.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Фен
    Град
    В мечтите и спомените

Re: Изгаряте от нужда за любов, а я няма..какво правите тога

Цитирай Първоначално написано от TPEHEP4ETO
    ... Толкова много имате нужда от любов,.... търсили сте я навсякъде и по-какъв ли не начин.. но не я намирате, откривате някой... излизате с него/нея, струва ви се безинтересен... или пък просто сте в безизходица.. не виждате човека който Ви харесва - този за който мислите,че той е "ВАШИЯТ ЧОВЕК"!!! КАКВО ПРАВИТЕ ТОГАВА!!! КЪДЕ ТЪРСИТЕ ЛЮБОВТА ?! Питам.. защото май съм и загубил пътя, имам всичко останало, каквото се сетите, а само.. само тя ми липсва , но не като липса от нямане.. а като болка, болка от празнина в сърцето ....
    Страшно е .. много ми е студено
    Бях в твоето положение... 9 месеца някъде.
    След раздяла с 1вата ми голяма любов минах през 5 - 6 момичета за по 1 - 2 седмици, които след като ги опознах и ... ми станаха скучни и тъпички

Е, изхода е да се върнеш при старата любов \/ , или тя да се върне при теб

Ясно ми е, че не всеки ще има моето щастие , а в такъв случай... Just keep looking. And the rabit will come out whereever it is
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    И аз бях така доста време . Депресирах се че съм сама и си нямам никого , но се оказа ,че тоноя човек бил под носа ми по формана на най-добър приятел , който аз сватовах с една приятелка ... Но след време нещата се наредиха и както всички по 0 рано бяха казвали ( че смме един за друг) така и се оаказа . За това търси любовта там където най-малко я очакваш ........
    А възможно ли двамата преди да сте тръгнали да сте се заблуждавали че м/у вас не е възможно да се случи това.

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    стоя си самичка, кво друго мога да направя по дяволите
    Аз па имам котка.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И аз бях така доста време . Депресирах се че съм сама и си нямам никого , но се оказа ,че тоноя човек бил под носа ми по формана на най-добър приятел , който аз сватовах с една приятелка ... Но след време нещата се наредиха и както всички по 0 рано бяха казвали ( че смме един за друг) така и се оаказа . За това търси любовта там където най-малко я очакваш ........
    А възможно ли двамата преди да сте тръгнали да сте се заблуждавали че м/у вас не е възможно да се случи това.
    Така бяхме викахме си "няма да стане" ама то зе че стана и е невероятно

Guest
    Тогава бяхме като брат и сестра и не ни е хрумвало подобно нещо , въпреки че всички ни оприличаваха като двойка ....

ми аз пък си харесвам едно момче вече 7 месеца казах му го но неговите чувства не бяха същите.... след това тръгна с една и на петия ден скъсаха той каза :
    аз те харесвам но не искам да тръгваме а да си останем приятели не знам какво да правя все още го харесвам
    THUG LIFE

malka_sladkai brotalna f
    Guest
    i az sam taka .i zn 4e ne e lesno amkakvo stava kogato ve4e ti pisne da 4aka6 e tva me mu4i sega

Град
    In the corner of my mind ...
    Ами нищо не правя.. Спокс, все някога ще срещнеш подходящия човек!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

От 8 месеца съм в същото положение. Тия хормони ме съсипват. Само като гледам някой филм с някакви влюбени, ми става кофти, че съм си самичка. Както се казва "Love is everywhere", но имам чувството, че мен ме пропуска

Ами започваш да обичаш себе си.

daa naistina.. po4vash da se celuvash sam.. da se gushkash sam.. da se gledash v ogledaloto i da kazvash "ahh kolko si krasiva..obi4am te" hodish si na kafenca sam.. prikazvash si sam i nakraq se samozadovolqvash \/ i takam.. ob6to vzeto PREVYRTA6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си