Zdraveite! Az sum ot va6ata "partiq" ili pone bqh !Mnogo e jestoko v produljenie na 3-4 godini bqh v tozi poro4en krug-po4va6 dieta,provalq6 se,zapo4vah da qde6 mnogo,povru6ta6,spira6 da povru6ta6,no produljava6 da qde6 mnogo,nadebelqva6 i aide pak na dieta!Ujas ,tezi ne6ta sa mi poznati do bolka!Naskoro oba4e razbrah kakvo sa pri4inili na tqloto mi i dori mesec predi tova si bqh kazala,4e tova pove4e nqma da se povtori!Priqtelqt mi be6e s men ,kogato razbra i toi mnogo durje6e da ne se povtarq ni6to otnovo!Az s negova pomo6t za sega ve4e okolo 3-4 meseca ne sum pravila ni6to ,nito sum povru6tala nito sum se podlagala na nqkva otka4ena super dieta!Tui kato imam psoriazis oba4e trqbva da sum na rejim v hraneneto i da se ograni4avam ot nqkoi hrani,koito ako qm 6te sa v minus ne samo za bulimiqta,no i za psoriazisa.Ne qm zahar,bqlo bra6no,kolbasi ,purjeno i ne mi se pozvolqvat gaziranite napitki.No kogato mi skimne re6avam da si pozvolq ,za da ne prevurtq!Vupreki,4e ne sum se se6tala skoro za tova,4e sum bila bolna ot bulimiq,ne moga da kaja,4e sum napulno izlekuvana!Az ne sum hodila po psihiatri,do skoro samo az znaeh,4e imam tozi problem.Qvno e trqbvalo cqloto semeistvo da razbere za da prestana ne znam.No ideqta da otslabna e o6te v glavata mi,koeto ne e mnogo dobre i poradi tazi pri4ina mnogo lesno moga da se vurna nazad!Ne dai Boje da se vurna ne znam kakvo 6te pravq!Az sum na 16 godini,a mi otkriha osteoporoza,imenno zaradi glupavite mi opiti da otslabna i za kakvo be6e vsi4ko?Sega vsu6tnost znam,4e ne iskam da se hranq normalno,tolkova da otslabna,kolkoto da se opitam pone malko da zakrepq zdraveto si!Znam kolko e mu4itelno,no vie znaite,4e ima izhod stiga da iskate i da tursite onova koeto vi lipsva,6tom go namerite ve4e vsi4ko 6te e nared!Pojelavam vi uspeh! S vas sum! Postaraite se obi4aite tqloto si,za6toto to ne e vinovno za ni6to,ne mu pri4inqvaite tova!