- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за срамните устни
Проблем са ми - по - големи са и не се чувствам комфортно от това. Бих искала да направя корекция, но малко се притеснявам, а и още повече, че нямам 18 ( на 17 съм) и не знам това проблем ли е. Също така, в сайтовете, които прегледах няма никакви поне ориенритовачни цени.
Бихте ли ме посъветвали какво да правя и някой знае ли долу горе какви са цените за тая операция и в коя клиника е най - добре да го направя това нещо в случай че се реша?[/b]
Ще ти кажа само едно-човека , с който си или ше бъдеш, не тряа да се притеснява от това , и не мисля че ше го притеснява наистина.Това е съвсем нормално.Големината на срамните устни е различна при всички жени-има и с малки и с големи.Вече ако е голям проблем за тебе, притеснява те много и ти е някъф вид комплекс( не мисля,че с причина) си направи корекция- както желаеш![]()
macka ti luda li si?4estno da ti kaja tova nqma nikakvo zna4enie...ne pravi sexa nito po losh nito po hubav..ne mislq 4e e problem!az ne sum 4uvala za takiva korekcii,no dori i da ima purvo sa mn skupi i 2ro shte boli UJASNO..taka 4e moq suvet e da ne pravi6 gluposti..no kakto si re6i6![]()
moq nevinnost i greh.....
abe nameri si priqtel s golem.......taka 6e mu se vijdat normalni
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
този коментар можеше да си го спестишПървоначално написано от live2beCooL
![]()
а бях чела, че тази операция е лека и минава по бързо от примерно корекция на носа![]()
Първоначално написано от sWeEt_SeEd
![]()
mi te i moite sa golemi i az kato teb v na4aloto se pritesnqvah no sega ve4e ne e taka.nqma ot kakvo da se pritesnqva6 i kakvi sa teq operaciikoito si namislila da pravi6?nqma nujda ot takiva ne6ta-sled vreme 6te sajelqva6.pak i znae6 li kolko mnogo mom4eta obujavat golemite sramni ustni.ne biva da se sramuva6 ot tqloto si
![]()
ka4i snimka da vidq i 6te ti kaja