ujasno e naistina!!ve4e dve godini sum bolimi4ka! pri men vsi4ko zapo4na sled edna razdqla s mom4e koeto obi4ah!pe6ih 4e sum debela a bqh 1.70 i tejah 55kg vijdah se gadna debela i ne mojeh da se ponasqm!v na4aloto si ograni4ih hranata no tova ne mi stigna i vsqka hapka slu4ino popadnala v ustata mi hodeh da q povru6tam!posle stana po grubo natupkvah se s vsi4ko koeto videh i posle go povru6tah i taka ve4e 2 godini !ponqkoga imam problem sus surceto pulsa mi stava mnogo burz i taka me durji po 4as ponqkoga i pove4e! boli me hranoprovoda a i imam problemi sus stomaha! ne stiga vsi4ko tova ami ot godina i ne6to piq 6epi razhlabitelni i obezvodnitelni! a nai tejkoto e 4e vseki put si kazvam tozi put e posledno i pak taka i pak i pak ve4e dve godini!ponqkoga mislq 4e 6te umra drug put si mislq 4e ne pravq ni6to koi znae kakvo ! i az sum hodila po psihiatri po lekarai oba4e te povqrvaite mi ne pomagat suznavam perfektno 4e samo az moga da si pomogna! i se nadqvam da stane! znam 4e vsi4ki mrazim suvetite no nqma da vi go kaja kato suvet a kato molaba ne po4vaite nikoga NIKOGA tejko e ujasno e ponqkoga se zatvarqm v staqta si i pla4a za tova koeto mi se slu4va no e kato droga znae6 4e ne trqbva a go pravi6 ! bolesta e na psihi4na osnova a posle vodi do mnojestvo bolesto! vnimavaite molq vi!!