- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се подмокриш от целувка?
Абе хора още не мога да си го избия от главата ... снощи с приятелката ми стояхме пред нейния вход и на пейката се натискахме и целуваме и после целия и крачол беше мокър ... та въпроса ми е възбуждате ли се толквоа много от целувки ?!?!?
Е,чак целия крачол да е мокър - не.Но е нормално да се възбудиш,когато се натискаш с половинката,още повече ако чувствата ви един към друг са истински.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми на мен попринцип ми се поти гъзъ(ах,колко съм прос) и задната част на бедрата доста обилно,незнам каква е причината...Може и при някой момичета да има същия проблем...
![]()
Бе чуаш ли са направо капеше![]()
![]()
Еее ти си мой човекПървоначално написано от lizzard_92
Ма аз съм малко по-добре
Иначе по темата - или не си правил тренировки с патока поне 2-3 седмици...Или тая ти действа като неква втора Angelina Jolie за мене![]()
Хахах смейте се ама е възможно..
Виж с моята с боричкахме из нас и натискахме целувахме и тя беше е седни къси гащички от тия дето ся се носят и по едно време си опрях кляното и ми стана странно поглеждам тя милата се наводнила и едвам чакаше да почна да я разсъбличам....![]()
![]()
То неведнъж се случвало това наводянване ама този случай си го спомням най-добре![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И ти ли си така?Мене много ме дразни,ама....Първоначално написано от Mitizaro
я пак по темата:веднъж и аз така с едно момиче и на мене ми се бяха поомокрили крачолите и чат-пат се налагаше да се разхождам да се проветряват малко....
![]()
Ама ко да го прая - организъм...
Чекай пич.Мисля че си говорим за други неща.При момичетата е по-различно намокрянето отколкото изхвърлянето при момчетата.Че се е намокрила значи, че е мн възбудена.А нашия значи, че вече е свършил
Абе аз ли ше ви го обяснявам - гледайте малко хентай със субтитри за да се научите...
П.С - не съм перверзник не се безпокойте![]()
За тези който не разбраха говоря за такъв случай:
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Оле боже...кух съм.Ок бате извинявай тва "крачола й" го прочетох на "ми".Ееее деба спи ми се днеска, ма яко ми се спи...
В такъв случай предишните ми коментари отпадат - нормално еЯвно мноо се възбужда като е при тебе и си мисли за......
Знаеш кво да правиш
Айде успех,съжелявам, and peace to all!
i az imah nqkav takav etap taka da se kaje ama ne sam bila tolkova zle.mislq pone 4e e normalnoПървоначално написано от Анонимко
![]()
При всички момичета е строго индивидуално как точно, при какви условия и в какво количество се подмокрят. Така, че не значи,че като при твоята е така и при другите от форума е така.
В обши линии е горе-долу такъв процеса обаче.
Ама е възможно и е нормално и това е мн хубаво, че успшяваш да я подмокриш пич
Така трябва, значи й е приятно с теб и я възбуждаш.. абе вървежен си за нея![]()
\/
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Пич... Не че нещо ама сигурен ли си че преди това не е споменала колко много и се пикае?![]()
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
радвам се че ти харесваПървоначално написано от shivacheva
И се пак влажна ли си ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
ЧЕТЕш МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ!Първоначално написано от Sam90
о нз такова нещо не ми се е случвало пък и не съм чувала на някой покрай мен да се е случвалоПървоначално написано от Анонимко
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Първоначално написано от Mitizaro
omg, omg, omg, omg
трябва по-често да влизам във форума))))
по темата - чак да тече... не... ама винаги преди секс момичето, с което съм бил е била "мокра" от доло.
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
За да бъдеш мокър след целувка, трябва бая лига да потече... Баси гнусните хора.
![]()
![]()
Не мога да помогна,защото не ми се е случвало,а и не съм чувала
![]()
... k33p w@lkinG ...
По-вероятно е да се е изпотила. Чак пък целия крачол да се подмокри...![]()