от trevomanchety
А като се тупирам се кефя много. С пластовете някак си стърчи насам-натам. Моята коса е права и много дълга
Ама тупирането става супер
Особено ако сложиш една диадемка
Но..аз не го правя често. А и..въобще не се опитвам да го разресвам, по-добре е направо да влизаш в банята, шот иначе само ш'си накъсаш косата още повече
![]()
Защото когато си била руса, косата ти е била по-суха ( по-увередена ) и като си я топирала тя си е стояла така. Сега когато ти е гладка и мека , няма как да държи толкова и се приглажда : )
Да съм се топирала два пъти в живота ( имам точно мека, лека коса ... малко като бебешка) но все пак да кажа: слагай пяна и ще държи. Не бих ти го препоръчала , ако си обичаш косата , но все пак
![]()
Ее как как ?! С гребен и лак за коса.
Взимаш гребена и 'решеш' от горе на долу /само в корените де/.
По-умно не мога да обесня, sry за което =)
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Мм не знам , аз като сложа пяна ( сега имам някаква скапана , че бях безпарична) ми се топира добре.
Отделих горните кичури , взех малко пяна ( колкото орех ) и я сложих по дължината на косъма. След това топирах, пръснах с лак и пуснах горните кичури. Получи се добре ,поне при мен.
Ти защо искаш да се топираш , няма обем ли ?
Съвет за по-дълго издържане на обема: Когато сте си топирали един кичур и като го напръскате с лак веднага след тва със сешоар изсушете кичура.. Държи 2 пъти повече и може да си я оформиш така че да не се забелязва топираното.. смис да не е рошаво,ама пак да е навдигнато![]()
Аз обаче така и така не мога да проумея защо си причинявате това на косите. Първо не е красиво и второ е ужасно вредно. А това със сешоараНе стига , че ще си накъсва косъма , ами ще и го изсушава
Косата е толкова по-хубава естествена : ) А пък в крайна сметка , ако толкова нямате обем , сушете си косата с надолу главата и накрая пръскайте с лак ... поне няма да се накъсва толкова много.
http://vbox7.com/play:eb75a8d5 ..ей така се прави![]()
еми топираш я слагаш лак за коса и си готова
нищо сложно няма![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.
Темата е от 2007 година..
100% съм сигуна,че авторката отдавна намери решение и отговор как да се топира
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥