- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Втора дупка на ухото.
Имах такива проблеми. Не ми даваха НИКАКВИ дупки, но им се наложи да го преживеят, след като си направих още 5 дупки на ушите ( 2 от тях вече нямам), една на пъпа и една на езика. След обицата на езика напълно се отчаяха и се отказаха от мрънкотене, още повече щом по същото време брат ми (който е по-малък дори) си проби устната. Извод - винаги ще мринкат, докато знаят, че има ефект и ти се съобразяваш с тях. Ако спреш да им обръщаш внимание и те ще спрат да мърморят.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
имам 7 дупки на ушитеако толкова много ти се инатят и не ти дават направи си ги без да знаят
почти няма шанс да я видят
аз така си ги направих почти всички,но после на наште им харесаха
споко направи ги пък те ще свикнат
пък и все пак какво толкова .. това е обицана ухото,не флеш на бузата
![]()
темата е стараа
а някой може ли да ме светне кви са цените горе долу за 1 дупка :}
Когато аз си пробих втората дупка на ухото изобщо не казах на нашите. Просто на момента го реших (даже избягах от английски) и отидох в поликликата и го направих. Бях 10 клас тогава. Иначе нашите не ми казаха абсолютно нищо, не знам дали защото по принцип са нямали нищо против, или защото бяха изправени пред свършен факт, но и думичка не обелиха
Аз съм същата.А проблеми с наще ли-та мама ми предложи,а тати дойде с нас и на него му хареса дажеПървоначално написано от eXtRaoRdinaRy
Имах мерак преди 3-4год,ама вече хич не ми трябва
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз на едното ухо имам 4 обеци , а на другото 1. За това нямам проблеми с родителите. Позволяват ми да си дупча само ушите , по носа , веждите и устата - не ми дават. Аз и на това съм доволна.![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
^same here. Скоро и трети ще правя.
Около 6 лева за дупка заедно със медицинска обицаПървоначално написано от _elle_
![]()
Аз на едното ухо имам 1 дупка на другото 2. Нямах проблем с мама за това, но ако поискам пиърсинг...![]()
![]()
ако си правиш и си от София, ходи в трип хаусПървоначално написано от _elle_
ОМГ.. аз не ъм питала наште за това. Майка ми видя, че на едното ухо имам 3 дупки и каза "Утре ще ти купя нови обици, че тези не струват". Следващия път като си пробих и другото веднъж забравих да кажа...
toku 6to navih maika mi da si probiq 2ra dupka na ednoto uho i mn se kefq![]()
![]()
![]()
i az sq navih maika miПървоначално написано от сЛаДкЪ ЛиГлЪ
a moje li da popitam kolko struva da si produp4e6 2 dupka na yhoto
уф майка ми не ми дава дори втора..накрая ще отида сама ще ми я продупчат,да видим какво ще направи![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
3lv za edna dupka s med. obica..Първоначално написано от _elle_
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Наще ми даваха само втора,но аз исках и трета и след 2-3 месеца просто им аказах отивам за трета супка и те нямашпе какво да ми кажат.Сега искам още няколко но няма д ами дадът.![]()
Аааа наще нищо не ми казаха![]()
Аз имам общо 8 дупки на ушите,пък имам и на езика и на пъпаНаще незнаеха като се дупчех ама после като им покажа малко ми крещяха после свикнаха
![]()
Ами не знам какво да правиш, аз когато бях на 16 си пробих 2ра дупка, беше ме мн страх, но и мн исках.Както стоях с една приятелка, докато я чакам да я лакират и ми скимна да си пробия и си пробихПървоначално написано от sladkata_presi
![]()
А майка ми ме забеляза, че имам 2ра дупка на ухото.. преди месеци.. сега съм на 18
.Нито съм крила, нито нищо. :P
![]()
Ot 2 godini se moleh na maika mi da mi pozwoli za 2ra dypka.Tq ne iskashe i da chue.A puk tatko e protif vsqkakvo takiva dypki i tatosi.Predi 1 sedmica reshih che trqbva da se prodypcha.Vzeh edna obiknovenna igla i se probih chisto sama v detskata.Dori ne dezinfekcirah iglata.Tui akto tq beshe mnogo tuna obicata mi ne vleze i dovurshih dypkata s obicata.Ne ysetih pochti nishto,dori obicata mi ne e nito srebro,nito zlato.Maia mi nishto ne mi kaza kakto i tatko.Imam malko iztrupvane no nishto seriozno.Ako iskash poerc ne pitai a deistvai.Sled sedmica shte dypcha ezika.Pak nqma da uvedomqvam nashte.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i nqma strashno-----deistvaite
![]()
![]()
Obichai,za da te obichat.
Аз имам по 3 дупки и на 2те уши и никой нищо не ми е казвал. За първите баща ми ме води, за втория ред аз ходих сама и баща ми ме видя чак в кръчмата и ме се расърди, че не съм го взела и него да се продупчи.За третия ред се пробих сама без проблеми и наще цели 3 месеца не забелязаха, че имам нови оцици...викат ми, ама те не бяха ли си там?
Пъпа си продупчих нищо не ми казаха, езика си продупчих, отивам в кръчмата при баща ми с лилава коса и пиърсинг на езика и некаф много ми се радваше.
А отностно това за позволението ето как "измолих майка ми да си направя пиърсинг на езика"
Аз: мамо отивам да си продупча езика
Мама: не може
Аз: ама аз не те питам дали може, аз само да ти каза, че отивам, че да не се чудиш къде съм.![]()
Аз нямам ама според мен ако си направите и после им кажете те няма какво да направят и ще трябва да се примирят със станалото.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
ОпределеноПървоначално написано от a1a2b3v
Колкото и да се карат вече е свършено и няма какво да направят. Иначе моите родители няма да ми забранят. Само малко ще поговoрят, ще ме питат дали съм сигурна и това е.
Да, няма -само може да те накарат да ги махнеш и да си си дала парите за нищо...Първоначално написано от a1a2b3v
А на мен ми дадоха да си ги дупча колкото си искам...![]()
Да не ви стряскам,ама на 10 годишната ми сестра и пробиха. Без майтап. Малко над първата. Нищо особено. Нито боляло. Просто всяка сутрин я плюнчии не маха медицинската обица 30 дни. Т'ва е!
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Страшно се кефя :grin: Тези дни бягам да се дупча.Майка ми ми позволи,каза колкото искам да си кича ушите,само да не е на носа,веждата или някъде другаде :D А баща ми дори предложи като ходя да ми сложат и трета,да не ходя пак после ако ми се доприиска,и без това дупчат две.Една приятелка знаела някакво студио,и ще ме ходим двете.Тя ще си дупче трета.