.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Трала-ла
    Guest

Родителите ми

Эдравейте.
    Ами иэобщо не се раэбирам с родителите ми.Много ми е кофти,но нямам какво да направя.С майка ми почти всеки миг,който сме эаедно се караме.Тя е много педантична,държи на пйлен ред,а аэ явно не мога да и го дам.Старая се максимално,но тя е просто нечовешки стриктна.А и не само това и пречи,понякога имам чувството че само присъствието ми я драэни.А эа баща ми какво да кажа...още по-кофти ми е ,эащото той работи от сутрин до вечер и се виждаме само на вечеря.А и там эа 10-ина минутки.Аэ се опитвам да остана до края ,но ми е скуса-с него дори не си говорим-Авно няма эа какво !Много ми е мъчно така.Сега ще ходя на море с майка ми,а баща ми ще дойде само да ни вэеме.Не энам как ще иэдържа,абе ужасна работа
    Ами това ,сори че и аэ ви эанимавам
    Все пак мерси

какво да направя аз като съм в дом за сираци и си нямам нито майчижа нито бащичка искам да плача много да плача

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми кво да ти кажа. Се тряя да имате някви общи теми, така че намери все за нещо да говориш с родителите си. Гледай повечето пъти да им угаждаш, да имаш хубави оценки в училище...

аз смятам, че може би си във трудна възраст. с течение на времето и натрупването на годинките ще започнеш все повече да намираш общ език с вашите. съзравянето и улягането ти като личност ще ви помогнат в отношенията, ще започвате постепенно да се интересуваш от нещата които ги вълнуват тях, да се стараеш посредством разговорите ви да откриваш полезна за теб информация... просто ти трябва време
    "Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."

Аз също не се разбирам много добре с нашите,но напоследак започнахме по-добре да се разрираме...незнам как стана

Град
    In the corner of my mind ...
    Цитирай Първоначално написано от _SilencE_
    аз смятам, че може би си във трудна възраст. с течение на времето и натрупването на годинките ще започнеш все повече да намираш общ език с вашите. съзравянето и улягането ти като личност ще ви помогнат в отношенията, ще започвате постепенно да се интересуваш от нещата които ги вълнуват тях, да се стараеш посредством разговорите ви да откриваш полезна за теб информация... просто ти трябва време
    Съгласна съм!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

malka_sladka i brotalna f
    Guest
    pffffffffff
    mi taka e i az sam taka ama to e normalno.MOITA ISTORIQ E SU6TATA AMA NE SE KOSI TO ZARADI POBERTETA.6A MINE AZ RAVAH RAVAH I ZA KVO Q SI GLEDAI JIVOTA \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си