- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Самокритичност
От близо месец чета в този форум и ...честно,не ви разбирам.
Защо не спрете да си измисляте някакви ненормални проблеми и комплекси? Чудя ви се на ума, деца...баси самокритичните са всички, някви, хипер чувствителни към външния си вид. мамка му, това не е всичко на тоя свят...То, бива тийнейджърски лутания и тн, но някакси нямате ли усещането, че ставате ужасно..повърхностни?
И не говоря само за в този радел, а по принцип. Когато описвате някой, особено като се стигне до мечти за иделния8идеалната, пак всичко (почти) за вас е външност...Когато описвате себе си, отново наблягате на това. Но има и по-важни неща.
Разберете, перфектни никога не сте били, никога и няма да станете, безсмислено е да измъчвате и себе си, и околните с подобна несигурност. Няма да станете по-интересни личности, оп приятни и готини хора, ако свалите ..... кг, ако си махнете или направите лунички/трапчинки на бузите/ бенки.... Всеки е малко суетен, но е прекалено да се водите само от това.
И аз съм забелязала,че доста от хората тук са много суетни и повръхностни,дори и момчетата.
Надявам се,че като преминат през пуберта,ще се осъзнаят и ще разберат,че има много по-важни неща от външния вид.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
priznavam si i az ponqkoga sam takava no za men ima i mn po vajni ne6ta ot van6nosta kato naprimerriqteli,rodnini i dr
![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Аз също съм суетна, но мисля, че с мярка.Преди много се впрягах, но накрая осъзнах, че не съм в състояние да променя някои неща и не си заслужава да си тровя живота с подобни глупости.
[b][i]Je t'aime au-del
Именно!!! =D>Първоначално написано от EaRLy_WiNTeR
И аз все искам да съм като еди кой си като го видя ,че има нещо по от мойто ама скоро се отказвам да се мъча,щото в повечето случаи не става токова лесно
az sam suetna i se pak ne sam povarhnostna.....kakto kazaha i predi men sutata trqbva da e s mqrka...![]()
така е!С всички до тук съм съгласна обачее....какво да направим ние - всичко си е от възраста ни.Когато имаш няколко килца отгоре искаш да ги свалиш защото си мислич че оня пич ще каже че си дебела(което в повечето случей не е така) Аз пък мисля че трябва да правим това което искаме и да правим така че да се чувстваме най-добре.Веднъж сме на такава възраст и трябва да я изживвеем както се чувствамв най - добре![]()
![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
всъщност повечето го правят в опит да подражават на някои, за мене няма лошо да си държиш на въшния вид, сега е лято, повечето нямат друга работа освен да стоят пред огледалото и да се гласят преди да отидат на кафенце
ПП на мен ми доставя удоволствие да се "глася" - грим, маникюр, комбинация на дрехи...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
=D> \/
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
mi nz...za momi4etata e vajno da sme naglaseni....mom4eta ne obra6tat mn vnimanie na van6niq si vid,oba4e ima i mn suetni mom4eta....![]()
нормално е да сме суетни... все пак, каквото и да си говорим, колкото и приказки да кажем, че визията не е толкова важна, съгласете се, че добре изглеждащите момчета/момичета, макар и не с кооой знае колко акъл, са по-вървежни от останалите.
факт е.
хората винаги ще са суетни, искащи да променят това и онова, защото външния вид е издигнат в нещо като култ. и защо да не го правят, ако имат възможност и ако така ще се чувстват по-добре... по-слаби, с по-големи устни/цици, не знам си кво.
нямам нищо против хората, които се стремят да изглеждат перфектно (всеки с разбиранията си за такова).
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Vanity... definitely my favorite sin.
За пореден път го позлвам този цитат, но е толкова истинен![]()
a ako ima6 ne6ty v glavata i si dobre poddarjan staa syper.....nqma6 cena det sa vika.....Първоначално написано от пор
![]()
е някои като са критични към себе си и външността си не означава непременно, че се вълнуват единствено от това. Просто в определени раздели от този форум нещата се ограничават до козметика, диети, секс, и затова хората пишат за козметика, секс и диети. Ако пишеха друго щеше да има СТИГА СТЕ ФЛУУУУУУУУУУУУУУДИЛИИИИИИ ИИИИИИИ
SMILE FOR ME NOW
прав си..Първоначално написано от Fuckin'Hostile