- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kak da se grimirame kato folk divi
zdr na vsi4ki . iskam da pitam vsi4ki mladi dami i po opitnite grimiori , kak mojem da se grimirame kato folk zvezdite , ili po konkretno pitam za grima na Desislava poneje mi e liubimka vinagi mn me e kefilo kak q grimirat. 6te se radvam ako dadete nqkolko mneniq ili pak snimki , sas zatvoreni o4i , za da vidq kak stava cqlata tazi rabota .blagodarq vi mnogo
a be mn ste tupi.tuk nikoi ne vi iska mnenieto za 4algata.kato ne mojete da kejete ni6to po temata po dobre ne se obajdaite.a do avtorkata-tova e profesionalen grim,koito ne moje6 da postigne6 sama.izpolzvat se izkustveni migli,le6ti i mn mn senki..
Moderated by miloto
т.2 от Правилника![]()
moq nevinnost i greh.....
Миличка наистина е почти невъзможно или мнооого трудно да постигнеш същия ефектВсе пак наистина става въпрос за професионален грим, направен от професионални гримиори
![]()
Ето няколко нейни снимки![]()
![]()
Mercy,тросната съм.a be mn ste tupi![]()
Нарича се ф-о-т-о-ш-о-п.И аз винаги съм се чудила как са им идеално очертани с черно очите![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
само аз ли не мога да разбера какво му е сложното на тоя грим![]()
постигам почти същия ефект със сенки черни сенки - и под и над окото, изкуствени мигли можеш да си намериш и все пка лято е как ще излезеш с толкова силен грим навън
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пфф фолк "звездите" може и да са хубави, ама като ги наклепат с 10 кила грим повече мязат на ефтини курвички, нищо че са професионално гримирани. Изобщо не ми харесва как ги правят, хубавия грим за мен е леко подчертаващия чертите а не това чудо...Само се замислете колко по-естествени изглеждат певиците на клиповете по МТВ например, в сравнение с чалгарските. Ама то е ясно, имидж силикон+грим+задник ама това наистина не е мястото за коментиране.![]()
ПП Третата снимка на Деси Слава е отвратителна![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ех, да, кой не би искал да може да се гримира така:
http://azisfens.hit.bg/azis_04.jpg
Zimash 70 kinta, otivash na grimior i si 6 otsekyde!!!!
започваш с 8 опаковки фон дьо тен
6-7 палитри такааа по-ярки сенки все пак ще си фолк дива
слагаш изкуствените мигли
така очна линия повечко
и най-накрая пудра за да постигнеш ефекта димна завеса
мисля че ще стане успешно
гуд лък
Ша ма прощаваш, ама си пропуснал/а най-основната част. Червилото!!! Много червило - да се лее направо. Задължително извън очертанията на усните. Може и до носа да стигне. И тъмен молив. Направо черен - нема да се притесняваш.Първоначално написано от midnight..'''
http://img.mp3-bg.com/images/cache/5...c3-gd-full.jpg
(Прощавайте, ама къде са устните, къде е червилото и къде е моливът...)
знаех си че съм пропуснала нещо важноПървоначално написано от Barbie
та момиче с описания грим от мен си е чиста магистралка, а ние искаме да постигнем ефекта"пея в пайнер"![]()
Аз копирам грима си от поп-фолка. Като гледам Тв Планета по цял ден-няма начин. Между другото има уникални идеи и е супер. А как-гледам си клипа 1-2 пъти и го запомням. Основното е да се сложи очна линия на клепача. Аз не умея, но ползвам по-тъмни сенки от същия цвят и ги нанасям с тънка четка. Същото правя и в гънката на окото и с пръст леко размазвам нагоре. Получава се страхотен опушен ефект, особено ако основата ти е тъмно сива. Кой клип или снимка на Деси?
П.С.Като грим за мен номер 1 е Мария. Просто невероятни идеи наистина. И да светна-гримирала съм не 1 момичета за бал или сватба по моя начин. доволни са, а гримът им не е мръднал 20 часа при все, че не е супер марков.
krem4e,moje li da dadesh snimka?Първоначално написано от krem4et0
На гримирани от мен? Ами то беше в зората на апаратите Скина. Имам на 1 приятелка от бала, но не съм убедена, че си личи много добре.Първоначално написано от LuCkY^YoU
Principno na men grim ne mi otiva, a i ne nosq dori spirala.Tuk se grimirah ot nqmane kakvo da prava, ako nqkoi se interesuva shte kaja kak...
http://mucunki.com/img/pics/60571185016967.jpg
http://mucunki.com/img/pics/60571182456916.jpg
a taka sym s mn lek grim
http://mucunki.com/img/pics/60571185016915.jpg
Първоначално написано от alice sw
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
hey mn me kefi manikura tiПървоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
sama li go pravish?zashtoto az nikoga ne uspqvam da napravq 4ertite pravi
![]()
Хахаха как може въобще някой да иска да се гримира като тея пачи?!![]()
Та те слагат толкова мноооого грим,че и грозно става!
Тц...не мога да ви разбера.
![]()
hah aide stiga ste imitirali.. pri tova folk pevici.. prekalqvat ...kato risunki na asvalt sa ... az ne se grimiram mnogo 4eren moliv i spirala ..za po specialen slu4ai slagam malko senki i tova e
Love you Kris !!!
Да, сама си го правя, мерси. Лесничко е с малко тренировки става. В темата за ноктопластика и арт найл онзи ден качих сайта с мойте неща ако искаш го вижПървоначално написано от LuCkY^YoU
![]()
абе само тая чалга ли ви е в главите?
То бива фешанизам , ама чак толкова.