.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    aZz_
    Guest

lekarstvo za zabavqne na menstroaciqta

zdraveite na 1 avgust zaminavam za 10 dni na more a na 7-8 trqbva da mi doide i ne mi se iska kato sam tam da sam nerazpolojena.4uvala sam za nqkakvi lekarstva koito 6te mi zabavqt cikala mn bih se zaradvala ako mi kajete imeto na nqkoe ama pls da e efikastno . iii koga da zapo4na da go piq

Знам ,че с витамин С се забавя....

Голям фен
    Виж ако си под 16 недей да пиеш хапчета.И на мене трябваше да ми дойде преди морето,но така и не дойде.Толкова се бях уплашила,но бях решила,че няма как тъй като съм на 14 :P Пък то не дойде може би от смяната на климата незнам,но като се прибрах всичко се оправи.Тъй че ако ти е по-неродово като на мене винаги има малък шанс.А иначе майка ми преди е пила Прималут-Нор и й помогна.
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ПримОлут - нор
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Цитирай Първоначално написано от tequila
    ПримОлут - нор
    ММм,я дай повече инфо.Колко забавя,кога се пие,колко струва.
    ПЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗз
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    лелееее днес съм като агенция информация два пъти дневно сутрин и вечер 3 дни преди да ти дойде ... НИКОГА не трябва да се забравя да се пие ... може да се пие само около 10 дни
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си