- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- momi4eta kakvi tela iskate da imat va6ite gajeta?!?
taka...vuprosa mi e sledniq....tui kato spored men ima dva vida tela...(za mom4eta stava vupros) ednite sa dosta ogromni s golemi muskuli.... no puk imat po-golqm procent maznini,ili po-malko kg... (s okolo 10-15) no po-iz4isteni?!?![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Има много по-важни неща от външния вид,като например сивото вещество![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Обичам натурален вид. Честно казано, стегнатото тяло на един млад мъж принципно е привлекателно, дори и да не се поти с часове във фитнес залата. Мускулната маса не ме привлича чак толкова - понякога е прекалено. Не много пълно момче със стегнато и хармонично тяло - това е достатъчно, когато става дума за телесните форми.
em as predpo4itam po "golemite" mom4enca a ne nqkakva harba kade e samo koja i kokali i da e po slab dori ot mene![]()
stegnato tqlo !!
klio6tavite i qko muskulestite .. kak da go kaja po-meko .... mi ne me kefat vaob6te!![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
по-добре нормален, слаб дори, отколкото някакъв идиот, чиито теми за разговор са колко дига от лежанка, какви добавки пие и колко см му е ръката
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не прекалено мускулести..нещо от този сорт или малко по-слабичко за мен е перфектно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^този е доста мускулест![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
"Този" има единствено гърди и бицпс. Явно е посещавал комерсиален фитнес. Освен това е преразвили трапеца с цел да изглежда голям в тениска.Първоначално написано от alice sw
Едно тяло тип Аполон е идеално. Функционално!
Малко мускули - отблъскват ме тези с дебелите вратове, широките рамене. Може и да е без мускули, но да не е по - слаб от мен
Тези с мускулите са много хубави на снимка, но иначе са достатъчни силни ръце! Друго не трябва!![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Мускули не ми харесват никак дори.Предпочитам да е по нормален слаб и не много висок.
sredno polojenie![]()
мммммм неПървоначално написано от alice sw
ето този е доста мускулест:
Ето такива не харесвампрекалено е
Докато миналия еми той е злато![]()
това ме устройва ...
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
muahahaahahha ylqlqlqqllqlqql alalalala komersialen fitness.... zvezda ot ke4a mo i4ovek prerazvil trapeca za da izglejda po golqm....... nqma zna4enie toq e mnogo mazen i tova my ne e qkotoПървоначално написано от Анонимко
t.e. ne e 4ist
a btw nqkoi prosto razvivat lesno nqkoi 4asti est .. :0
Да ти го кажа на прост език: На неговия ръст и приблизително неговите килограми Константин Костанов вдига 450 килограма мъртвя тяга. Този лешпер се съмнявам да отлепи 220. Липсата на релеф не е фатална. Хора като Бас Рутен или Мр. Ояма нямат релеф, обаче мачкат навсякъде. Естествено кеча е показност, ко няма цици няма да го пуснат. Някой развиват лесно дадени части, защото ги тренират повече от други. Разлгедай снимки на old strongmen при тях няма преразвити части за сметка на други, понеже тренират пълноценно и цялостно.Първоначално написано от [Lucifer
Спортен тип![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Пич, ако не се лъжа въпросния тип от третата снимка участваше в Блейд III и по този повод имаше една много голяма и обширна статия в t-nation наречена "20 pounds of hollywood muscle". Работата е там, че мен такива мускули н е ме интересуват и саркоплазмената хипертрофия я смятам за абсолютно безполезна. За мен е важно колко вдигам, понеже е показател за тренираност на мускулите и на нерванта система (450 кг тяга на 125 кг лично тегло е в голяма степен тренировка на нерванта система).Първоначално написано от [Lucifer
Също атлетичноста е много по-важна за мен, отколкото голямата ръка. Предпочитам 42 ръка и разлика между "сгъната и стегната" и "разгъната и отпусната" над 7-8 сантиметра, отколкото да стой напомпана от саркоплазмена хипертрофия през вялото време и да издува тениската.
Чистенето въобще не е токова трудно. Просто погледни какво е нарпавил Christian Thibaudeau за 14 седмици (с добавки) и помисли, дали не е възможно и за 28 седмици без добавки. РАботата е там, че той почва от 18% стига на 4,5% мазнини, а мнозинството и на 7-8% ще изглеждат великолепно, а и много ще почнат на 12-13%. Статията се казва "refined physique transformation" пускаш си гугъла и търсиш. Същия тоя Thibaudeau е бил състезател пауърлифтър и хич не изглежда зле.
Всички господа до тоз момент са ужасни. Може би само предпоследният е по-нормален...![]()
кльощавввв![]()
![]()
тва е перфекто