- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за хора с брекети?
Безразлично ми е![]()
От кога хората с IQ 120 станахме тъпи? И от кога непроявата на лицемерие се смята за ограниченост? Или вие хейтърите не обръщате внимание на подобни "подробности"?Първоначално написано от Fuckin'Hostile
P.S. След "свиня" има запетайка![]()
И на мен.Първоначално написано от 182+44_4adel
Гласувах за "Безразлично ми е" . Това дали някой носи шини,брекети или нещо от тоя род изобщо не ми прави впечелтение и не мисля,че има нещо гнусно или срамно в това.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Bezrazli4no mi e, vsmisal, 4e ne mi pravi vpe4atlenie. Vse pak horata, koito nosqt breketi, ne sa vinovni, 4e sa s tqh.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Първоначално написано от ^Adrenalinka^
Mila zdravy iskam da ti kaja 4e az sam s breketi i e adski qko mn im se kefqqqq super eeeeeeeeeeee![]()
Все едно ми е.Безразлично ми е.
Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак
Bezrazli4no mi e , mn hora nosqt, za da imat posle hubava usmivkaNo ne razbiram za kvo nqkoi si mislqt 4e tva e gnusno da nosi6 breiketi ?
[quote="Анонимко"]Bezrazli4no mi e , mn hora nosqt, za da imat posle hubava usmivkaNo ne razbiram za kvo nqkoi si mislqt 4e tva e gnusno da nosi6 breiketi ?[/quA
btw az sam tova![]()
Май не си виждал много хора с брекети,а...Как ще изглеждатчерни зъбите???Не съм забелязалатакова явлениеПървоначално написано от Zahara
А пък това за храната въобще не е така!!!Всичко е въпрос на хигиена,ако не я спазваш съвсем спокойно можеш да имаш храна между зъбите и без да имаш брекети!!!Ако си ги миеш редовно няма никакъв проблем...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
mi 6to se nalaga kvo ot tva?po-dobre s breketi otkolkoto s krivi zabi ne e li taka?pak breketite nqma da se nosqt postoqnno a dokato se opravqt zabite vremenno e.pak za xranata tva ne e vqrno ako si spazva6 xigiena togava 6te sa ti 4isti pak ako ne mnogo qsno 4e 6te sa ti gadni.no za breketite kakto kazax mislq 4e ima xore deto im stoi sladko
Bibliotekata razpolaga s vsi4ki stari broeve na spisaniqta osven s onzi koiti ti trqbva
чак па да са чаровниии е не .. ама не са и гнусни, но се пак по-добре 1-2 години брекети, от колкото цял живот криви зъби![]()
Baby Baby,
When we first met, I'd never felt something so strong..
You were like my lover and my best friend..
All wrapped in one with a ribbon on it ^
~{*I miSs y0u, bAby*}~
Безразлично ми е..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Предпочитам да общувам и виждам хора, които носят брекети и съответно се грижат за себе си, отколкото с такива чиято уста вони от гниещи, криви и развалени зъби........Ако се налага, защо да не поносиш 1 година, а след това да се усмихваш цял живот без притеснения - смятам, че си заслужава!!!![]()
ХахахПървоначално написано от Zahara
ей, Захара сори че ще съм толкова откровена, но си много ограничен и следователно още по-тъп човек.може да прозвучи гадно,но дано някой ден се наложи на децата ти да носят точно от "тия железа"...нз що за човек трябва да си но тва се пак си е твое лично мнение.др което исках да ти кажа е,че в днешно време мн трудно се оцелява без да си до някаква степен лицемерен,таке че помисли кога тря да говориш и кога да мълчиш..за твое добро е
Иначе по темата-хората с брекети са като хората без брекети, само дето по някой път са наистина по-чаровни![]()
bezrazli4no mi e dali edin 4ovek nosi breketi ili ne....az nqma da gledam dali ima ili nqma,a 6e gledam kaf mu e harakter...ne moje6 da sadi6 za edin 4ovek po tova dali nosi breketi,dokato ne go opoznae6...
Безразлично ми дали са със или без,щом трябва го носят.На мен не ми пука,защото не ем касае.
Emi az ve4e 1 godina sam s breketi i vs mi kazvat 4e e mn sladyrsko a i zabelqzax 4e kogato gi slojix mn pove4e mom4eta iskat da xodqt s men![]()
ами не е гнусно не е феноменално...безразли4но ми е !
az li4no sum nosila brekketi kato po malka 7klas nekude nosih gi pove4e ot godina,te s ni6to ne sa mi popre4ili samo se pritesnqvax v na4aloto no e bilo izli6no.sega kato vidq otstrani nqkoi s breketi ne mi pravi vpe4atlenie.tova samo moje da ti pomogne.na men li4no usmivkata mi ot ujasna stana perfektna blagodarenie na breketie.tova e ne6to normalno
az li4no sum nosila brekketi kato po malka 7klas nekude nosih gi pove4e ot godina,te s ni6to ne sa mi popre4ili samo se pritesnqvax v na4aloto no e bilo izli6no.sega kato vidq otstrani nqkoi s breketi ne mi pravi vpe4atlenie.tova samo moje da ti pomogne.na men li4no usmivkata mi ot ujasna stana perfektna blagodarenie na breketie.tova e ne6to normalno
Безразлично ми е![]()
имах брекети и много си ги харесвах а и сега заради тях имам перфектни зъбки и много им се кефя и сички ми казваха че изглеждам адски чаровно с тях освен това те сега са на мода така че
Po-dobre s breketi i sled vreme s gotini zybi ,ot kolkoto s krivi zybi ;] Poznavam edno momche det mu biaha mn zle zubite i sloji breketi ,da naistina malko mu beshe kofti ,no sega gi svali i ima strahotna usmivka.Zaslujava si!
kakvo e breketi?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.