- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Имам нет а не ми отваря....
Здравейте.Имам проблем.Имам интернет , скайпа ми върви , dc++ торенти тегля всичко в окей , само и-нет страници не ми зарежда нито с IE нито с Opera нито с Mozilla....
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Погледни си отново настройките на нета. Ако при инсталирането са ти дали книжка с опътване, не е лошо да го погледнеш и да провериш дали всичко е конфигурирано правилно в компютъра ти.
abe shtom teglish i skype si imash i nz si kakvo a samo nemojesh da vlizash v internet sporet men ili nqkoi ti polzva neta ili prosto neta ti e aben![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
файъруола може би???
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
не вярвам да е от торентите.... системата не се занимава само с тях все пак, отделя се и нещо за другите уеб програмки, а и е по-вероятно просто да се намали скоростта на дл на торентите вместо те да окупират целия канал.....
хрумна ми друга идея - някои вируси мисля че го могат това.... пусни антивирусна на пълен скан за всеки случай...
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Принципно при мене става така.Тия доставчици са адски зле.![]()
И може да си имаш нет,да сваляш,да имаш скайп,ICQ и т.н , но не ти отваря страници освен локанлия форум,сървър и тракер. Питах ги що става така.. те казаха,че им се претоварвала щуртията. Аз процедирам по следния начин: 1.Вадя кабела 2.Включвам го наново 3.Ако се свържа всичко е наред,ако немога чакам малко и тогава се connect-вам и пак всичко е ок. \
/
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
аз съм с модем и ако се слу4и така прото го ресвам...добре, 4е не ми се слу4ва 4есто(недай си боже да стане)
![]()
Кликни на file и виж дали случайно не си дала отметка на Work Offline. Ако е така, я махни.
Ами тая как ти се е заредила? Или пишеш от друг комп?Първоначално написано от Babsyy
проблема ти е в неправилното конфигуриране на интернет настройкитепогледни DNS сървърите може да си ги объркал ако случайно не ги знайш се обади на доставчика ти,за да го питаш.успех
![]()