- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Искам пак плосък корем
до преди няколко месеца нямах никакъв корем...а от скоро какжото и да ям ми се издува супер много...искам да си е пак плосъкно нз какво да направя, за да стане пак такъв...ако може някой да ми предложи някаква диета....ще съм му много благодарна
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
koremni presi ili citrusova dieta.... probvai dieta cql den samo dinq i malko hlqb! ama ne bql
Raise your fist!
syglasen sym koremnite presi bi trqbvalo da pomognat![]()
Подуването на корема може да е и от тия пусти горещини. Иначе и аз съм "ЗА" някаква диета и повечко спорт. Успех!)
Но може и да е от това, че ще ти идва, щото тогава тялото задържа много течности, които подуват...Първоначално написано от mid_get
Аз пък ти препоръчвам да не правиш коремни преси.Или поне да не прекаляваш.Погледни секси тренировка за жени.Най-отгоре в раздела е.Има за корема, даден е за пример бритни спиърс.Като го прочетох се отказах от коремните преси и минах на въртене на обръч.Това ми прибра макар и малкото коремче което имах,а бях със съшия проблем като теб- подуваше ми се стомаха от квото и да хапна.Та аз ти препоръчвам скачане на въже или въртене на обръч 30-40мин дневно.Не е нещо трудно според мен, но е ефективно
КОРЕМНИ ПРЕСИ!!!!!!!!!!!!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
nqma li da nau4ite dr upr za korem?! stiga s tiq presi, izob6to ne sa effectivni sprqmo nqkoi dr uprajneniq!!!Първоначално написано от namina
:P :P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Първоначално написано от MostHated
1во: коремните преси не на всеки помагат..зависи от гена на човекмайката му е фитнес момиче и аз бях така,но сега не съм
хода от 3-4 месеца на фитнес и се чуствам супер нямам коремче вече
2ро: относно диетата няма смисъл: просто не яж сладко,не пии газирани напитки ОСОБЕНО ТАЯ ВРЕДНА КОЛА ! без тестени изделия и може би най-важното - яж повече на закуска,а на обяд нещо леко...за вечеря или не яж или някаква салата без олио и мазнотии![]()
![]()
Попитали радио Ереван:
- Как може една дебела жена да отслабне?
- Да върти обръч!
- Ами ако е толкова дебела, че обръчът й стои като коланче?
Намесва се радио Истанбул:
- Не разваляйте хубавата жена, бе мискини!
ami nz dali pri teb e taka oba4e moia korem beshe podut i nali strashno mn obi4am mlqko s musli po4nah da si kupuh tvaaa aktiviq s musli hem mn go obi4am hem ne mi epodut korema
Аз само коремни правя и тичамсупер си ми е корема
![]()
коремни преси но не прекалявай с тех защото така ще натрупаш много мускули и корема ти няма да е малък а точно обратното просто се храни често но по малко и от всичко,за да си набавя организма ти всичко необходимо,не забравяй закуската,тя е най-важното хранене през деня,а също и не пий много течности наведнъж
-чрез коремните преси корема ти ще се оформи и леко ще си личат мускулите ти,което за мен е много яко,а с обрача резултатът от него ще е стопяване на мазнините и също плосък корем,но сащият ефект ще получиш и ако танцуваш-нещо много по-забавно от въртенето на обръч![]()