- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Втора дупка на ухото.
Не виждам какъв е проблема, ако искаш втора, нормална, малко над първата (смисъл не на хрущяла) Даже с пистолет могат да ти я направят във всяко козметично студио. За точно 3 минути стана моята. Само трябва да си имаш елементарната отговорност да я промиваш 1месец всеки ден със спирт(примерно) и да не я махаш 20 дни и готово.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
аз попитах майка ми преди 2 години дали може да си продупча лявото ухо още един път тя не ми даде ,но аз все пак го продупчих по точно една приятелка с игла ми го продупчи а другите с обецаняма проблем да искаш 2 -ра дупка какво толкова .. и моята викаше че можело стане инфекция и тн ама като видя че на мен не ми стана инфекция и немислеше така повече
![]()
П.п- леле колко некъдърно го написаххх![]()
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Аз моите 2-ри дупки на ушите си ги направих още 9 клас и родителите ми нямаха проблем с това. Само малко се стреснаха, когато им казах, че искам и на пъпа, но не ми забраниха и аз си направих!ОБАЧЕ, когато казах на майка си: ''мамо, искам трета дупка на ухото, на хрущяла точно, където е!'' определено не беше във възторг...и до днес нямам 3-та дупка на ухото!
![]()
Преди две години исках втора дупка а сега имам 4![]()
И аз така направих, но очаквах да ми викат повечеПървоначално написано от a1a2b3v
Даже не ми направиха проблем
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ще използвам тази тема да питам бургазлийки къде си правихте дупките![]()
олеле .. малко е старичка темата, но и аз да се включаа..
такам-преди изпитите ми питах майка ми дали може да си направя втора дупка на ухото, ако вляза в желаната гимназия и тя се съгласи![]()
Влязох в гимназията, та затва трябва да подсетя майка ми за обещанието йНо сега пък аз се разколебах-ако не ми хареса, дали ще зарасне дупката ? Иии ще ви питам къде в София има наистина хубаво студио ? (Ама моля ви не ме забутвайте в някое в Люлин 108 .. ;дд)
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
не знам дали съм писала туказ имам 5,родителите ми даже не забелязват,когато се дупча,към края на август отивам за още 2
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз имам 3 на едното ухо и имам намерение да си правя ощеНе боли, не сърби, не изисква някакви специални грижи..
Четох само, че не е хубаво да се правят с пистолет, а на мен точно по тоя начин ми ги направиха и нямам проблеми. Една даже сама си пробих, ама зарасна![]()
Аз имам на едното 2 и сега искам да си правя 3-та.Обаче малко по-горе на хрущяла...
нещо такова...
Вижте намерих това,като инфо:
helix
Този пиърсинг се прави от външната страна на извивката на ухото. Всички пиърсинги в тази област могат да бъдат наречени хеликси. Дори индустриала (прочето по-надолу) минава през два хеликса. Хеликсът, както и всички други пиърсинги на хрущяла, зараства малко по-бавно от останалите пиърсинги.
Зараства напълно за: от 1 до 12 месеца.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако искаш на меката част на ухото, тоест lobe - в на тъмно с пистолет с обицата 5 лева. Може и в някой метъл shopНо запомнете на хрущяла с пистолет - НИКОГА! Има хора които нямат проблеми след такъв вид пробиване,но .. по-добре не рискувайте, за да си нямате ядове после.
Още една стара тема си изкарала..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Виж не е толкова яко да си направиш 2 дупка на ухото. Аз си я направих лятото между 3 и 4 клас и сега много трудно да намирам подходящи обици. А ако искаш толкова много и се помоли повече или започни да и обещаваш че ще имаш по добъе успех в у-ще или нещо такова![]()
Баща съм... и вчера дъщеря ми си пробила втора дупка на ухото... Не разреших да и пробиват ушите ,като бебе защото за мен това са бабешки дивотии, а и не харесвам обеци по принцип. Признавам си! Та сега като порасна дъщеря ми реши преди месец да си пробие ушите. ОК, няма проблем. На 11 е вече. Никога не и се карам и никога не забранявам! Просто искам за всичко да си говорим и да вземаме заедно решения. Но явно се е унесла в това, че няма проблеми с мен и не ме попита за втората дупка... Можеше поне да ми се обади.
Много се ядосах! Насъбраха се и други неща,който разбрах... За които мисля,че е още малка ... Та снощи се прибрах и без да кажа нищо отрязах кабела за нета и и прибрах скъпия телефон. Тя излезе в коридора ,като чу че се прибирам... явно искаше да ми се похвали с обецата, но видя че съм ядосан и се прибра в стаята си...
Днес цял ден ми е криво,че така я наказах! Цял ден се ровя по форумите и търся отговори на разни въпроси, и ето ме тук .
Глупаво ли постъпих ?
Довечера мисля да си поговорим за всичко и да отменя наказанието, което е първото за 11 години.
Дайте ми съвет,какво да направя !
Последно редактирано от goderzi : 07-12-2012 на 10:48
Изчакайте да станете на 18 и се надупчете целите .
Ем... аз явно не съм късметлийка в това отношение... два пъти си правих втора дупка ухото и двата пъти ми се възпаляваше, ставаше топче, нещо започна да излиза оттам O.O и махна ли обецата, зарастваше за седмица O.O а стои много яко, както не обичам кичозни обеци и нещо такова обожавам:
Но шанс...
P.S. - Не знам кой е на снимката, намерих я в интернет.
Темата е стара .
Hostis Honori Invidia