.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Moderated:Как да убедя майка си, че не вземам наркотици?

Значи имам един малък проблем.....
    На 14 съм и мама се престиснява от всякакви наркотици, цигари алкохол и т.н.! Попринцип има някой дни, в които ям много, и други, в които не чак толкова. Една приятелка на мама, чийто син е по-голям са го хванали да пуши трева, когато е бил 9 клас (сега вече е завършил) и тогава не е ял нищо! Та сега мама се претиснява да не би да има нещо такова при мен, а всъщност няма! Помогнете ми как да я убедя.....

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Ами... при мен е нямало такива проблеми, но трябва да поговориш с майка ти на четири очи и да й обясниш... за друг начин не знам. Все пак ти е майка и е нормално да се притеснява,но ако поговорите,мисля че ще те разбере . Успех!

Град
    Конкорд, Калифорния
    И аз смятам че ако говорите ще се разберете. А и ако не употребяваш изброените, няма за какво да се притесняваш.\/

А път това за тревата и ядене ми звучи много странно но както и да е.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от Ryan_105
    На 14 съм и мама се престиснява от всякакви наркотици, цигари алкохол и т.н.! Попринцип има някой дни, в които ям много, и други, в които не чак толкова. Една приятелка на мама, чийто син е по-голям са го хванали да пуши трева, когато е бил 9 клас (сега вече е завършил) и тогава не е ял нищо! Та сега мама се претиснява да не би да има нещо такова при мен, а всъщност няма! Помогнете ми как да я убедя.....
    Няма начин. Родителите се притесняват за почти всико без повод.
    Няма как да я убедиш. Просто отричай като те пита.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    В страната на чудесата
    Здравей....
    Най-рационалното за такава ситуация е да докажеш , че си информирана...и си направила информиран избор да НЕ вземаш наркотици....Използвай такава формулировка на изречението....Докажи на майка си , че имаш над средното ниво на информираност по този въпрос....Ако смяташ , че това не е приложимо в твоята ситуация направи си тест....Това би доказало научно на майка ти истината...
    Желая ти Успих!

Еми мацка щом не можеш да я увериш с думи, защо не я накараш да ти направи тест(една пр. имаше същия проблем).Поне така ще е сигурна и ще се успокои.Ако не друго поне след това може да ти има по-голямо доверие. \/
    Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!

Седнете само двечките и поговорете на тази тема. Обясни й, че нали в някои дни си зверски гладна, а в други просто не чак толкова, не е постоянно да не ти се яде. А и сега в тези жеги е нормално да се губи апетита. На майка ти и е повляяло много това за нейната приятелка и се притеснява за теб!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Повярвай ми няма как да я убедиш в обратното!Съмнението винаги ще си остане!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мн ви благодаря на всички, но имам една малка забележка-аз съм момче....

Град
    OUT OF SPACE
    Abe pi4, jivei si jivota t'va dali vzema6 ili ne tq taka ili ina4e nqkoi den 6te go razbere sas sigurnost-vsi4ko rano ili kasno izliza na qve osobenno ako se drusa6......a 6tom ne e taka k'vo ti puka

Град
    BEZDOMEN
    tvoq maika psihapatka
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Град
    In the corner of my mind ...
    Най-добре земи да поговориш с нея..Предполагам, че ще ти повярва..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    еми теста е вариянт ама те тия джаджи са толко бъгнати,че има опасност да излезе положителен без да си помирисвал трева през живота си

Ем направи си тест и и го сложи в рамка до леглото и, че като се сабуди да е спокойна целия ден.

Ами ако чак толкова е притеснена,предложи и сам да отидете и да си направиш тест.Така поне ще види,че не я лъжеш и занапред ще ти има по голямо доверие,защото ще се чувства гузна за това,което ти е казала.

Guest
    hahaha az mn se buzikah s na6te na taq tema. postoqnno vla4eh nqkvi igli v nas ostavqh gi taka 4e da gi vijdat....abe izrodsko tolkova mi bqha sviknali 4e sega i da po4na da se drusam nqma da povqrvat

Moderated:Как да убедя майка си, че не вземам наркотици?

xhxha i moita si misli syshtoto ama az i kazah che e mn typa i che kato tolkova se symnqva da me zavede na doktor ama posle kato i kajat che mi nqma nishty da mi pozvoli da q zaveda na psihiatar i tq se syglasi che mi nqma nishty se hili .. :} ama to zavisi i ot vashte ako sa po konservativni ...malko po trudno e ama taf s ideqta za pregleda i s okachenite v ramka rezultati nad legloto e dobro :}
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...

Re: Moderated:Как да убедя майка си, че не вземам наркотици?

Цитирай Първоначално написано от Ryan_105

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    Kato za nachalo spri da pafkach droga!
    Kak iskach da ia ubedia,dori ne ia poznavam??!Dokaray mi ia i chte ia sklonia,ama taka ot neta...

Мега фен
    Град
    София
    Не ти прочетох темата,но от эаглавето добивам представа
    Решението кръвна проба.
    [size=7][b][u]fosse cos

loool
    Guest

..

Изтичай пред нея с една спринцовка в едната ръка, а в другата сложи две-три щипки бял прах и когато те види изкрещи 'МАМО', след което кажи с тих, едва чут глас '.. аз не взимам наркотици..'. През цялото време остави по устата ти да се стича по някоя и друга лига и гледай зареяно някъде в тавана.

Действа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си