- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Има ли значение за вас как са обличат приятелите ви ?
емм тфа е вапроса![]()
OMG o_O NE!!! kvo zna4enie ima kak priqtelite mi se obli4at.Az ne si izbiram priqtelite spored tva kak se obli4at t1po e.
Е,сега.Разбира се,че не.Все пак не си избирам приятелите по облеклото им.
Ммм не!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
9136459134595149458149148942594159473427 пъти НЕ!Аз си ги обичам независимо от това как се обличат или как изглеждат!Нали са ми приятели!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбира се, че няма значение за мен стига те да се харесват![]()
Разбира се, че няма значениеВсе ми е едно как изглеждат или как се обличат
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
естесвено че няма значение как се обличат..не това е най-важното..
Ъ...еми принципно не:/Ама по едно логично стечение на обстоятелствата едно 90% от хората,на които викам 'приятели' са си смъкнежи:/
Ами до няква степен си има значение.Примерно ако са направили няква странна комбинация или нещо не им седи както трябва, веднага бих им казала, пък те ще си решат дали ще останат със същите дрехи.Но отдавна не е ставало нещо такова.Едната ми фр си купува по страшно много дрехи на месец и всичките са страхотниа на другата ми фр, сестра й и дава по много и повечето са маркови и много яки
![]()
Еми как се обличат,как изглеждат...еми има все пак,много малко![]()
+1Първоначално написано от chipi_kaoo
![]()
Гаджето ми - ИМА ЗНАЧЕНИЕ
Хората,с които излизам-ИМА ЗНАЧЕНИЕ
Приятели нямам.![]()
+1Първоначално написано от Канела^
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
+2Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
+3Първоначално написано от christina_aguilera
No matter where you go, there they are...
pri men e sa6tata rabota samo deto sa kam 75%Първоначално написано от Jamalska
![]()
Абе това не е най-важното, няма значение как са облечени. Аз си избирам приятелите не по това какви дрехи носят :/
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
+1Първоначално написано от slun4evo momi4e
Да, има.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами ще си отговоря много искрено - да,за мен има значение!За моя най-голяма радост всичките ми приятели се обличат хубаво!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ами ще си отговоря много искрено - да,за мен има значение!За моя най-голяма радост всичките ми приятели се обличат хубаво!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]