.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: mn me boli...

Hybrid View

Guest

mn me boli...

zdraveite,mn me boli dqsnata slivica i ot tova i uhoto,koeto mn me pritesnqva.vseki put kato govorq ili dori preglu6tam me boli slivicata i uhoto predi 10ina dni imah su6tiq problem i pih antibiotik i se opravix,no mislq 4e 6te se otrazi ujasno na organizma mi ako go povtorq.daite nqkakuv suvet ako na nqkoi ot va smu se e slu4valo ili znae ne6to po vuprosa.stava vupros za nqkakvi po-silni hap4eta ili neshto,no da ne e antibiotik
    mersi

Мега фен
    Град
    София
    Добре де ,эащо не отидеш на УНГ?Ще ти помогнат ,а и може да имаш някакво по-дълбоко въспаление.Може пък и да трябва да ти иэвадят сливиците.При майка ми беше така-мъчеше се с подобни болки почти 2 месеца и накрая отиде на УНГ и се окаэа ,че трябва да и иэвадят сливиците.Та съветвам те да не караш на самолечение ,че да не стане по-лошо.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    lekarq mi e na more.ina4e sa mi vadeni slivicite ve4e... sega se subudix ot bolka

Витамин Ц и парацетамол-има противовъзпалително действие,явно лимфните възли са ти се подули,това не са сливиците,особено щом са ти ги вадели.1 ден по 3 пъти парацетамол,после 2 дни по 2 хапчета и после ако те боли още/а не би трябвало/ иди на лекар.Имах същия проблем,може и херпес да ти избие на устната евентуално.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си