- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- s kakvo osven s........
s kakavv domashen produkt mojesh da se namajesh za da en izgorish na slance
kiselo mlqko ili zehtin
ami da ama kao iskash da idesh na plaj kak shte se namajesh s kselo mlqko nqma lli da e malko gorozon a sys zehtina da si mazen ili neПървоначално написано от Анонимко
Киселото мляко не се ли слага,ако си изгорял ?![]()
Баба ми правеше няква "отвара"с олио,сол и доматен сок - не изгаряш и даже почерняваш.Аз така и не се мазах със това "чудо" ,защото от олиото става много мазно,пък и ме беше срам
![]()
Защо не си купиш плажно маслом,не са толкова скъпи ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
az sum 4uvala za bira.no ne ti preporu4vam ni6to ot tova!vzemi si nqkakvo maslo sus slunceza6titen faktor,zashtoto inache se izlagasj na golqm risk!ima i po-evtini,primerno elea,te sa sravnitelno hubavi i mislq 4e ne sa pove4e ot 5 lv.
moq nevinnost i greh.....
защо да са глупости? киселото мляко отнема от топлината на кожата и овлажнява. какво, аз като съм алергична към всички кремове и тн, като изгоря мога да се мажа само с кисело мляко и помага. айде сега, умников - понякога и в популярната медицина има логика :PПървоначално написано от thefreak
що една приятелка се беше мазала с бира и цветът беше страхотен
не си купуваите евтини, съмнителни марки слънцезащитни кремове - 1 път направих тая грешка - няма разлика намазан ли си с някакъв боклук или не си намазан с нищо
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Е как ще харчиме бирата за някакъв си тен ?Първоначално написано от alice sw
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ахаха еми против иэгаряне не энам,но пък ако иэгориш се намажи с ракия![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ееее един човек да напише нещо умноПървоначално написано от Presley`n`Sum
ракията най-много помага при изгаряне ... пък вие си се мажете с киселото мляко
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
естествено, и? какво значение има, щом помага?Първоначално написано от thefreak
Точно се слага кисело мляко при изгаряне.Успокоява и овлажнява кожата.Първоначално написано от thefreak
Другото, което е - ИМА И ТОПЛО КИСЕЛО МЛЯКО!!!!По твоята логика, тоест "не защото е мляко и не защото е кисело, а защото е студено", значи всяко студено нещо е против изгаряне.....***** логиката човееееееек.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Друг домашен продукт не се сещам.
Цитирам от сайт:
Кисело мляко при изгаряне и температура
Когато кожата се зачерви или телесната температура мине допустимите граници, бабите веднага грабват буркана с кисело мляко. Твърдят, че то отнема парещата топлина от тялото и помага на кожата да се възстанови след слънчево изгаряне.
Тези, които са опитали метода, са се убедили в неговата ефикасност.
Останалите трябва да знаят, че киселото мляко се нанася веднага след изгаряне, за да може да се предотвратят мехурите или беленето на кожата.
При температура се нанася само по крайниците и лицето.
Цитирам от следващ сайт:
Добър източник на витамин B, калций и белтъчини, киселото мляко е още отлична маска за почистване на лицето и носи облекчение при слънчево изгаряне. Многобройни изследователи са доказали, че ферментиралото мляко има силен противотуморен ефект, казва проф. Акиоши Хосоно от японския университет "Шиншо", който проучва тези свойства на млякото.
Така, сега разбра ли, че киселото мляко помага, защото е КИСЕЛО и, защото е МЛЯКО, а не, защото е студено по дяволите............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Че ако се намажеш със зехтин няма ли направо да се "изпържиш"?
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?