.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Искам да изкажа възмущение!

Значи, сега часът е 04:20ч. и сме сутринта на събота (21.07) срещу неделя (22.07.2007г.) И В РАЗДЕЛ ЛЮБОВ ИМА ТЕМИ ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ ОТ ОЩЕ 21Ч. СНОЩИ.
    АБЕ, КОАЛКИНЦЕ, МИЛО ГРЛЧЕ, АЛЕАНДРИЧКЕ, КРЕМЧО И НЕ ЗНАМ СИ ОЩЕ КОЙ, КЪДЕ СТЕ, ПОДЯВОЛИТЕ.
    Мачок, не си мисли, че и ти не изоставаш.
    Може би макс 10 часа и чак тогава ще изтриеш/заключиш темата ми!
    Бива ли такова халхаберство, бе? (не че знам кво значи тая дума).

Guest
    Защо ако аз нафлудя толкова,колкото ти,има опасност да ми баннат айпито (Поука-научи се,яе животът е несправедлив )

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Абе ти пишка нямаш ли си или там женския еквивалент...аз не разбирам
    Колко трябва да си зле да мрънкаш в 5 сутринта за некфи теми...уви има живот и извън тоя форум..пробвай го Земи свърши някоя полезна работа
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    няма да станеш модератор, недей напира

Ми то, само тъпаците седят във форума в 4 часа. Нормалното е по-това време да се спи. Аз даже дълго време си мисле да предложа да спират форума от 0:30 до 6:30, ама нямаше да има никакъв смисъл. Целта на форума е да привлича максимален брой юзъри, а не да учи юзърите на добри неща, въпреки че има бая юзъри, коитоседят само заради скапания форум и найстина биха си легнали като го спрат.

ATAKABG - всички знаем какво изпитваш към черинката, ама айде не и се подмазвай или по-лошо приемай не

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    АТАКАBG си харесва cherinka ша ля ля

Дали си пипа скинхед главичката когато си мисли за нея?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Ареее, направете подфорум "Детска градина" също ;p
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    няма да станеш модератор, недей напира
    ХАхахахха Браво... Директен .... нема такъв...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

3 точка от правилника!

Лято е! Или ние нямаме право да отидем на моренце, планина, село...?

Мега фен Аватара на machoka
    Колежката е права, пък аз ще драсна след нея да ме прощава, 'щото си прочетох ника ... някъде там из злобните излияния

.. а пък аз такова.. снощи.. ъ.. бях с мацка в къщи, пих бира.. изпих 5 литра общо, хойках се сутринта да я изпращам и си легнах в 7.40.. ама ей ме на, сега съм свежарка, нищо че в главата ми оркестър свири ))

Инак Момченцето хубави слова дума, а аз сега ще видя набързо кой - какви ги е творил.. начело с тая тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си