.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Guest

Moderated:Между две момчета съм!

zna4i imam seriozen problem-mejdu 2 mom4eta sum!haresfam si edinq ot tqh tolkova mn 4e nemojete da si predstavite no toi predi me haresfa6e ama sega ve4e ne!drugiq puk s nego si stanah gadje dneska po prinuda na moite fr za6toto toi mn me haresfa no az nqmam nikakfi 4uvstfa kum nego ama absolutno nikakvi i drugoto e 4e toi e s 2 godini po maluk ot men
    a kajete mi sega ko da pravq mn sum oburkana zapo4nah da piq bira i da se napivam !4ESTNO KAJETE MI S KOI OT DVAMATA DA OSTANA PURVIQ GO HAREFAM TOLKOVA MN A ZA DR NQMAM NIKAFI 4UVSTFA!PLS SUVET

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Фен
    Град
    Sofia =)
    beb4e ... kvo da ti kaja...to e qsno koi shte e izberesh! Ako trugvash s drugiq samo za da si imash gadje e mnyyy losho...shoto taka shte go naranish..poslu6ai surceto si nali se seshtash ? i shtom onova mom4e te e haresvalo , nqma kak pak da ne te haresa ? zareji go noviq , shtom nqmash 4ustva kym nego shoto posle shte ti e mnoogo gadn0

Guest
    mersi

Guest
    dr mneniq pls 4e otka4am ve4e nz ko da pravq

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_vasi
    порасни и спри да пишеш с "ф", щото дразниш

Guest
    emi za kvo izob6to si trygnala s vroriq??!!!! mnogo qsno 4e 6te si otstoqva6 liybovta! a tova za birata spri se, da ne stane6 alkoholik

:)

awe momi4eto iska suvet ne da go podigrava6.mn mrazq taka kato nekoi po4nat da pi6at ne po temata mi da pravqt zabelejki nali se pak te pi6at za da im se pomogne a ne da da im se podigravate!!! aaa ina4e po temata mila edinstveniqt na4in e da skusa6 po vuzmojno nai lekiqt i mil na4in s mom4eto koeto neharesva6 a s dr deto si luda po nego tam 6e tr pove4e rabota no i tam s malko usliq bi uspqla osobeno ako te haresval predi kakto ti kazva6!!!aide uspeh macko ti pojelvam da opravi6 ne6tata!!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Там, където е сърцето...
    Няма смисъл да си с някой към който нямаш чувства, зарежи го и се бори за момчето, което харесваш!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Зарежи го тоя дето сеа ходиш с него щом нямаш никакфи чувства към него.Няма смисъл...виж ако продължиш с него той истински ще се влюби в теб и ще го нараниш адски мноу.Побързай и го напраи.А относно момчето,което харесваш...от къде си сигурна,че не те харесва вече?Виж може да те харесва,защото има някои момчета,които не показват,че харесват дадено момиче.Прави си поводи да го виждаш...ходете на кафе...разговаряй с него и ще разбереш това което ти трябва. Така ще имаш голям шанс да тръгнеш с момчето,което адски мноу харесваш.Дано съм помогнала
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Guest
    em sega mom4eto koeto si haresvam razbrah 4e si haresva edna moq fr!i mi e adski sduhano ISKAM DA UMRA

Guest
    ta kajete ko mislite dali toi o6te me haresva ili si haresva moqta Fr(tq ne go haresva i ne se zanimava s nego)

Guest
    em zna4i az si re6ih problema s edinq nALI SKUSAH S NEGO sega mi ostava samo s drugiq da provurvqt ne6tata no nz kak 6te stane sled kato toi haresva pove4e moqta FR!

Мега фен Аватара на koalka
    От напиване няма смисъл, има смисъл от мислене.
    Бъди с първия, сама каза, че с втория си тръгнала по принуда.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_vasi
    порасни и спри да пишеш с "ф", щото дразниш
    Ghaha.. de go vide waaa.. f-ta nemaa

Guest
    sega puk vuznikna drug problem!zna4i skusah s tozi s koito v4era si stanah gadje (koito neobi4am)!no dneska razbrah 4e tozi koito haresvam neiska da si ima gadje GLEDAITE gO!kazal e na moqta fr 4e neiska da hodi s nikoq DORI I S MENE!!!!!ko 6te kajete zatova

Guest

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами мила ако толкова го харесваш може би трябва да изчакаш известно време, нещата може да се променят...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    mersi 6te iz4akam

Мега фен Аватара на sasha_90
    Зарежи този с когото си сега.Не разбирам защо си послушала приятелките си(да тръгнеш с него).

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ем мацка.. щом е така пойзчакай малко. Може да си промени мнението. През тва време излизай с него.. общувайте си там.. покажи му, че имаш интерес към него.. току виж решил, че иска гадже..
    П.П. Йееее адашкааааа!!! Много са малко Васитата.. за тФФФФа се радФам
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    sf-to
    emi az mislq 4e e mn po-dobre da nqq6 priqtel otkolkoto da hodi6 sas mom4e kam koetu nqma6 4uvstva. kolkoto do drugoto mom4e prodaljavai da opitva6 da go vpe4atli6 i da go nakara6 otnovo da te haresa uspeh
    p.s. ABE TAI NARE4ENITE FR NA TFA MILO MOMI4E OSAZNAITE SE SAS KAKVO PRAVO 6TE Q KARATE DA HODI SAS MOM4E KOETU NE HARESVA IZOB6TU
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Guest
    Олеле...

Така... моят съвет е да излезеш с момчето , което харесваш , защото може неговите чуства към теб да се възвърнат (така стана с мен и едно момиче) .После ако видиш че нямаш шанс ... по добре си намери друг

Guest
    mersi AZ Ve$E SKUSAH S DRUGOTO mom4e sega mi ostava tozi koito si haresvam ama puk toi sega si be6e napisal na skaipa 4e si haresva dr momi4e !kakvo da pravqqq

Guest
    molq vi se PLS daite i drugi mneniq 4e sum mn oburkana i nz ko da pravq!

Оф,фани и двете кво се праиш...ае аз отивам да спя лека нощ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си