- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Haresvam go strashno mnogo :(
Ei zdraveite1-vo sory za latinicata ama ne mi bachka kirilizaciata
2-ro iskam mneniata vi ili savetchetata po tova ... problemche..
pls .. taka znachi haresala sam si edno momchence ot dosta vreme (pls ne pitaite kolko..smeshno e
) iii..neznam ne sam mu kazala kakvo izpitvam moje bi zashtoto me e strah che nqma da mi otvarne
Inache s nego sme priateli..Az v momenta si imam pr,no se karame super mnogo,ne che ne go haresvam obache se oseshta ot 1000km che skoro she se razdelim.. edin ot dvamata nqma da izdarji
.. ta imate li predstava kak da namekna na drugoto momche za chustvata mi iliii neshto takova
znam che izglejda super tapo .. vse edno sam nqkoq kurva i varvq sled 2-ma .. obache ... :\ pls daite savetcheta
![]()
Ми оправи си първо бакиите със сегашния и после започвай да мислиш за другия иначе наистина би изглеждало съвсем по детски и курвенски.
А дали работите между вас не вървят именно заради другото момче? Замисляла ли си се по въпроса?
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Мда...наистина може да е заради другото момче,но ако и без това вече не изпитваш чувства към сегашното си гадже се разделете, и чак тогава може да признаеш на другия какво чувстваш!Първоначално написано от wRinKleS
![]()
Абе това кой какво мисли за теб да не ти пука.Това , че можеш да въртиш няколко не те прави курва , това си е чисто умение за мен.Кой си го може си го може и си го прави.НЯма нищо лошо в това.Ноо не разбирам какво чакаш толкова време.Не знам защо някои си мислят , че ако им откажат е края на света.Е вие дори да ти откаже пак ще се видите спокойно.След като сте приятели според мен е редно да няма тайни м/у вас инече нз за какво приятелство говорим.
Според мен сега не трябва нищо да правиш.
Тоест първо трябва да си свободна и тогава да се занимаваш с това момче.
Mersi za tva deto kazaxte dosega..pravi ste .. razdelih se s nego dnes 6toto mi prekipq mnogo zdravo.apak za tova drugoto mom4e toi neznaeshe iii segaa..I`m free ..![]()
ama nz kak da deistvam .. strah me e ako mu kaja da ne si zagubim priatelstvoto..Znachi neska mu kazah che shte zaminavam skoro i toi mi vika "idvam i az s motora i otivame" .. edin pat kvo se podzimahme i vika tarsq si kompania i az vikam vikni si nqkoi be i toi mi vika "ti kvo shte pravish" .. spored vas dali imam nqkav shans
:\
Моят с1вет е да му кажеш как стоят нещата да не разбира от друг, щото веднага ще си помисли, че си накарала човек1т който му е казал да ви "сватоса"... Седнете на четири очи двамата и му кажи всичко в прав текст..дори и да не ти отв1рне на това което би искала ти, поне жеста е уникален..
Айде успех..
хах ми кажи му директноПървоначално написано от InLoveGirl
а и моя съвет е първо да скъсаш с приятеля си ако мислиш че си заслужава де защото може да се получи така че и тримата да се чувствате ужасно
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!