.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Град
    sofiq

zasto nqkoi mom4eta sa obre4eni ot vazrasta si ?

na men mi se e slu4valo ,a na edin moi priqtel postoqnno.na4i kat bqhme 7,8 klas momi4etata si haresvaha nekvi 11,12,sega oba4e stana basi kashata i po4naha da izlizat s nkvi nat 20 godini ,det qvno sa mnoo zle za da si hvanat nqkoq palnoletna.az sam na 17 i poznavam momi4eta det imat priqteli na po 25 godini a daze nqkoi sa po malki ot men.sa verno 4e kat imat kola e got,ama da izlizash samo s nekvi studenti ako ne i po-golemi za men e hahavo
    v nashta gimnaziq ima edna pogovorka:ako si hvanesh nqkoq po golqma-na4i si varha,ako si hvanesh nqkoq kolkoto teb si pe4en ako ne moesh da hvanesh nikoq po-malka s razlika 2 god i tragnesh po oste po-malki-na4i sprite ima da ti kae nesto:ti osven 4e si ot4aqn,to si i zle.

napishete vashto mnenie stoto moze i da ne sam prav,s tova ne iskam da obidq nikoi taka4e nadqvam se 4e ste ima otgovori po temata

Guest
    kofti, no fakt

sq kato si na 17 teb shte te hareswat 11 godishntie ne se pritesnqwai

az kato bqh na 16 me hareswaha 12 godishnite i sq sym si haresal edno 14 godishno pyk to ne me iska

smqtai pyk predi bqh vyrvejen pri tqh ;D

Пич, тези на 20, които ходят с 15-16 годишни не са непременно зле Какво да ти кажа - момичетата се развиват по-бързо от нас и не се чувстват конфортно с момчета на тяхната възраст, защото пхисически са по-малки Разлика наистина има Споко, след няколко години ще се изравним и нещата ще станат нормални
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Пич, тези на 20, които ходят с 15-16 годишни не са непременно зле Какво да ти кажа - момичетата се развиват по-бързо от нас и не се чувстват конфортно с момчета на тяхната възраст, защото пхисически са по-малки
    Или защото с батковците са по-"готини"
    е, накои и за това го правят. Други го правят, щото батковците им дават $$. Аз говоря за процента момичета, чиято пу*ка не е като буркан с кисели краставички

Guest
    Sam90@ mnogo mi haresa mnenieto ti i te podkrepqm napylno

Сам, прав си, но дечицата го приемат прекалено буквално. Едно момиченце на 15 години не е на акъла на 20 годишен мъж. Разликата е 1-2 години.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Сам, прав си, но дечицата го приемат прекалено буквално. Едно момиченце на 15 години не е на акъла на 20 годишен мъж. Разликата е 1-2 години.
    Зависи от 15-годишното момиче и 25-годишния мъж

Град
    В шоколадовите долини :)
    Нормално е ние 17-годишните да търсим нещо ,което може да отговори на нашите критерии,тук специално за мен,не става дума за пари и коли,тоеа е ннещото ,което не гледам,но говоря,че то ако се хавана с мой връсник значи,че няма да има за ккаво да общуваме,В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не искам да ви обидя,но разликата е огромна...ВСИЧКИ знаем ,че емоционално,иизрастваме поне 2/3 пъти по-бързо от момчетата... !!! И друго и вие като станете на 20 и 1 2 3 ,започвате да търсите 16 17 момичета,Което не е срамно,нито учудващо...само ще видите,сега така мислите,защото ви е яд
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Аз как не знам за свясна връзка между малко момиче и мъж? Мога да ви разкажа за връзката на една приятелка...тя е била на 14, когато са тръгнали, той - на 30. Последните месеци я е биел и насилвал.

Аз как не знам за свясна връзка между малко момиче и мъж? Мога да ви разкажа за връзката на една приятелка...тя е била на 14, когато са тръгнали, той - на 30. Последните месеци я е биел и насилвал.
    Аз знам за 3 Знам и за моята, въпреки, че тя свърши - но все пак беше свястна

Ти си на 17.

Град
    Е това арзбира се ,че не подкрепям,но е нормално 15 момиче,със 23/24 НАПЪЛНО нормално.... да не говорим за 17..аз пък знам сполучлив случай,бях на 13 когато тръгнах с 18 годишен,и така 4 години сега той е на 22 аз на 17,но вече не сме заедно поради причини,но исках дакажа,че възрастта и разликите са от значение!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mysi
    И друго и вие като станете на 20 и 1 2 3 ,започвате да търсите 16 17 момичета,Което не е срамно,нито учудващо...само ще видите,сега така мислите,защото ви е яд
    Prawa si shte typ4em devstvenici i posle shte gi zaritwame i shte otpushwame sledvashite ... sled towa tehnite im vrystnici shte ni psuwat i posle pak otnowo useshtam 4e shte stane taka 4akam oshte 1 god da izvadq knijka i kato trygna s kolata mane

I se pak pove4eto mi vryzki sa bili vrystnici max 2 god po-malki i vinagi sme imali kakwo da si kajem i vinagi vryzkite mi sa bili po dylgi ot 3 meseca!

I se pak towa e vqrno no ot 4asti ili ne ... momi4etata kogato stanat 6-9 klas tyrsqt neshto po-golqmo posle se vryshtat nazad i dori moje da si hwanat i po malki!

primer sys sistra mi ... 8 mi klas hodishe s 19 godishen
    9 ti s 23
    i posle s nein nabor...
    s po malyk
    i pak s nein nabor
    i sega hodi s edin koito e s 2 god po golqm - 22

Ти си на 17.
    Когато тръгнахме бях на 15, а той на 24

Но връзката ви свърши по доста малоумен начин, доколкото знам.

Но връзката ви свърши по доста малоумен начин, доколкото знам.
    Не е съвсем така, но сме били заедно година и 5 месеца и през това време всичко беше идеално, с няколко изключения. Мисълта ми е, че не годините са ни повлияли - напротив, това беше +

Добре, случва се понякога, някои хора са по-зрели, но не години са били в плюс, сигурна съм.

Добре, случва се понякога, някои хора са по-зрели, но не години са били в плюс, сигурна съм.
    Напротив.. много пъти е било добре, че той е на толкова години. Можем да ходим, където си искаме без проблем. Аз лично предпочитам да съм с по-голям (за момче)...

Град
    Ти си на 17.
    Бъркам или си момче,или нещо не разрах...няма значение де Не е нужно да разсъждават обаче така..как може някой да каже""да е стана на 20 и косур и ще ги чукам и изритвам... АМи да заради ей такива идиоти ...се разваля мнението за мъжете... А я си помислете...нали не смятатае ,че всички жежни и момияета са кучки и търсят само секс...

Това няма нищо общо с отношенията ви. Запчоваш да звучиш като путките, които се кефят, че ги водят по дискотеки и заведения.

Цитирай Първоначално написано от mysi
    Ти си на 17.
    Бъркам или си момче,или нещо не разрах...няма значение де Не е нужно да разсъждават обаче така..как може някой да каже""да е стана на 20 и косур и ще ги чукам и изритвам... АМи да заради ей такива идиоти ...се разваля мнението за мъжете... А я си помислете...нали не смятатае ,че всички жежни и момияета са кучки и търсят само секс...
    Права си - наистина се разваля мнението за мъжете, без причина.

ПП: Момче съм

Това няма нищо общо с отношенията ви. Запчоваш да звучиш като путките, които се кефят, че ги водят по дискотеки и заведения.
    хаха... може и да съм, но не това имам предвид. Да, това е + - можем да ходим по дискотеки и заведения. Но..

Може и да се оправям сам с проблемите си, но винаги се чувствам по-сигурен, след като се посъветвам с него. Друго е да имаш осъзнат човек до себе си и да знаеш, че каквото и да стане можеш да разчиташ на него - както и той на мен, естествено. Ходил съм и с момче на моята възраст... разликата е километрична

Това е друг въпрос. Може би ти си зрял за възрастта си и си бил и перди години.

Това е друг въпрос. Може би ти си зрял за възрастта си и си бил и перди години.
    Значи все пак е възможно.. Така и други хора, които може би са зрели за възрастта си, могат да ходят с по-големи от тях..

Но не са много хората, които са зрели за възрастта си. Историята е същата като тази с хомосексуалността на момичетата - всички си въобарзяват, че е така, но са съвсем малко тези, които са наистина такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си