- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ясна представа за нещата
Пример за един човек, чийто мозък е научен да повтаря едно и също като папагал, без даже да знае защо.
НЕ ставайте такива:
http://vbox7.com/play:730a79a8
![]()
![]()
![]()
![]()
Мдам...аз и да искам не мога да стаа такъв...![]()
уу, тя каза нещо умно - нефта ще се свършивсъщност то си е така-след 20 години сме без нефт...ама не разбрах логиката й относно изразходването му
![]()
а пък за колите с вода съм чувал теории![]()
Иначе какво да кажа - комунистите са виновни!!!![]()
А и бягайте от фаренхайт![]()
хъхъ..
Тази репортерка защо не остави жената? Не вижда ли, че не е добре..?![]()
тцък тцък...българите сме най-зачезващата раса ей.....![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
това е свеотвната конспирация, явно...
Нямам звук...ако знаете колко умно изглежда че говори, като гледа човек без звукЗа какво става въпрос накратко?
Хммм абе има някфа мисъл тфа момиче ама въобще не може да се изразява..няма никакъв речников запас...каза едно вярно нещо, че комунистите са изтрепали интелигенцията за да гласуват глупаците за тях![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Тааа много умнанема такава
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
куенч, ти си виновен за всичко!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ако намериш тея кадри (не може никой да не е снимал), пускай линк!Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
било е смазващо! хахахахаха
Тя е гледала от този град.Първоначално написано от ATAKABG
http://www.dnes.bg/article.php?id=39046
Я, ама тая има пиърси на лицето - еееето каква била работата![]()
.. инак девойчето е много приятно като външност, я вижте само последните секудни от записа![]()
струва ми се малко подставено и инсценирано.. не може да е толкова куха лейка.. а дори и не го е изиграла добре, щото на моменти цъфти и здрав разум насред плявата от простотия и ограниченост![]()
хахахаха
тая ме изкефи..хаХАХХахХАа..
значи..ъъ,комунистите у лево./образно казано/
Не зная дали играеше или си е просто такава. И е верно, че се изразява
супер зле, просто не можеше да говори девойката, иначе, да, имаше смисъл в думите и, макар и доста зле казано. Мноол ме изкефи като каза, че ако има възможност ще ги избие, и аз ще ги избия, геноцид на тях.
Give me your best shot motherfucker!
истината ще ви освободи!иначе, да, имаше смисъл в думите и,
Някой сгъна една пачка парички на тръгване![]()