- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Втора дупка на ухото.
Оххх и аз имам проблеми с родителите, но като че ли преодоляхме. До скоро бяха категорично против, сега пак са, но не ме спират. Тея дни ще ходя да се дупча.
ami maika mi vinagi e bila ZA tezi ne6ta! i mai za tova imam ob6to 5 dupki na u6ite![]()
Уаааааа продупчих сееееВече имам по две на ухо лелееееее много е готино
ee,spr,4estito! koga se sdobi s dup4icite?Първоначално написано от ^Santra^
emi i na mene ne mi davaha i si napravih ne samo vtora no i treta i nikoi ne zabelqza mn vreme za6toto imam dulga kosa i rqdko se vruzvam.. kato si go naprai6 kvo tolko 6ti kajat nai mn da te nakajat malko..Първоначално написано от sladkata_presi
Към 18.30 днес и хич не боляПървоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
az imam na lqvoto tri ,a na dqsnoto samo edna :P
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"
Виж мила , аз съм си дупчила ушите 8 пъти!И все ги оставям да ми зарастнат защото много ми берат ушите.сега съм с 3 на едното и 1 на другото ухо-и така си ми и харесва.доколкото наще-проблеми не съм имала...
но ти се опитай кротко да им обясниш , че така ти харесва и ако започне да ти бере ухото-просто ще оставиш дупката да зарастне и готово
![]()
ГолЯма РабОта , Че моЖеШ вСяКа Да сваЛиШ
СлеД КатО нЕ МожеШ дА я ЗаДъРжИш!!!
Общо 5 дупки имам![]()
Amiii i moqta maika ne dava6e da si napravq vtora dupka,no az otidoh i si napravih,tq vidq i ni6o ne mi kazaVe4e mi omruzna i ne si slagam obicata
![]()
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
Имам 7 в началото малко ме гледахаама ся и нова да си напрая няя забележат
![]()
![]()
Аз имам 3Нашите не ми правиха проблем :]
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Аз на едното имам 4 дупки и ще си правя о6те...майка ми кат разбра се скара,4е не съм и казала и сега понеже искам да си пробия или устна или вежда тя казва не...кат стана на 18 да праа кот искам..аз не мислех да я моля пове4е 6от тва не ми е толко важно сега....
Абсолютно.Нямам втори и трети на ушите, преди време исках и ми позволиха , но се отказах, била съм на 12-13 тогава.Миналата година си направих на езика и изобщо не съм питала.Показах я на майка ми веднага щом се прибрах, баща ми я видя сам чак месец и половина по-касно...Като го направиш, няма къде да ходят...Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
da vi kaja li tainata kak mi razre6iha na6ite????1vo nali gi moleh za 2ra dypka na yhoto (ne mi razre6avaha)....no kato zagovorih za obica na pypa, ustata, ezika i vejdata kak byrzo se syglasiha za yhoto ne e istina...maika mi daje mi kaza ako iska6 si naprai 10 dypki na uhoto no na pypa ne
probvai i ti!
![]()
Първоначално написано от Ice
Понеже искам да си правя втора дупка на едното ухо бих искала да попитам някой ако случайно знае в дом Младост Варна колко струва услугата ?
Аз си пробих още 5 дупки на ушите когато бях на 11 и сега имам общо 7 на 2-те ушии наще бяха против но кой ги пита xD
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
аз имам 3 на едното ухо...майка ми беше навита,но баща ми беше адски против...в крайна сметка ми постави ултиматум...ако искам още обеци,ще имам отличен успех в училищеа една приятелка просто отиде и се продупчи,въпреки забраната...техните я видяха чак след месец
![]()
ко може да правиш пробиваш си и тва е !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Бе като си говорим за дупки по ушите...аз миналата седмица в понеделник си направих вторите, пак на меката част на ухото- всяка вечер и сутрин си ги минавам с антибактериален сапун, кислородна вода и антибиотика с изключение на събота. И...възпали ми се едното ухо и още не може да се махне възпалението, въпреки че пак си правя процедурата. Коментар?
А и искам да питам колко време ще ме болят като лежа на тях?
Аз си пробих втора дупка и нямах проблеми с майка ми.Сега искам и трета и за нея е съгласна. Общо взето ми разрешава всичко, освен да си пробия устната
, но ако се реша и за нея, няма да я питам.
![]()
не съм питала дали може да се пробияпросто отидох и си пробих ухото дори си сложих не 1 а 2 обеци
реших че не ме боли толкова и си казах какво пък толкова :P и така а иначе като се прибрах се показах на майка ми и тя само ме попита "не те ли боля" а баща ми и до сега продължава да ме пита ти кога се проби а вече обеците ми са на година и половина
аа и да ушите ми и до сега не са се възпалили
![]()
Усмивката е самота, душата ми е само прах...