- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас каква е "перфекната" целувка?
Doide lqto sezona na liubovta :P i...{} tuk tam ..spored vas kakva e "nai-dobrata" cufkaaa :* ?
Nai-dobrata celuvka trqbva da e s lubimiq 4ovek i trqbva da dostavi udovolstvie i na dvamata.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
dam taka e..Първоначално написано от Kisses{P}
drugoto prosto idva ot vutre :P
42 мин и 32 секунди![]()
Първата целувка е вълшебна, втората интимна, а третата проста така. След което събличате момичето.
Turn the key
turn the volume up to loud
Roll right
roll every window down
Let the whole block know what this is about
.......tazi ot sarce {P} podnesena bavno...... no slavno![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Съгласна съмПървоначално написано от Kisses{P}
Мале ми то езиците ще ни заболятПървоначално написано от mr0b1
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
mr0b1 написа:
42 мин и 32 секунди
Мале ми то езиците ще ни заболят
nqma strashno....pri men se e sluchvalo i po chas i polovina![]()
ami i za men perfektnata e s lubimiq 4ovek no vse pak dobra celyvka moje da se poly4i i s nqkoi dryg vajnoto e da ima leka vlajnost strast i da se yse6ta ydovolstvie ot neq prosto da e tolkova leka i su6tevremenno strastna 4e dori da te pobiqt trupki.........
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
За мен перфектната целувка е неочакваната
,мого обичам някое непознато момиче да ме целуне и после да се прави на недостъпна:P
Средната целувка..
koeto ozna4avaПървоначално написано от Анонимко
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
[-o<Първоначално написано от MaRiNkA_16
Тази с любимия човек изпълнена с любов ще да е най - страхотната целувка . Иначе нищо не пречи и целувката на някой непознат да бъде също хубава .
Целувка на двама влюбени...
![]()
Samo da mi padne lubimoto mom4e 6e go hvana i nqma da go pusnaa i 2 4asa moji da go celuvam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дам така си еПървоначално написано от [b
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s nejnost
Първоначално написано от ThePainIsReaL
i cqla vecher da e.. she vi bolqt :P malko na drugiq den, ama pone she vi e huavoПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
\
/
![]()
inache i az mislq, che {P} e nai hubava kogato e s liubimiq chovek ;}
~!1912!~
Всяка целувка с любимия човек е перфектна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Перфектната целува е с точния човек в точния момент на точното място по точния начинИмама предвит с лщбимия човек на някое място приятно и за двамата и т.н
razbira se 4e e s lubimiq 4ovek 6toto ina4e nqma da e perfektna ama parvo leki4ko i da stava strastaaa![]()
s dve dumi nemam dumi
Първоначално написано от Aleandra
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.