- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са ви ръчичките..?
Къде обичате най-много гаджето да ви хваща като се?Къде са ръчичките и на двамата?
никъде !!
Обичам да ми ровят в каналния а*ал.Ако може с цели шепи?!?
Стига да са на дупето няма проблеми.
![]()
![]()
(:
Амм... На дупето,на кръста ... нОоо най-мн обичам да си играе с косата ми докато се целувамеееее... ПоЛуДяВаХХхх![]()
LaraFairie Photography ...
ahXHxhahXAHxПървоначално написано от Boar91^^
![]()
Различно!Може да са на раменете или пък на кръста!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Където падне. А и зависи от позата - невинаги се целуваме прави.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Неговите ръчички са доста палави и когато се целуваме не остава местенце от мен,което да не е докоснатоАз обаче съм по-скормна - пипам го само ... по пениса
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
кръста, лицето, косата, коремчето, гърба, дупето... аве разнообразие да има хахаха![]()
![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
На главата, около врата, на кръста, на задника.............различно!
obshto vzeto..kadeto doide..zavisi kade sme![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Първоначално написано от krem4et0
Първоначално написано от BaD_GiRl_mL2
Хм ... както казаха всички - зависи ... но не зависи само от позата ... зависи и от настроението, ако не ни е много до прегръдки - просто си хващаме ръцете, ако пък ни е до прегръдки я притискам плътно до себе си и я натискам към мен с ръце или на задника и или на гръбчето и ... понякога си играя и с косата, но много рядко, а когато просто искаме да се киснем - обхващам нежно лицето и с ръцете си и я галя по бузките ...
Обичам да ме притисне към себе си или да ме гали по косата.Но най - вече да ме хване за дупето.![]()
![]()
![]()
Аз пък обичам да го хвана за врата и да му роша косата.Или да обгърна тялото му и да го притисна към мен..Да галя гардите му.![]()
Разнообразие да има!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
обожавам докато седа ме лови за врата много страстно или пук за дупето...много е секси
))
Отзад по косата и отстрани по бузата.... аз винаги хващам отстрани от лявата страна бузата..![]()
Къде ли не.. особено неговите![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
По принцип навсякъде ми харсва![]()
Vinagi shte te obicham!!!
Ми винаги е различно ... зависи дали сме прави или не .Ама ми е най кеф ,когато с една ръка си играе с косата ми ,а с другапа ме хваща за дупето.. Иначе е ,както дойде, почи не оставямясот където не ме е хващал .....
или му/и обвивате гушата с ръцеПървоначално написано от bolnoty
стискате и докато езика увисне, муахахах
когато ръцете `и са притиснати към нея, защото съм я стиснал(прегърнал) толкова силно, че не може да шавне)))
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.