- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Трябва ли да отслабна?
Zna4i visoka sam 173sm. i teja 56kg.Spored vas trqbva li da otslabna ili sam si dobre?
Moderated by krem4et0
т.1 и т.7 от Правилата на форума!
dobre si
Според мен си добре.. но при всеки човек е различно. Зависи от много неща.. По-добре дай снимка да те видим, от килограмите нищо не се разбираПървоначално написано от edno momi4e
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
dobre si,wupreki che zawisi i ot strukturata na tqloto ..
Дай да видим снимка де
Виж сега, аз тука влизам, обикновено като се натрещя, за да храня преобладаващото мнозинство от глупаци - заради малоумието им (с цел забавление) и с надеждата, че някои от вербалните ми шамари ще ги посъбуди... Обаче! Ще ти дам съвет: гледай огледалото, а не кантара!
Ако се чувстваш,добре в собственото си тяло и се харесваш такава,каквато си,не мисля,че имаш проблем.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
A az sym 155.. i teja pak tolkova...![]()
![]()
![]()
екстра си-гледай да не напраиш некоя Анорексия че после лошо![]()
Харесваш ли се?
Ако си харесваш защо трябва да се променяш?
Ебати темата.. Чудя се защо някой не пусне тема и то в раздел секс "Сега съм брюнетка с дълга коса.Мился да се подстрижа и да се изруся.Според вас дали ще ми прилича?"
Как ние да ти кажем добре ли си? Външния вид не зависи само от някакви си мерки. Има по-важни неща като излъчване,чар или липсата на такъв,структура на тялото и още куп неща.. Пък и ти сама не можеш ли да прецениш дали си добре или не? Ами питаш хора,които нито те познават,нито пък са те виждали дали изглеждаш добре..![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
56 кг може да са много, може и да са малко. Зависи от костната структура, процента мазнини и мускули, дори бюстът. Затова мерките се дават в сантиметри, а не в килограми.
пфф не може да си кажеш височината и килограмите и ние да ти кайем дали си слаба или трябва да отслабнеш. Аз примерно тежа 46 и пак имам какво да свалям от дупето и краката. Ако не се чувстваш добре така запиши се на някъкъв спорт яж здравословно и ше отслабнеш
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
неееее трябва да свалиш 10 кила мн си дебелаПървоначално написано от edno momi4e
![]()
ама че тъпи въпроси
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
абе не можеш ли сама да си прецениш?!Първоначално написано от edno momi4e
Заставаш пред огледалото и ако се харесваш си супер, ако не ще отслабваш.