.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: malki gardi :(

Guest

malki gardi :(

Zna4i na 18 sam,a gradnata mi obikolka e 82 sm Moje li nqkoi da mi kaje kak da yveli4a busta si ?!

А подгръдната колко ти е?
    Няма рецепта за увеличаване на бюста! Колкото - толкова

Guest
    сигърно си мн слаба нали ?!

Не се ориентирам кой какво казва, но и аз съм много слаба. 168 см - 45 кг
    Градната ми последно беше 84, не е много но при подгръдна 70... пффф даже множко ми идва

Guest
    ami podgradnata mi e 70-71 Ima momi4eta,po-malki ot mene s po-golqm bust po dqvolite .... nz kakvo da pravq ..... HELP !!!

emi za syjalenie nqma kak gyrdite ti da stanat po golemi.Ako iska6 opitai da nadebelee6 malko i taka moje da stane ne6to.
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Повече от фен
    nishto nemojesh da napravish kolkoto tolkovaa it tovaa e

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Стига се ядосва бе За какво са ти голями гърди Да се чудиш какво да ги шравиш хехехехе Гърдите не са толкова важни а и ти не си плоска щом подгръдната ти е 70 а цялата ти е 85 тва не е малко Само не се комплексирай за такива неща важно е ти да се харесваш,а и знам ли аз като четох разни теми,мъжете все викат дупето било по важно нз си какво споко мацка

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Това е съвсем нормалко някой да има по-големи гърди от тебе.И няма начин да си оголемиш гърдите освен със силикон
    98% от младото поколение слуша чалга...
    Ако сте един от 2% изключение, моля добавете го в подписът си.

И аз съм на 18.Гръдната ми обиколка беше към 85см,но след като за няколко месеца свалих 5 кила и оттогава поддържам тегло 45кг обиколката се смали на 80см.Малко ми е кофти ама какво да направя,нямам пари за пластична операция/не че държа на нея де/
    А приятелят ми ме заплаши,че ако чуе още веднъж да се оплаквам от малката обиколка,ще ме набие-съвсем сериозно.Били си много красиви,стегнати и т.н. Аз му отговорих дрън-дрън-че-пляс,а той за малко да посегне да ме удари...абе,явно съм прекалено субективна,но вече се примирих,щом той казва че е ок,значи е така.Споко,според повечето момчета/даже във форума имаше такава тема/ малкият бюст е за предпочитане.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

И мойте са малки,но не минитюрни все пак.
    Ами сложи с силикон.
    Ха-ха!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Омръзнало ми е от такива теми. Толкова ли е важно?
    Колкото - толкова сега. Няма да се гърмим, я.
    Имам приятелки с малки цици, завидно самочувствие и страхотни гаджета.

Я си гледай живота и спри да се занимаваш с глупости.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    At home...
    Според мене е важен не размера, а формата, щото моите гърди са средно големи, обаче по форма изобщо не ми харесват и доста често се чудя дали не бих предпочела малки, но добре оформени гърди...Обаче нищо не мога да променя затова ми се налага да се харесвам такава, каквато съм.А ти сигурно си имаш готино тяло и си слаба, така че нещата се уравновесяват И вместо да гледаш малките си гърди, се кефи на готиното си дупе например

Guest
    s bilkata hmel se ygolemqvat s 5 sm

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Силикон,просто е.
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Guest
    ами няма на4ин...да увели4иш бюста си...надявам се да не пробегнеш към силикон (за мен ли4но тва е най-ужасното нещо)

Град
    София
    Какво като си с малък бюст?Хората не съдят по размера на циците,а по сивото вещество ;р
    Пък и като поостарееш няма да имаш проблеми с увисване

Have you come for my forgiveness?
    There's nothing left to give...

Guest
    ами няма на4ин...да увели4иш бюста си...надявам се да не пробегнеш към силикон (за мен ли4но тва е най-ужасното нещо)

Guest
    nemoje6 da gi ogolemi6 az sam 6 - i klas i si nosq nai malkiq nomer sutien
    kolkoto i malki da sa mi gardite no nai hubavoto e 4e ne go tikam sas potplunki ili kakvoto i da bilo karam si na 4isto

Повече от фен
    nikoi ne e kazzal 4e trqbva da sa koi zn kolko golemi.... i malki moje da sa sexy ina4e re6enieto go kazaha - inplanti

zapalkata
    Guest
    Хора стига с тия комплекси само ви усложняват живота! и аз имам малки гърди ама кво от това пак си ме харесват пък и така като си хванеш някое гадже ще знаеш че не е с теб заради гърдите ти аре МИР и гледайте от добрата страна на нещата

Послушайте чаделчо!
    Ъъ няма как..освен силикон

Guest
    Опитай с хмел-пий го сутрин и вечер преди ядене.Дали ще помогне не знам но можеш да опиташ!

Абе аре стига с тия глупости - боза,хмел ...
    Единствения начин да ги уголемиш е чрез операция.Но за какво са ти големи гърди ? Какво ще ги правиш ? Няма да изхранваш сто деца... Ако някое момче те хареса,няма ли да искаш да е заради това което си,а не заради големите ти гърди ?
    И аз имам малки гърди,но се радвам.Имат добра добра форма,пък и знам,че ако някое момче е с мен,то той не е с мен, просто защото имам големи гърди.
    Приеми се такава,каквато си !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
    Силикон,просто е.
    Не е добра идея, на много момчета не им допада силикона (включително и на мен). Мацка не се комплексирай от тва. Ако до теб има човек, който те обича едва ли ще му пука за това. А може и да има естествени методи за увеличаване на бюста. Незнам
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си