- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изгаряте от нужда за любов, а я няма..какво правите тогава?!
... Толкова много имате нужда от любов,.... търсили сте я навсякъде и по-какъв ли не начин.. но не я намирате, откривате някой... излизате с него/нея, струва ви се безинтересен... или пък просто сте в безизходица.. не виждате човека който Ви харесва - този за който мислите,че той е "ВАШИЯТ ЧОВЕК"!!! КАКВО ПРАВИТЕ ТОГАВА!!! КЪДЕ ТЪРСИТЕ ЛЮБОВТА ?! Питам.. защото май съм и загубил пътя, имам всичко останало, каквото се сетите, а само.. само тя ми липсва , но не като липса от нямане.. а като болка, болка от празнина в сърцето....
Страшно е .. много ми е студено![]()
Believe in God`s power
Otivam da reva v nqkoi ygyl i si reja venite.КАКВО ПРАВИТЕ ТОГАВА!!!
ami moga da ti predloja odealoмного ми е студено![]()
mi znaesh li tova mi e mnogo p0znato.. amm kakvo mojesh da napravish li? pr0sto trqbva da chakash dokato sreshnesh podhodqshtiq chovek koito da ti pomogne.. koito da te nakara da se po4uvstvash 0bichan ! zashtoto za vseki 4ovek ima specialen 4ovek prednaznachen za nego..nqkoi SPECIALEN .. za Vseki ima takav.. pOjelavam ti da sreshnesh tvOq ! :P
[/quote]много ми е студено[/quote]
къде го намери тва студено в тая жега?Кат ти е толкоз студено прати малко студено по пощата 4е аз ша пукна от жега![]()
mi nz.Az 4akax to4niq 4ovek 3 godini i slava bogo go otkrix.Pojelavam ti i ti da yspee6.
(\__/)
(='.'=)
('')_('')~I'm sweet baby ;] and cool~
Ne E NesHtAsTno MomicHetO izGubiLo LubOvTa Na eDiN GLUPAK,nEshTastEN e GLUPAKAT,izGuBiL i PosLednIat Si sHanS dA sTaNe cHovEK!!!
Ми,правя други работи.
Толкова ли е сожно.
Намери си нещо, което компенсира любовта.
Е, то е ясно, че няма абсолютно нищо, което да я замести.. така, че.. компенсацията му е майката![]()
[quote="Анонимко"]Ми отивам да го полея подобаващо!КАКВО ПРАВИТЕ ТОГАВА!!!
Да дойда да те гушна?!??много ми е студено![]()
онанизъм девойче рфа ти е спасението![]()
Така съм вече 1 година.. че и повече![]()
Който иска можем да си попишеме
Ама кажи си ... ако нещо се уморяваш, да дойда да помагам ... вярвам, че и след мене бая народ ш' се втурне да помага на закъсалата за кекс-че девойка:>Първоначално написано от Scared Straight
направо по 5-6 на веднъж ама май ме съмнява че е девойка въобще ама карай ще се оправим все някак си![]()
За оправянето ш' го нагласим , неа къде да мърда :ДПървоначално написано от dunapren
Тфа за чипса , страшна идея, моем го предложим тука на мацето, да видим, дали ш' е съгласна тя аджеба![]()
Трябва да чалаш подходящия момент, има още мнооого време![]()
Между другото ти на колко си?
Ами започваш да обичаш себе си.![]()
Търся някой приятел или отивам при мама. Любовта не се търси.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Пф...кво само се еб**ат с темата...единственото нещо е да я изчакаш...друго решение...според мен няма...тя ще се появи,стига ти да вярваш...все пак и за теб има сродна душа,както за всички останали хора...така,че...надежда...тя умира последна...![]()
(след като е убила всичко друго преди себе си)...,но това няма значение...![]()
![]()
[quote="BAYO"]You r fuckin emo , не отричайПървоначално написано от Анонимко
стоя си самичка, кво друго мога да направя по дяволите![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
хах ми още не съм хукнала да я търся има време.... пък ако тя ме намери...още по-добре!!! За сега не изпитвам някаква голяма нужда от любов!Първоначално написано от TPEHEP4ETO
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
emi i az tursq NEGO, mn mi e kofti i az iskam da ima koi da topli surceto mi... mislq 4e sum go namerila, ama samu ot ednata strana ne stava
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
В такива случаи обикновенно преставам да правя каквото и да било пък те нещата след това сами ще започнат да се нареждат.Иска се търпение![]()
Vinagi shte te obicham!!!
qm ujasno mn 6okolad(tva e 6toto sam pristrasten) i slu6am enrike igliesies
be crazy!!!..and love the world!
И аз бях така доста време . Депресирах се че съм сама и си нямам никого , но се оказа ,че тоноя човек бил под носа ми по формана на най-добър приятел , който аз сватовах с една приятелка ... Но след време нещата се наредиха и както всички по 0 рано бяха казвали ( че смме един за друг) така и се оаказа . За това търси любовта там където най-малко я очакваш ........
Или ако вече съм в кризаПървоначално написано от alice sw
Гугъл
Сърчинг
Нищо
![]()
Казвам си молитвата...амин
Боже, толкова ли е трудно да намериш любовта около себе си.. Тя е във всичко - в усмивката на някой непознат, в майчината прегръдка, в изгрева на слънцето... Е, разбира се, за да осъзнаеш тия глупости, трябва да имаш малко по-развинтено въображение, като мен
![]()
![]()