Takammm........malko mi e trudno da pi6a za tova, ama trqbva!Az vse o6te ne sum v t.nar."klub",no use6tam, 4e vurvq kum nego!Az sum v normata za kg., ama v gornata granica. Vsi4ko zapo4na predi okolo 2 meseca.Bqh na 2 poredni rojdeni dni i ne bqh spala vob6te...na organizma mi tova ne mu haresa i vse mi se povru6ta6e...togava na6te vse o6te znaeha, 4e povru6tam.Posle oba4e zapo4nah da povru6tam, kato se naqm, bez da mi se povru6ta! Maika mi zapo4na mn da se pritesnqva,a ba6ta mi iska6e da hodq na lekar!Az ne iskah ,za6toto znaeh ot kakvo e...znaeh 4e lekarqt 6te me pita dali povru6tam naro4o i az 6tqh da izluja i nqma6e smisul!I taka ve4e za pred na6te sum dobre!Sega osven men nikoi ne znae za problema!Puskam 4e6mata da 6umi i pra6tam v kanalizaciqta vsi4ko pogulnato!

Ne znam kakvo da pravq ...znam samo 4e trqbva da otslabna!I nikoi ne moje da me nakara da haresvam tqloto si(to nokoi ne se i opitva de ,za6toto nikoi ne znae 4e se vuzpriemam kato mn debela) !Taka, 4e iskam da otslabna i 6te go napravq!Ot edna strana znam, 4e tova ne e na4inut ,no ot druga taka mi se struva po- lesno i burzo! Kato si pomislq 4e kato qm vseki put si kazvam "e kakvo tolko,kato se naqm 6te otida i 6te go povutna",napravo potrupvam ot strah... kakvo si pri4inqvam! Ina4e otnosno vitaminite-piq vseki den i qm predimno plodive i zelen4uci ,ama lo6oto e ,4e i tqh mai gi povru6tam!NO pak kazvam az ne povru6tam za6toto mi se gadi ,a po-skoro za6toto 4uvstvam vina 4e sum qla!
Vsu6tnost ne6toto koeto me pla6i e 4e znam za posledstviqta,no produljavam!Razkusana su mejdu tova koeta iskam(da otslabna) i tova koeto trqbva(da spra da povru6tam)!Za6toto s tova koeto ne trqbva polu4avam tova koeto iskam........UJAS ...V GLAVATA MI E PULNA KA6A !