- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Как да убедя майка си, че не вземам наркотици?
Значи имам един малък проблем.....
На 14 съм и мама се престиснява от всякакви наркотици, цигари алкохол и т.н.! Попринцип има някой дни, в които ям много, и други, в които не чак толкова. Една приятелка на мама, чийто син е по-голям са го хванали да пуши трева, когато е бил 9 клас (сега вече е завършил) и тогава не е ял нищо! Та сега мама се претиснява да не би да има нещо такова при мен, а всъщност няма! Помогнете ми как да я убедя.....
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Ами... при мен е нямало такива проблеми, но трябва да поговориш с майка ти на четири очи и да й обясниш... за друг начин не знам. Все пак ти е майка и е нормално да се притеснява,но ако поговорите,мисля че ще те разбере. Успех!
И аз смятам че ако говорите ще се разберете. А и ако не употребяваш изброените, няма за какво да се притесняваш.\/
А път това за тревата и ядене ми звучи много странно но както и да е.
Здравей....
Най-рационалното за такава ситуация е да докажеш , че си информирана...и си направила информиран избор да НЕ вземаш наркотици....Използвай такава формулировка на изречението....Докажи на майка си , че имаш над средното ниво на информираност по този въпрос....Ако смяташ , че това не е приложимо в твоята ситуация направи си тест....Това би доказало научно на майка ти истината...
Желая ти Успих!
Еми мацка щом не можеш да я увериш с думи, защо не я накараш да ти направи тест(една пр. имаше същия проблем).Поне така ще е сигурна и ще се успокои.Ако не друго поне след това може да ти има по-голямо доверие.\
/
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
Седнете само двечките и поговорете на тази тема. Обясни й, че нали в някои дни си зверски гладна, а в други просто не чак толкова, не е постоянно да не ти се яде. А и сега в тези жеги е нормално да се губи апетита. На майка ти и е повляяло много това за нейната приятелка и се притеснява за теб!
Повярвай ми няма как да я убедиш в обратното!Съмнението винаги ще си остане!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Мн ви благодаря на всички, но имам една малка забележка-аз съм момче....
Abe pi4, jivei si jivota t'va dali vzema6 ili ne tq taka ili ina4e nqkoi den 6te go razbere sas sigurnost-vsi4ko rano ili kasno izliza na qve osobenno ako se drusa6......a 6tom ne e taka k'vo ti puka
Най-добре земи да поговориш с нея..Предполагам, че ще ти повярва..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
еми теста е вариянт ама те тия джаджи са толко бъгнати,че има опасност да излезе положителен без да си помирисвал трева през живота си
Ем направи си тест и и го сложи в рамка до леглото и, че като се сабуди да е спокойна целия ден.
Ами ако чак толкова е притеснена,предложи и сам да отидете и да си направиш тест.Така поне ще види,че не я лъжеш и занапред ще ти има по голямо доверие,защото ще се чувства гузна за това,което ти е казала.![]()
hahahaaz mn se buzikah s na6te na taq tema. postoqnno vla4eh nqkvi igli v nas ostavqh gi taka 4e da gi vijdat....abe izrodsko
tolkova mi bqha sviknali 4e sega i da po4na da se drusam nqma da povqrvat
![]()
xhxha i moita si misli syshtoto ama az i kazah che e mn typa i che kato tolkova se symnqva da me zavede na doktor ama posle kato i kajat che mi nqma nishty da mi pozvoli da q zaveda na psihiatar i tq se syglasi che mi nqma nishty se hili .. :} ama to zavisi i ot vashte ako sa po konservativni ...malko po trudno e ama taf s ideqta za pregleda i s okachenite v ramka rezultati nad legloto e dobro :}![]()
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
Не ти прочетох темата,но от эаглавето добивам представа![]()
Решениетокръвна проба.
[size=7][b][u]fosse cos
Изтичай пред нея с една спринцовка в едната ръка, а в другата сложи две-три щипки бял прах и когато те види изкрещи 'МАМО', след което кажи с тих, едва чут глас '.. аз не взимам наркотици..'. През цялото време остави по устата ти да се стича по някоя и друга лига и гледай зареяно някъде в тавана.
Действа!