- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за хора с брекети?
Понеше доста хора се притесняват да си сложат брекети кажете какво ще си помислите ако видите непознат човек с брекети?
Ami chesno kazano ne mi haresvashe do skoro no se zapoznah s edno momche koeto e sys i mu sedi strashno charovno i mnogo mi haresva ..strashno sladursko![]()
na men lichno mi e bezrazlichno i po tochno ne mi pravi vpechatlenie dali nqkoi e s bremeti ili sus shini ,ne mislq cge po tova moje da se sudi za chovek mn puti sam kazvala po dobre 2 godini s breketi ili sus hsini otkolkooto cql jivot s krivi zybi
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Сестра ми носи и определено не й се е отразило на общуването. Тая работа с подигравките за телчета и брекети беше преди години. Сега все повече хора започнаха да ги носят и е станало нещо нормално.
Не мисля, че има значение дали е чаровно, гнусно или някакво друго. Напълно съм съгласна-Те не са аксесоар. Не са часовник или гривна и затова няма значение дали ти отиват. А и има всякакви брекети вече-с камъчета, обикновени, всякакви...![]()
Леле вече не иэдържам.вие малоумни ли сте бе?????Колко теми эа брекети трябва да има.И кво се иэраэяваш сеедно са некви феномени `хората с брекети`!Тцтцтцтцт ае спрете се
[size=7][b][u]fosse cos
Лично за мен хората с брекети са големи сладурковци.Както казах,вече в една друга тема и аз тази есен ще си слагам.По никакъв начин не пречат в общуването....Тези ластичета,за които спонахте вече са супер готинки,аз си мисля на всеки зъб да сложа различен цвятМалко на клоунче,ще мязам,но все пак,въпрос на вкус.Подкрепям,твърдението ,че по-добре 2 или повече години с брекети от колкото цял живот с лоша усмивка.Хора,не се комлексирайте за дреболии.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И според мене хората с брекети са страшно чаровни![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Nqma nishto gnusno da nosish breketi.Az imah nqkolko poznati,koito nosiha i ne mi praveshe vpechatlenie.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не го казвам сякаш са "феномени". Има един начин да кажеш че някой носи брекети: човек с брекети. Знам че има мн подобни теми ама тая е с анктеткаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
П.П.:Познавам мн хора които носят брекети и нямам нищо против тях и мн си ме кефят![]()
по принцип мие безразлично.не ми е гнусно.Даже има хора на които седят много сладко и ги прави още по-чаровни
Нищо лошо не мисля за тях и не ме притеснява фактът,че ги носят,но иначе като цяло без тях е по-добре
на мен ми е безразлично. Аз не си вадя мнение за хората от това дали имат брекети или не.
Нищо не мисля, да не би да са по-различни от другите хора?
Еемии и аз да се изтропам
Нося брекети и абсолютно на нищо не ми пречи факта,че ми висят в устата.И без друго скоро ще ги разкарват...Кофтито е,че е малко по-трудна поддръжката,ама пък като се налага няма да се дърпам.Принципно в самото начало ми беше адски тегаво,щото всички се усмихват,а само аз с някви метални джуфки в устата..Сега ми е все тая,защото приятелите ми не биха ми критикували заради този дефект,който слава богу се отстранява.А и брекетите не е задължително да се виждат,има си специални,които се лепят от вътрешната страна на зъбите.То е същото като да се смееш на някой с очила...А такива безмислени и безпочвени подигравки пускат само хора с по-големи комплекси от тези с брекетите/шините. Та това е моето становище ;Р
Хах какво да мисля,много сме си готини!!!! \/
I ROCK!!!!!
Уф и аз трябва да нося а не искам![]()
Ами все ми е едно, щом трябва да се носят няма как, а и не е чак толкова грозно освен ако няма останала храна по тях![]()
Ами, ако ми се налага бих си сложила... няма нищо по-хубаво от красива усмивка.. каквато би станала след употребата им![]()
в интерес на истината има хора, на които брикетите им отивата пък те все пак се носят за така да се каже един вид "здраве"...
напълно подкрепям!!Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ми за хората с брекети.. нишщо .. това че носиш не те променя като човек нали?което ми напомня че гаджето ся щял да слага шини
![]()
![]()
![]()
![]()
Много е гадно и грозно, с тия железа в устата, не дай си Боже да има останала храна. И отдалече все едно си с черни зъби! Най-добре да си носят децата като малки брекетите, а ако на някой порастнал му се наложи да носи да си сложи от тези, които се лепят от вътрешната страна на зъбите... вярно е, че са по-скъпи, обаче ако някога ми се наложи(което вече няма как да стане, доста съм голяма и съм сперфектна захапка), няма да се разхождам като робокоп!!! Нито децата ми![]()
Днес ми върви на хейт, та по темата и специално по горния пост - тъпа, ограничена свиня с перфектна захапка![]()