- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- zasto nqkoi mom4eta sa obre4eni ot vazrasta si ?
na men mi se e slu4valo ,a na edin moi priqtel postoqnno.na4i kat bqhme 7,8 klas momi4etata si haresvaha nekvi 11,12,sega oba4e stana basi kashata i po4naha da izlizat s nkvi nat 20 godini ,det qvno sa mnoo zle za da si hvanat nqkoq palnoletna.az sam na 17 i poznavam momi4eta det imat priqteli na po 25 godini a daze nqkoi sa po malki ot men.sa verno 4e kat imat kola e got,ama da izlizash samo s nekvi studenti ako ne i po-golemi za men e hahavo
v nashta gimnaziq ima edna pogovorka:ako si hvanesh nqkoq po golqma-na4i si varha,ako si hvanesh nqkoq kolkoto teb si pe4en ako ne moesh da hvanesh nikoq po-malka s razlika 2 god i tragnesh po oste po-malki-na4i sprite ima da ti kae nesto:ti osven 4e si ot4aqn,to si i zle.
napishete vashto mnenie stoto moze i da ne sam prav,s tova ne iskam da obidq nikoi taka4e nadqvam se 4e ste ima otgovori po temata
kofti, no fakt
sq kato si na 17 teb shte te hareswat 11 godishntie ne se pritesnqwai
az kato bqh na 16 me hareswaha 12 godishnite i sq sym si haresal edno 14 godishno pyk to ne me iska
smqtai pyk predi bqh vyrvejen pri tqh ;D
Пич, тези на 20, които ходят с 15-16 годишни не са непременно злеКакво да ти кажа - момичетата се развиват по-бързо от нас и не се чувстват конфортно с момчета на тяхната възраст, защото пхисически са по-малки
Разлика наистина има
Споко, след няколко години ще се изравним и нещата ще станат нормални
![]()
Sam90@ mnogo mi haresa mnenieto ti i te podkrepqm napylno![]()
Сам, прав си, но дечицата го приемат прекалено буквално. Едно момиченце на 15 години не е на акъла на 20 годишен мъж. Разликата е 1-2 години.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Нормално е ние 17-годишните да търсим нещо ,което може да отговори на нашите критерии,тук специално за мен,не става дума за пари и коли,тоеа е ннещото ,което не гледам,но говоря,че то ако се хавана с мой връсник значи,че няма да има за ккаво да общуваме,В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не искам да ви обидя,но разликата е огромна...ВСИЧКИ знаем ,че емоционално,иизрастваме поне 2/3 пъти по-бързо от момчетата... !!! И друго и вие като станете на 20 и 1 2 3 ,започвате да търсите 16 17 момичета,Което не е срамно,нито учудващо...само ще видите,сега така мислите,защото ви е яд![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Аз как не знам за свясна връзка между малко момиче и мъж? Мога да ви разкажа за връзката на една приятелка...тя е била на 14, когато са тръгнали, той - на 30. Последните месеци я е биел и насилвал.
Е това арзбира се ,че не подкрепям,но е нормално 15 момиче,със 23/24 НАПЪЛНО нормално.... да не говорим за 17..аз пък знам сполучлив случай,бях на 13 когато тръгнах с 18 годишен,и така 4 години сега той е на 22 аз на 17,но вече не сме заедно поради причини,но исках дакажа,че възрастта и разликите са от значение!!![]()
Prawa si shte typ4em devstvenici i posle shte gi zaritwame i shte otpushwame sledvashite ... sled towa tehnite im vrystnici shte ni psuwat i posle pak otnowo useshtam 4e shte stane taka 4akam oshte 1 god da izvadq knijka i kato trygna s kolata maneПървоначално написано от mysi
I se pak pove4eto mi vryzki sa bili vrystnici max 2 god po-malki i vinagi sme imali kakwo da si kajem i vinagi vryzkite mi sa bili po dylgi ot 3 meseca!
I se pak towa e vqrno no ot 4asti ili ne ... momi4etata kogato stanat 6-9 klas tyrsqt neshto po-golqmo posle se vryshtat nazad i dori moje da si hwanat i po malki!
primer sys sistra mi ... 8 mi klas hodishe s 19 godishen
9 ti s 23
i posle s nein nabor...
s po malyk
i pak s nein nabor
i sega hodi s edin koito e s 2 god po golqm - 22
Но връзката ви свърши по доста малоумен начин, доколкото знам.![]()
Добре, случва се понякога, някои хора са по-зрели, но не години са били в плюс, сигурна съм.![]()
Бъркам или си момче,или нещо не разрах...няма значение деПървоначално написано от Sam90
Не е нужно да разсъждават обаче така..как може някой да каже""да е стана на 20 и косур и ще ги чукам и изритвам... АМи да заради ей такива идиоти ...се разваля мнението за мъжете... А я си помислете...нали не смятатае ,че всички жежни и момияета са кучки и търсят само секс...
![]()
![]()
Това няма нищо общо с отношенията ви. Запчоваш да звучиш като путките, които се кефят, че ги водят по дискотеки и заведения.
хаха... може и да съм, но не това имам предвид. Да, това е + - можем да ходим по дискотеки и заведения. Но..Първоначално написано от `Death`Whore``
Може и да се оправям сам с проблемите си, но винаги се чувствам по-сигурен, след като се посъветвам с него. Друго е да имаш осъзнат човек до себе си и да знаеш, че каквото и да стане можеш да разчиташ на него - както и той на мен, естествено. Ходил съм и с момче на моята възраст... разликата е километрична![]()
Това е друг въпрос.Може би ти си зрял за възрастта си и си бил и перди години.
Но не са много хората, които са зрели за възрастта си. Историята е същата като тази с хомосексуалността на момичетата - всички си въобарзяват, че е така, но са съвсем малко тези, които са наистина такива.