.

Виж резултатите на анкетата: Как ще реагирате ако видите човек с брекети?

Гласували
97. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Много е чаровно

27 27,84%
  • Безразлично ми е ...

61 62,89%
  • Мн е гнусно!

9 9,28%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Супер фен

Какво мислите за хора с брекети?

Понеше доста хора се притесняват да си сложат брекети кажете какво ще си помислите ако видите непознат човек с брекети?

:)

Ami chesno kazano ne mi haresvashe do skoro no se zapoznah s edno momche koeto e sys i mu sedi strashno charovno i mnogo mi haresva ..strashno sladursko

Град
    Maina City
    tova ne e aksesoar 6tom se nalaga nosi6 i tva e...kato se seti6 4e sled tva 6te ima6 krasiva usmivka nqma za6to da ti puka ot horskoto mnenie

Повече от фен
    na men lichno mi e bezrazlichno i po tochno ne mi pravi vpechatlenie dali nqkoi e s bremeti ili sus shini ,ne mislq cge po tova moje da se sudi za chovek mn puti sam kazvala po dobre 2 godini s breketi ili sus hsini otkolkooto cql jivot s krivi zybi
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Сестра ми носи и определено не й се е отразило на общуването. Тая работа с подигравките за телчета и брекети беше преди години. Сега все повече хора започнаха да ги носят и е станало нещо нормално.

Не мисля, че има значение дали е чаровно, гнусно или някакво друго. Напълно съм съгласна-Те не са аксесоар. Не са часовник или гривна и затова няма значение дали ти отиват. А и има всякакви брекети вече-с камъчета, обикновени, всякакви...

Мега фен
    Град
    София
    Леле вече не иэдържам.вие малоумни ли сте бе?????Колко теми эа брекети трябва да има.И кво се иэраэяваш сеедно са некви феномени `хората с брекети`!Тцтцтцтцт ае спрете се
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Лично за мен хората с брекети са големи сладурковци.Както казах,вече в една друга тема и аз тази есен ще си слагам.По никакъв начин не пречат в общуването....Тези ластичета,за които спонахте вече са супер готинки,аз си мисля на всеки зъб да сложа различен цвят Малко на клоунче,ще мязам,но все пак,въпрос на вкус.Подкрепям,твърдението ,че по-добре 2 или повече години с брекети от колкото цял живот с лоша усмивка.Хора,не се комлексирайте за дреболии.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    И според мене хората с брекети са страшно чаровни
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Nqma nishto gnusno da nosish breketi.Az imah nqkolko poznati,koito nosiha i ne mi praveshe vpechatlenie.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Леле вече не иэдържам.вие малоумни ли сте бе?????Колко теми эа брекети трябва да има.И кво се иэраэяваш сеедно са некви феномени `хората с брекети`!Тцтцтцтцт ае спрете се
    Не го казвам сякаш са "феномени". Има един начин да кажеш че някой носи брекети: човек с брекети. Знам че има мн подобни теми ама тая е с анктетка
    П.П.:Познавам мн хора които носят брекети и нямам нищо против тях и мн си ме кефят

по принцип мие безразлично.не ми е гнусно.Даже има хора на които седят много сладко и ги прави още по-чаровни

Супер фен
    Нищо лошо не мисля за тях и не ме притеснява фактът,че ги носят,но иначе като цяло без тях е по-добре

на мен ми е безразлично. Аз не си вадя мнение за хората от това дали имат брекети или не.

Мега фен Аватара на koalka
    Нищо не мисля, да не би да са по-различни от другите хора?

Град
    София
    Еемии и аз да се изтропам
    Нося брекети и абсолютно на нищо не ми пречи факта,че ми висят в устата.И без друго скоро ще ги разкарват...Кофтито е,че е малко по-трудна поддръжката,ама пък като се налага няма да се дърпам.Принципно в самото начало ми беше адски тегаво,щото всички се усмихват,а само аз с някви метални джуфки в устата..Сега ми е все тая,защото приятелите ми не биха ми критикували заради този дефект,който слава богу се отстранява.А и брекетите не е задължително да се виждат,има си специални,които се лепят от вътрешната страна на зъбите.То е същото като да се смееш на някой с очила...А такива безмислени и безпочвени подигравки пускат само хора с по-големи комплекси от тези с брекетите/шините. Та това е моето становище ;Р

Have you come for my forgiveness?
    There's nothing left to give...

Град
    in the heart of the city
    Хах какво да мисля,много сме си готини!!!! \/

I ROCK!!!!!

Повече от фен
    bezrazli4no m ie ama otgovora mnogo e 4arovno prosto nz kak moi nqkoi da go otgovori da si zahapal razni jeleza 6toto sa ti krivi zubite.... e gadno . vse pak te ne sa napraveni za da sa hubavi ami za da si vur6at rabotata

Супер фен
    Град
    в килера
    Уф и аз трябва да нося а не искам

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Ами все ми е едно, щом трябва да се носят няма как, а и не е чак толкова грозно освен ако няма останала храна по тях

Голям фен Аватара на thirteen
    Ами, ако ми се налага бих си сложила... няма нищо по-хубаво от красива усмивка.. каквато би станала след употребата им

в интерес на истината има хора, на които брикетите им отиват а пък те все пак се носят за така да се каже един вид "здраве"...

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    напълно подкрепям!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

ми за хората с брекети.. нишщо .. това че носиш не те променя като човек нали? което ми напомня че гаджето ся щял да слага шини

Zahara
    Guest
    Много е гадно и грозно, с тия железа в устата, не дай си Боже да има останала храна. И отдалече все едно си с черни зъби! Най-добре да си носят децата като малки брекетите, а ако на някой порастнал му се наложи да носи да си сложи от тези, които се лепят от вътрешната страна на зъбите... вярно е, че са по-скъпи, обаче ако някога ми се наложи(което вече няма как да стане, доста съм голяма и съм сперфектна захапка), няма да се разхождам като робокоп!!! Нито децата ми

Днес ми върви на хейт, та по темата и специално по горния пост - тъпа, ограничена свиня с перфектна захапка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си