- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изгаряте от нужда за любов, а я няма..какво правите тогава?!
Бях в твоето положение... 9 месеца някъде.Първоначално написано от TPEHEP4ETO
След раздяла с 1вата ми голяма любов минах през 5 - 6 момичета за по 1 - 2 седмици, които след като ги опознах и ... ми станаха скучни и тъпички
Е, изхода е да се върнеш при старата любов \/ , или тя да се върне при теб
![]()
Ясно ми е, че не всеки ще има моето щастие, а в такъв случай... Just keep looking. And the rabit will come out whereever it is
![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
А възможно ли двамата преди да сте тръгнали да сте се заблуждавали че м/у вас не е възможно да се случи това.Първоначално написано от Dark_Angel_F
Аз па имам котка.Първоначално написано от alice sw
Така бяхме викахме си "няма да стане" ама то зе че стана и е невероятноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Тогава бяхме като брат и сестра и не ни е хрумвало подобно нещо , въпреки че всички ни оприличаваха като двойка ....Първоначално написано от Анонимко
ми аз пък си харесвам едно момче вече 7 месеца казах му го но неговите чувства не бяха същите....![]()
![]()
![]()
![]()
след това тръгна с една и на петия ден скъсаха той каза :
аз те харесвам но не искам да тръгваме а да си останем приятели не знам какво да правя все още го харесвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
THUG LIFE
i az sam taka .i zn 4e ne e lesno amkakvo stava kogato ve4e ti pisne da 4aka6 e tva me mu4i sega![]()
Ами нищо не правя..Спокс, все някога ще срещнеш подходящия човек!
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
От 8 месеца съм в същото положение. Тия хормони ме съсипват. Само като гледам някой филм с някакви влюбени, ми става кофти, че съм си самичка. Както се казва "Love is everywhere", но имам чувството, че мен ме пропуска![]()
Първоначално написано от Анонимко
daa naistina.. po4vash da se celuvash sam.. da se gushkash sam.. da se gledash v ogledaloto i da kazvash "ahh kolko si krasiva..obi4am te" hodish si na kafenca sam.. prikazvash si sami nakraq se samozadovolqvash
\
/ i takam.. ob6to vzeto PREVYRTA6
![]()
![]()
![]()