.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли подобни проблеми с вашите родители?

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

35 76,09%
  • Да

4 8,70%
  • Имах,но ги преодолях.

7 15,22%
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 117
    квенчи
    Guest
    време е да се пусне тема и да се направи "важна" - относно правилата за водене на спор...

Град
    Ямайка:)
    Аз имах преди с баща ми, защото не му бях казала, че ще си правя ощте две дупки. Не чак койзнае какви проблеми, обаче малко ми се поскара.
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Град
    София
    Ами преди,в самото начало..Когато попитах майка ми за втората дупка ми каза,че не и харесват такива неща.След месец вече и беше все тая,даде ми пари и се продупчих.Сега съм горда притежателка и на един industrial на дясното ушо Та тва ще рече общо 5 обеци (практически са 4,защото industrial-а свързва две дупки с един барбел) ;р

Have you come for my forgiveness?
    There's nothing left to give...

Еми не съм имала проблеми...
    Дори и да си направш,едва ли ще забележат веднага

Моите родители дуднаха за първата ми обеца...после сестрата си направи, аз направих втора...и оттам даже започна да се кефи. Допреди 1 седмица не се бях дупчила почти година и пак се стресира...но аз не я питам, поставям я пред свършен факт.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ами мойте родители ми дават да се продупча кадето си искам ( пъпа,езика .... ) само ,че ... мен ме е бъз и неща .. явно за тва ми дават

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    еми аз само ги предупредих че ще си правя,баща ми не искаше обаче отидах направих си я и като му казах и показах тои взе че я хареса и вика : ако искаш си направи още една готино седи хаха
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

аз пък не помня да съм имала проблем за втората и третата дупка на ухото....все пак тва е на мекото на ушото, к'во лошо има, нито ще ти изтекът червата нито нищо. Просто малко повечко украшенийца по ушанките.
    А за проблема ти, просто им казваш, че ще си направиш дупки и отиваш, дупчиш се и направо им се вясваш.
    Друг вариант, без предупреждение отиваш и се дупчиш, след т'ва чакаш до като та забележат....
    незнам защо не ти разрешават, все пак т'ва не е език или обеца по лицето, че да имат кой знае какви претенции. Аз втората дупка си я напрайх на 12, а третата на 14....даже баща ми ми купи златна обичка за втората дупка ....незнам за теб, желая ти успех с убеждаването

na ednoto uho imam 3,a na dr 2 i da ti kaja maika mi ne mi dava6e vuo6te,no kogato predstavi6 ne6tata pred svur6en fakt.....nqma na4in da ne se primirqt.ako go iska6 mn deistvai,za da ti mine merakat,za6toto koi ne znae 4e zabraneniqt plod e nai-sladuk...

Супер фен Аватара на rakiQ
    няах проболеми с наще напротив мама ми предложи за 2 ии сега понеже леля ми е медицинска сестра ше ме надупчи още искам целите уши... и татоси...но татосите има вр за тях...след 1-2 год

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    На едното ухо имам 3 дупки, на другото една, на носа също имам обичка..
    Първоначално имах по една дупка на ухо ... в седми клас поисках още две на лявото и наще не бяха против, отидох заедно с мама и ме продупчиха ...
    Тази година поисках обичка на носа .. майка ми не беше възхитена, баща ми нищо не каза, но не ми забраниха и ходих да се дупча.., такаче аз такива проблеми нямам
    Говори отново с ваще и им кажи, че ти ще си платиш за всичко и ако се възпали ще махнеш обичката и дупката сама ще зарасне...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

nikincii
    Guest
    na men maika mi mi probi vtora dypka

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    на мен целите ущи са ми надупчени и майка нищо не може да ми каже
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Град
    Париж
    Имам абсолютно същия проблем

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Темата е от една година.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    ми те и наште не ми даваха обаче аз си отидох направих си и даЖе ми купиха обица

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    отиваш и се дупчиш и я криеш до извесно време ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Аз не съм имала проблем с родителите ми за пробиването на ушите,пък и да не ми бяха разрешили пак щях да се продупча..не е кой знае какво

супер е сладко!!!
    Пътят е дълъг,

но накрая разбираш,

че пътуването е основната цел.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Аз имам 6 Ии в началото не бяха мн съгласни..После си викат ..кфо пък Айе са,дете ни е

лятото на 2006 година някъде средата на юли имах голям мерак да си пробия втора дупка на ухото ...но бащами и майка ми не даваха особено бащами ..всеки път като го питах и той ми отговаряше няма да се правиш на циганка с 2 дупки ти е добре!!!но аз мн исках и след някъде седмица трябваше да си ходя на село и сутринта преди да тръгна отидох и се пробих след товаси хванах автобуса и си отидох на село радвах се като циганче на вафлла ..после майка ми разбра и ме накара да я махна махнах и я и пролетоната ваканция на 2007 ( още първият ден от нея) отидох пак се пробих след 3 4 месеца бащами разбра като я видя и ми каза да я махна и аз не я махнах тогава ами след около месец два щото ми беше мн близо до другата дупка ... и сега пак ще ходя да се дупча даже майка ми знае вече не ми пука
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Продупчи се сама(ако можеш) или отиди някъде да те продупчат и после пред свършен дфакт няма какво да направят

като ви чета мненията чак се чудя ,че има такива родители моята втора дупка я пробих в 6-ти клас и даже майка ми ме освободи от полседния час, за да хвана работното време на фризьорския просто и казах че искам и тя се съгласи тва е

Mi az imam 3 na dqsloto,bqha 4 ama ednat se zapushi i sa6to 2 na lqvoto.Naoraih si gi bez da pitam na6te i 1 den maika mi vika aa ti kade ima6 obici be i az off te sa mn otdavna.. i tq po4na da se hili,tatko i toi ni6to nwe mi kaza tai che po smelo (pak i na6te gi zabelqzaha okolo 2 meseca sled kato si gi napravih)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си