.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли подобни проблеми с вашите родители?

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

35 76,09%
  • Да

4 8,70%
  • Имах,но ги преодолях.

7 15,22%
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 117
    Град
    Hidden Village of Konoha
    Имах такива проблеми. Не ми даваха НИКАКВИ дупки, но им се наложи да го преживеят, след като си направих още 5 дупки на ушите ( 2 от тях вече нямам), една на пъпа и една на езика. След обицата на езика напълно се отчаяха и се отказаха от мрънкотене, още повече щом по същото време брат ми (който е по-малък дори) си проби устната. Извод - винаги ще мринкат, докато знаят, че има ефект и ти се съобразяваш с тях. Ако спреш да им обръщаш внимание и те ще спрат да мърморят.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

имам 7 дупки на ушите ако толкова много ти се инатят и не ти дават направи си ги без да знаят почти няма шанс да я видят аз така си ги направих почти всички,но после на наште им харесаха споко направи ги пък те ще свикнат пък и все пак какво толкова .. това е обицана ухото,не флеш на бузата

темата е стараа

а някой може ли да ме светне кви са цените горе долу за 1 дупка :}

Мега фен Аватара на iiirish
    Когато аз си пробих втората дупка на ухото изобщо не казах на нашите. Просто на момента го реших (даже избягах от английски) и отидох в поликликата и го направих. Бях 10 клас тогава. Иначе нашите не ми казаха абсолютно нищо, не знам дали защото по принцип са нямали нищо против, или защото бяха изправени пред свършен факт, но и думичка не обелиха

Цитирай Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
    Аз отдавна имам 2ра дупка на едното ухо, но не съм имала проблем с наще . Даже сега толкова ми е излишна, че дори и обеца няма и скоро ще зарастне, но ми е все тая, като знам, че недай си Боже пак да ми дойде на акъла, че искам 2ра дупка - отивам и се дупча.
    Вече не ми харесват такива неща.
    Аз съм същата.А проблеми с наще ли-та мама ми предложи,а тати дойде с нас и на него му хареса даже Имах мерак преди 3-4год,ама вече хич не ми трябва
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    аз на едното ухо имам 4 обеци , а на другото 1. За това нямам проблеми с родителите. Позволяват ми да си дупча само ушите , по носа , веждите и устата - не ми дават. Аз и на това съм доволна.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Мега фен
    Град
    София
    ^same here. Скоро и трети ще правя.

Цитирай Първоначално написано от _elle_
    Около 6 лева за дупка заедно със медицинска обица
    Аз на едното ухо имам 1 дупка на другото 2. Нямах проблем с мама за това, но ако поискам пиърсинг...

Мега фен
    Град
    София
    ако си правиш и си от София, ходи в трип хаус

Мега фен Аватара на Pliok0019
    ОМГ.. аз не ъм питала наште за това. Майка ми видя, че на едното ухо имам 3 дупки и каза "Утре ще ти купя нови обици, че тези не струват". Следващия път като си пробих и другото веднъж забравих да кажа...

toku 6to navih maika mi da si probiq 2ra dupka na ednoto uho i mn se kefq
    НеМа нАчИн Да нЕмА НаЧиН!!!

http://fun.vestnik24.com/simagochi/mani4et0

Цитирай Първоначално написано от сЛаДкЪ ЛиГлЪ
    toku 6to navih maika mi da si probiq 2ra dupka na ednoto uho i mn se kefq
    i az sq navih maika mi
    a moje li da popitam kolko struva da si produp4e6 2 dupka na yhoto

уф майка ми не ми дава дори втора..накрая ще отида сама ще ми я продупчат,да видим какво ще направи
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

3lv za edna dupka s med. obica..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Наще ми даваха само втора,но аз исках и трета и след 2-3 месеца просто им аказах отивам за трета супка и те нямашпе какво да ми кажат.Сега искам още няколко но няма д ами дадът.

Град
    Shumen
    Аааа наще нищо не ми казаха
    Аз имам общо 8 дупки на ушите,пък имам и на езика и на пъпа Наще незнаеха като се дупчех ама после като им покажа малко ми крещяха после свикнаха

Re: Втора дупка на ухото.

Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Значи аз много искам да имам втора и трета дупка на ухото,а майка ми и особено баща ми не ми дават!
    Не зная защо,но баща ми има много скептично отношение към тези неща.
    Майка ми пък все обещава да помисли по въпроса или казва едно вяло Ще видим колкото да смени темата.
    Какво да правя-говорила съм с тях около повече от милион пъти и пак няма никакъв резултат.
    Вече съм напълно отчаяна и съм се заканила че ще ходя да ми продупчат ушите-със или без тяхното съгласие-едно решение което никога не бих взела.
    Но кажете-те ме поставят във такова положение че просто ми убиват надеждата,мн.е гадно.
    Посъветвайте ме какво да правя,защото вече идейте ми се изчерпаха и съм наистина много отчаяна.
    Ами не знам какво да правиш, аз когато бях на 16 си пробих 2ра дупка, беше ме мн страх, но и мн исках.Както стоях с една приятелка, докато я чакам да я лакират и ми скимна да си пробия и си пробих А майка ми ме забеляза, че имам 2ра дупка на ухото.. преди месеци.. сега съм на 18 .Нито съм крила, нито нищо. :P

Вижте, Моля!

Ot 2 godini se moleh na maika mi da mi pozwoli za 2ra dypka.Tq ne iskashe i da chue.A puk tatko e protif vsqkakvo takiva dypki i tatosi.Predi 1 sedmica reshih che trqbva da se prodypcha.Vzeh edna obiknovenna igla i se probih chisto sama v detskata.Dori ne dezinfekcirah iglata.Tui akto tq beshe mnogo tuna obicata mi ne vleze i dovurshih dypkata s obicata.Ne ysetih pochti nishto,dori obicata mi ne e nito srebro,nito zlato.Maia mi nishto ne mi kaza kakto i tatko.Imam malko iztrupvane no nishto seriozno.Ako iskash poerc ne pitai a deistvai.Sled sedmica shte dypcha ezika.Pak nqma da uvedomqvam nashte. i nqma strashno-----deistvaite
    Obichai,za da te obichat.

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз имам по 3 дупки и на 2те уши и никой нищо не ми е казвал. За първите баща ми ме води, за втория ред аз ходих сама и баща ми ме видя чак в кръчмата и ме се расърди, че не съм го взела и него да се продупчи. За третия ред се пробих сама без проблеми и наще цели 3 месеца не забелязаха, че имам нови оцици...викат ми, ама те не бяха ли си там? Пъпа си продупчих нищо не ми казаха, езика си продупчих, отивам в кръчмата при баща ми с лилава коса и пиърсинг на езика и некаф много ми се радваше.

А отностно това за позволението ето как "измолих майка ми да си направя пиърсинг на езика"
    Аз: мамо отивам да си продупча езика
    Мама: не може
    Аз: ама аз не те питам дали може, аз само да ти каза, че отивам, че да не се чудиш къде съм.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Аз нямам ама според мен ако си направите и после им кажете те няма какво да направят и ще трябва да се примирят със станалото.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Аз нямам ама според мен ако си направите и после им кажете те няма какво да направят и ще трябва да се примирят със станалото.
    Определено Колкото и да се карат вече е свършено и няма какво да направят. Иначе моите родители няма да ми забранят. Само малко ще поговoрят, ще ме питат дали съм сигурна и това е.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Да, няма -само може да те накарат да ги махнеш и да си си дала парите за нищо...

А на мен ми дадоха да си ги дупча колкото си искам...

Да не ви стряскам,ама на 10 годишната ми сестра и пробиха. Без майтап. Малко над първата. Нищо особено. Нито боляло. Просто всяка сутрин я плюнчи и не маха медицинската обица 30 дни. Т'ва е!
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Супер фен
    Град
    Germany
    Страшно се кефя :grin: Тези дни бягам да се дупча.Майка ми ми позволи,каза колкото искам да си кича ушите,само да не е на носа,веждата или някъде другаде :D А баща ми дори предложи като ходя да ми сложат и трета,да не ходя пак после ако ми се доприиска,и без това дупчат две.Една приятелка знаела някакво студио,и ще ме ходим двете.Тя ще си дупче трета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си