.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Guest

Да се подмокриш от целувка?

Абе хора още не мога да си го избия от главата ... снощи с приятелката ми стояхме пред нейния вход и на пейката се натискахме и целуваме и после целия и крачол беше мокър ... та въпроса ми е възбуждате ли се толквоа много от целувки ?!?!?

Е,чак целия крачол да е мокър - не.Но е нормално да се възбудиш,когато се натискаш с половинката,още повече ако чувствата ви един към друг са истински.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ми на мен попринцип ми се поти гъзъ(ах,колко съм прос ) и задната част на бедрата доста обилно,незнам каква е причината...Може и при някой момичета да има същия проблем...

Guest
    Бе чуаш ли са направо капеше

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Ми на мен попринцип ми се поти гъзъ(ах,колко съм прос ) и задната част на бедрата доста обилно,незнам каква е причината...Може и при някой момичета да има същия проблем...
    Еее ти си мой човек Ма аз съм малко по-добре

Иначе по темата - или не си правил тренировки с патока поне 2-3 седмици...Или тая ти действа като неква втора Angelina Jolie за мене

Хахах смейте се ама е възможно..
    Виж с моята с боричкахме из нас и натискахме целувахме и тя беше е седни къси гащички от тия дето ся се носят и по едно време си опрях кляното и ми стана странно поглеждам тя милата се наводнила и едвам чакаше да почна да я разсъбличам....
    То неведнъж се случвало това наводянване ама този случай си го спомням най-добре
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Mitizaro
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Еее ти си мой човек Ма аз съм малко по-добре

Иначе по темата - или не си правил тренировки с патока поне 2-3 седмици...Или тая ти действа като неква втора Angelina Jolie за мене
    И ти ли си така?Мене много ме дразни,ама....
    я пак по темата :веднъж и аз така с едно момиче и на мене ми се бяха поомокрили крачолите и чат-пат се налагаше да се разхождам да се проветряват малко.... Ама ко да го прая - организъм...

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Чекай пич.Мисля че си говорим за други неща.При момичетата е по-различно намокрянето отколкото изхвърлянето при момчетата.Че се е намокрила значи, че е мн възбудена.А нашия значи, че вече е свършил
    Абе аз ли ше ви го обяснявам - гледайте малко хентай със субтитри за да се научите...
    П.С - не съм перверзник не се безпокойте

Guest
    За тези който не разбраха говоря за такъв случай:

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Хахах смейте се ама е възможно..
    Виж с моята с боричкахме из нас и натискахме целувахме и тя беше е седни къси гащички от тия дето ся се носят и по едно време си опрях кляното и ми стана странно поглеждам тя милата се наводнила и едвам чакаше да почна да я разсъбличам....
    То неведнъж се случвало това наводянване ама този случай си го спомням най-добре

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Оле боже...кух съм.Ок бате извинявай тва "крачола й" го прочетох на "ми".Ееее деба спи ми се днеска, ма яко ми се спи...

В такъв случай предишните ми коментари отпадат - нормално е Явно мноо се възбужда като е при тебе и си мисли за......
    Знаеш кво да правиш

Айде успех,съжелявам, and peace to all!

Guest

Re: Да се подмокриш от целувка?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе хора още не мога да си го избия от главата ... снощи с приятелката ми стояхме пред нейния вход и на пейката се натискахме и целуваме и после целия и крачол беше мокър ... та въпроса ми е възбуждате ли се толквоа много от целувки ?!?!?
    i az imah nqkav takav etap taka da se kaje ama ne sam bila tolkova zle.mislq pone 4e e normalno

При всички момичета е строго индивидуално как точно, при какви условия и в какво количество се подмокрят. Така, че не значи,че като при твоята е така и при другите от форума е така.
    В обши линии е горе-долу такъв процеса обаче.
    Ама е възможно и е нормално и това е мн хубаво, че успшяваш да я подмокриш пич
    Така трябва, значи й е приятно с теб и я възбуждаш.. абе вървежен си за нея
    \/
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Пич... Не че нещо ама сигурен ли си че преди това не е споменала колко много и се пикае?
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

Най-яката тема в тоя форум...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shivacheva

радвам се че ти харесва

И се пак влажна ли си ? :P

Не ми се е случвало, но предполагам, че не е чак толкова откачено. Обаче има вероятност да значи, че по принцип свършваш бързо, което не е хубаво Хич даже..
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от shivacheva

радвам се че ти харесва

И се пак влажна ли си ? :P
    Сега? -Не!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Не ми се е случвало, но предполагам, че не е чак толкова откачено. Обаче има вероятност да значи, че по принцип свършваш бързо, което не е хубаво Хич даже..
    ЧЕТЕш МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: Да се подмокриш от целувка?

о нз такова нещо не ми се е случвало пък и не съм чувала на някой покрай мен да се е случвало
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от Mitizaro
    Абе аз ли ше ви го обяснявам - гледайте малко хентай със субтитри за да се научите...

omg, omg, omg, omg

трябва по-често да влизам във форума ))))

по темата - чак да тече... не... ама винаги преди секс момичето, с което съм бил е била "мокра" от доло.
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

За да бъдеш мокър след целувка, трябва бая лига да потече... Баси гнусните хора.

Не мога да помогна,защото не ми се е случвало,а и не съм чувала

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    По-вероятно е да се е изпотила. Чак пък целия крачол да се подмокри...

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля, че автора малко преувеличава...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си