.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от trevomanchety
    ами трабва да ти е на пластове че да стане !
    значи ако си на пластове зимаш един кичур и почваш с четката да го сресваш надолу и така правиш около 5 кичура после си заглаждаш косата със четка и слагаш лак ! дано да си разбрала ако не потърси във някои сайт клипчета ! апак ако нямаш пластово може когато отидеш на фризьор да ти топира косата и от там вече да разбереш
    Моята коса не е на пластове А като се тупирам се кефя много. С пластовете някак си стърчи насам-натам. Моята коса е права и много дълга Ама тупирането става супер Особено ако сложиш една диадемка Но..аз не го правя често. А и..въобще не се опитвам да го разресвам, по-добре е направо да влизаш в банята, шот иначе само ш'си накъсаш косата още повече

Защото когато си била руса, косата ти е била по-суха ( по-увередена ) и като си я топирала тя си е стояла така. Сега когато ти е гладка и мека , няма как да държи толкова и се приглажда : )

Да съм се топирала два пъти в живота ( имам точно мека, лека коса ... малко като бебешка ) но все пак да кажа: слагай пяна и ще държи. Не бих ти го препоръчала , ако си обичаш косата , но все пак

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ее как как ?! С гребен и лак за коса.
    Взимаш гребена и 'решеш' от горе на долу /само в корените де/.
    По-умно не мога да обесня, sry за което =)
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мм не знам , аз като сложа пяна ( сега имам някаква скапана , че бях безпарична ) ми се топира добре.

Отделих горните кичури , взех малко пяна ( колкото орех ) и я сложих по дължината на косъма. След това топирах, пръснах с лак и пуснах горните кичури. Получи се добре ,поне при мен.

Ти защо искаш да се топираш , няма обем ли ?

Съвет за по-дълго издържане на обема: Когато сте си топирали един кичур и като го напръскате с лак веднага след тва със сешоар изсушете кичура.. Държи 2 пъти повече и може да си я оформиш така че да не се забелязва топираното.. смис да не е рошаво,ама пак да е навдигнато

Аз обаче така и така не мога да проумея защо си причинявате това на косите. Първо не е красиво и второ е ужасно вредно. А това със сешоара Не стига , че ще си накъсва косъма , ами ще и го изсушава

Косата е толкова по-хубава естествена : ) А пък в крайна сметка , ако толкова нямате обем , сушете си косата с надолу главата и накрая пръскайте с лак ... поне няма да се накъсва толкова много.

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Като топираш с ръка се изтощава по-малко
    как така с ръка?
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

еми топираш я слагаш лак за коса и си готова
    нищо сложно няма
    - Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Темата е от 2007 година..
    100% съм сигуна,че авторката отдавна намери решение и отговор как да се топира
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си