- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Какво искат момчетата от момичетата?
taka vie mom4eta kakvo o4akvate ot nas momi4etata i kakvi momi4eta haresvata kakvi 4erti gledate ? molq 4akam burzi otgovori
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Въпросът ти е много относителен.Едни мъже харесват отворени,с големи цици и задници,повръхностни ... А пък други - по-затворени,мили,интелигентн и ...
Иначе всички момчета отначало гледат циците и задника,но не всички се хващат с момичета,които имат добри форми.Някои търсят и от втория тип момичета ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
pls; iskam otgovori molq vi se![]()
![]()
![]()
a kuv e 2toriq tip momi4eta .....? i koe e po gledano dekolteto ili zadnika a ako si super gotina i seksi za nego razmera na cicite 6te e ot zna4enie li??????????????
Имам приятели на принципа: "Приятелката ми е грозна зада знам, че винаги ще бъде до мен и че никой друг няма да я иска"
Бахти Пеньо е по хубав от тях ...
Втория тип са по-затворени,мили,интелигентн и ...Първоначално написано от Анонимко
И двете много ги гледат ....Първоначално написано от Анонимко
Зависи от самото момче и чувствата му към теб.Ако е с теб само заради секса,това може и да е проблем,но ако изпитва някви истински чувства към теб,съмнявам се това да му е проблемПървоначално написано от Анонимко
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Айде бе вие колко теми ше прайте? --->> http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...er=asc&start=0
Да бях мод тука кви звездици щяхте да видите...Аре моля ви се, стига всеки новодошъл и превзел се вече да сипе наред.Проверявайте малко преди тва.
MODs - clean up please![]()
А пък други - по-затворени,мили,интелигентн и ...Първоначално написано от Анонимко
абе то някои момчета и сами нз какво искат а пък аз ли ще знам (момчета не се обиждайте същото важи и за момичетатаПървоначално написано от Анонимко
)
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
хаххаах на 1 място искат SEX , любовта и останалите неща са след това......
Vinagi shte te obicham!!!
Манекенка с две висши образования и наследница на милиони. Не е много, нали?
hi4 ne e mn, ama vs takiva sa zaeti ot manekeni sas dve vis6i obrazovaniq, naslednici na milioniПървоначално написано от petela mi qnko
![]()
takova momi4e nqma pi4, ama ako popadne6 na mujkiq variant se obadi
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Има ли такъв индивид?Първоначално написано от petela mi qnko
Иначе ще ви кажа какво искат, или може би по-точно каква идея има мъжката част от компанията ми - да завладеят света, в този ред на мисли, вероятно искат и ние да сме по-отстъпчиви, ама няма да станеНоу уей
![]()
![]()
Абе ако е достатъчно умна манекенката ще си намери някой нормален тип, а мъжете наследници, обикновено са достатъчно умни да не се женятПървоначално написано от cashmere
![]()
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ВЪНШНОСТТА!!!
![]()
![]()
Incomplete..........
ако случайно се намери някоя такава, сигурно ще е лесбийка, въпреки че и 2 от тия 3-те няма да е толко лошоПървоначално написано от petela mi qnko
ПП секс искат повечето, тук-таме някой заблуден романтик иска истинска любов, съчувствие и подкрепа
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
искам мисс сят, цялата цици и крака...да пиеме бира заедно и д аможе да казва само "Да" и "Наздраве"![]()
Лесбийките обикновено са шантави феминистки, което мигновено им дели коефициента на интелигентност на 3, тоест нема как да имат две висши образования. Па и манекенка няма как да е, щото обикновено манекенките ги тъпче куцо и сакато, за да стигнат до подиумите.Първоначално написано от alice sw
и ти се изказа
Kato q nameri6 q pusni na printera i mi prati edna i na meneПървоначално написано от 1921
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Така.. една малко по свястна тема .
Значи :
Русокоса/Чернокоса , с сини очи , нормални стегнати цици , малко дупе , слабичка ,умна и интелигентна , нежни устни и лице ,много сладка, готина и секси , богатство не ми трябва . От въображението ми мога да си изградя подобие на идеален образ , но немога да го опиша .
![]()
СЕКС![]()
... k33p w@lkinG ...
Малко постоянство и неповърхностност.
Много момичета им липсва.
Иначе и красота може.
Всички момчета искат едно и също - секс,секс и пак секс....