.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Moderated:Той интересува ли се от мен?

iskam da popitam poneje se zapoznah s 1 mom4e i o6te sa6tata ve4er toi zapo4na da me pita nqkoi ne6ta (na kolko godini sam,kade u4a,pita moqta priqtelka dali sme nqkakvi rodnini),a toi e sramejliv,moje li po nqkakav na4in da se interesuva ot men?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    ами според мен е нормално 6то тъко 6то сте се запознали да пита за тези не6та но нз се пак мойе и да има не6то макар и на пъравата сре6та

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    emi mislq 4e e normalno da te pita tova, dori i da nqma nikakvi zadni misli...vse pak e 1vata sre6ta

Мега фен
    Град
    София
    Ми може,но пък може и просто эа да върви раэговора да ти е эадавал въпроси
    [size=7][b][u]fosse cos

Може пък да е искал да завърже разговор с твоите приятели/ки

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: vie kak mislite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da popitam poneje se zapoznah s 1 mom4e i o6te sa6tata ve4er toi zapo4na da me pita nqkoi ne6ta (na kolko godini sam,kade u4a,pita moqta priqtelka dali sme nqkakvi rodnini),a toi e sramejliv,moje li po nqkakav na4in da se interesuva ot men?
    Как се запознахте по-точно ?
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    bqhme az,1 moq priqtelka,koqto toi poznava ot dosta vreme i o6te 1 mom4e negoviq priqtel.Ot togava(tva be6e predi 1 sedmica)izlizahme o6te 2 pati.Moita priqtelka mi kaza,4e negoviq priqtel i e kazal,4e toi mai me e haresal.Mejdu drugoto vtoriq pat kato izlizahme bqhme v 1 kafe i toi sedna do men.
    Sega po-qsno li e?

ami moje da se interesuva ot teb, da iska da znae pove4e za teb za7toto si e padnal po teb

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Завързвал е разговор

Guest
    ами душицо,сигурно е правил неква анкета да ти кажа

Света Троица:Втори Член

Ами на мен ми изглежда че се интересува от теб... Щом и приятелят му е казал. А ти харесваш ли го? И ако да - показвала ли си му го по някакъв начин?

Guest
    a az moje li da vi popitam na kakva vazrast ste gore-dolu i dali ne moe da si ebete maikata

Град
    Terra incognita!
    Здравей!Щом пита,значи проявява някакъв интерес към теб!След като се поопознаете по-добре,ще разбереш дали те харесва или всичко е било въпрос на питане!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

мисля 4е си ебати тъпата патка

Чи аз като се запозная с някое момче попринцип го питам такива неща, същите.(тфа не значи че го харесвам ) Просто нз какво др да те пита след като не се познавате. Пфф... сру ама ти на повече от 13 ли си ?

Re: vie kak mislite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Хахахахаха е тфа ако не е нормално в тоя побъркан свят, не знам кое , честно !

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз лично на първа среща не питам такива подробности Смятам го за ненормално поведение на пациента
    ♥ ♥ ♥

rosu
    Guest
    Би трябвало да се интересува, щом иска да знае толкова мн неща за теб Но може да се интересува от приятелката ти

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Petinka``
    Чи аз като се запозная с някое момче попринцип го питам такива неща, същите.(тфа не значи че го харесвам ) Просто нз какво др да те пита след като не се познавате. Пфф... сру ама ти на повече от 13 ли си ?
    e putko ne6tasna mai ti si na po-malko ot 13

po princip tiq vaprosi e normalnu da se zadavat..no shtom kazvash che e mnogo sramejliv...shto ne
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Съвсем нормално е да пита такива работи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си