.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

пффф
    Guest

уфф майка ми не ми дава да се обезкосмявам

вие цялата вагина ли си обезкосмявате ... аз да , но майка ми не ми дава , защото това се правело само когато жената разжда и тн и тн ... как да я убедя , че възгледите и са малко поостарели ?

Guest
    xaxa zashto vuobshte i davash obesneniq kvo pravish s p***ata si?! Tq si e tvoq...kat ne si q iskash kosmata ok?! xaxa

пффф
    Guest
    еми не и давам тя просто ме видя , че съм се обръснала и като почна , че тва не било естетически красиво и още такива глупостиии и нз кво да правя , какво да й кажа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от пффф
    еми не и давам тя просто ме видя , че съм се обръснала и като почна , че тва не било естетически красиво и още такива глупостиии и нз кво да правя , какво да й кажа
    Аз бих и казала да си гледа работата Не,че нещо..ама си е твое решение все пак

Голям фен
    Град
    по морето

Re: уфф майка ми не ми дава да се обезкосмявам

Цитирай Първоначално написано от пффф
    вие цялата вагина ли си обезкосмявате ... аз да , но майка ми не ми дава , защото това се правело само когато жената разжда и тн и тн ... как да я убедя , че възгледите и са малко поостарели ?
    Да и при мен беше така, защото бях малка
    но кои я слуша ?!

Повече от фен
    Моля, вагината???

Guest

пффф

Цитирай Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
    Моля, вагината???
    имах предвид да нямаш нито един косъм отдолу сега се сетих , че не съм се изразила правилно сори

Повече от фен
    Подразбрах
    Ами обясни на майка си, че това всяка 2ра жена го прави от лична хигиена.Пък и сега в тия жеги и тия косми отдолу...
    Иначе аз всичко махам..
    Айде успех ...пък и то пред свършен факт, какво може да направи жената

Междудругото на колко си??

пффф
    Guest
    почти на 17

Повече от фен
    Е тогава какво те притеснява! Обезкосмявай се.
    Така е и по-комфортно за теб.Майка ти просто ще трябва да се примири.

Мега фен
    Град
    София
    Тя да не ти гледа отдолу???? Просто не и давай обяснения
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Еми като си на 17 си мсиля, че вече майка ти не може да ти казва какво да правиш с тялото си... А то дори не е част от тялото..както и да е .Аз за първи път се обезкосмих изцяло като бях на 13 и майка ми не беше много доволна, но след като видя, че не може да ме спре, просто се отказа

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Не си длъжна да й даваш обяснение дали се обезкосмяваш или не.Тва си е лична работа и по-точно - твоя работа

ами по принцип мойта майка не ми се бърка в тези работи, но щом с твоята е така по-добре поговори с нея за това! моце пък да я разубедиш. кажи и, 4е все пак това си е твоята вагина и ти си решаваш как да си я гледаш, защото е ТВОЯ и така си я харесваш!

Guest
    то тва се едно да не си махаш космите на подмишниците поне за мен е така никъде няам косми освен на главата и ръцете

Това е твоето тяло и ти можеш да парвиш всичко с него на своя глава-майка ти вече не може да отговаря за теб-все пак си голяма и ти решаваш как да си изживееш живота и какво да правиш.

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    OMG!!!!!!!!!!!!!!!

ta tva si e zadyljitelno - nai-malkoto ot li4na higiena; kak moje maika ti da ti se byrka i izob6to taq tema da q vpe4atlqva?!; ta ti si na 17! kakvo ozna4ava da ti dava?! moqta zabelqza kogato bqh na 11 ili 12 kogato na plaja opredeleno si li4e6e, 4e nqma ni6to pod beliq banski; ujaSSSSSSSSSSSSSS
    OMG OMG OMG!!!
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това е твоето тяло,на 17 си .....Това,че майка ти е с остарели възгледи не я оправдава да не ти позволява.В край на сметка това да се обзкосмяваш на интимните части е нещо напълно нормално и тя няма смисъл да ти се бърка.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

hahhhha maika ti otdolu li te gleda?!
    otivai, epilirai se (ne i kazvai) i hi4 ama hi4 da ne ti puka
    na moita maika az i davam saveti za tva

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Hm..neznam,no ne smqtam,che tq trqbva da ti kazva kakvo da pravish to4no po tozi vypros.Naprimer az na moqta ne i davam obqsneniq kade se obezkosmqvam.Tova si e moeto tqlo,sledovatelno shte pravq s nego kakvoto si iskam.Pyk i ne smqtam,che tq shte mi pravi problem zatova.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си