- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са ви ръчичките..?
не ми е правило впечатление къде самоите са зад врата му
а неговите маи са на кръста ми .. не знам не съм оббръщала внимание..
![]()
Споредзависи![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Той почти заприлича на умен с тази нова оригинална дума.Първоначално написано от Triple-H
Иначе... Пипам по корема, от вътрешната страна, по възможност с нещо остро.
Реших да не чета кво сте писали че ме е гнус...А моите ръчички са в момента на топличко. Само че не знам точно къде съм ги завряла, тъмно е. Опа, оригнах се, простете.
Какво значение има? Все едно не си гледал филми, не си виждал хората по улицата как се целуват и къде са им ръцете...
...каза човекът, който ходи с ръкавички през септември...Първоначално написано от Жилав Сатър
...
Иначе, добро място за криене си е корема, има достатъчно място, има и в устата...
Човек направо да се самоскрие в себе си.
Az obi4am rucete mu da sa na vrata mi i da si igrae s kosata mi ili na krusta ili na dupeto!A az poprincip si ovivam rucete okolo vrata mu ili go dera leko po gurba
![]()
Най-обичам мойте ръце да са на дупето му, а неговите на циците ми![]()
![]()
На врата,с пръсти през косата му,кръста,галя лицето му...Какво ли не :P A той...много му играят рачичките![]()
Нали, и моите... на "камък-ножица-хартия"Първоначално написано от Krem4eto
Амиии попринцип неговите са на задника ми , докато се![]()
Отговор на въпроса на темата " Къде са ми ръчичките ? " Отговоррррр : В дупетооо![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Aх ти мръсницааа !!!! Came here to me, and showw meeПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
You wild like a devil
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
hahahah tva mai be6e mnoo privlikatelny pridlojenie......Първоначално написано от young_rich_famous
![]()
za dupeto mnogo e qko![]()
It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((