На мен много хора ми разправят че съм дебела.165 съм някъде 56-57 кила.Вярно е,закръгленка съм,но няма да отслабна.Преди няколко месеца една съученичка се беше заяла с мен,защото тогава бях 60 кг и ми каза,че освен да дебелея друго не мога...Бях решена да се сложа на диети,да не ям нищо,дрън дрън.Ма една вечер седнах и се замислих..."Защо да си развалям живота,заради претенциите на другите". С малко повече движения и една много смешна диета свалих тези няколко килограма.Бях на сладоледена диета.Сутрин,обед,вечер по малко сладолед и за 10-тина дни вместо да кача,бях свалила и страшно много се учудих...
Апък преди около месец видях една жена болна от анорексия..Гледката беше просто...Не мога да ви я опиша.Разплаках се и се помолих всички хора с такива проблеми да се оправят преди да е станало късно.
Гладът е много коварно нещо...Диетата,която може да си позволим е само и единствено за пречистване на организма.1 ден водна диета и нищо повече...
Момичета,знайте че и аз съм с вас и помнете едно.НЕ се връзвайте на завистниците,харесвайте се такива,каквито сте и ако искате да отслабвате не го правете с глад.Има толкова приятни начини да отслабнеш...Не е трудно.Малко спорт,повечко движения...
Всеки,който страда от такова хранително разтройство,най-добре ще е за него ако сподели на най-близките си ... По този начин ще получи подкрепа и ще се справи!
БОРЕТЕ СЕ!